DÜZENLİ ADET VE PCOS

Merhabaa bazen bir ayda iki kere yumurtlama oluyormuş ben denk gelmedim ama duymuştum, bir de test öncesi sıvı alımı çok olmamalı bazen sıvılar de etkiliyor bazen test bozuk oluyor. Aynı saatte genelde 10 ile akşam 7 arası ideal derler ben o şekilde yapıyorum ilk idrarla değil ikinci idrarla bir de test yapınca çok bekletmemek gerekiyor sonra geçersiz derler yani ben 5 dk bekletip sonucu alıyorum görsel çekiyorum sonra atiyorum bir de pozitif olduğu gün sabah yapıyorum akşam yine yapıyorum bakıyorum doğru mu diye
Ben genelde akşam ya da ilk idrarla yapıyodum ona dikkat edeyim o zaman çok sağ olun bilgiler için 🙏😍

Aynilar çok haklısınız 😅 ilk zamanlar sürekli eczaneden alıyordum, artimed ama çok bozuk çıktı sonra bir gebenin günlüğü var bir süre onu kullandım geçen ay oda bozuk çıktı innovitaydi sanırım şimdi onu deniyorum ondan memnunum 🤣 manavdan elma seçer gibi internete girip beğeniyorum artık kutu olarak aliyorum
Bende kutu olarak alıcamm 🙈 çok teşekkürler aydınlattığınız için benii ☺️☺️

Ben genelde akşam ya da ilk idrarla yapıyodum ona dikkat edeyim o zaman çok sağ olun bilgiler için 🙏😍
Rica ederim ne demek 🫶🏼☺️ bir de pozitif gördünüz de hemen yumurta çatlamaya bilir testi hemen birakmayin, 24-48 bazen 72 saat bulur çatlaması. pozitif den sonra negatif görene kadar devam edin 🫶🏼 inşallah hayırlı haberlerinizi alırım ya ben pek kendime inanmıyorum 🤣 olucak diye amaa size inandım ne bileyim 💃🏼

Bende kutu olarak alıcamm 🙈 çok teşekkürler aydınlattığınız için benii ☺️☺️
Rica ederim ne demek 🙏🏼 her zaman 🫶🏼 bende 3 senedir evliyim ilk sene gittim doktor tembellik dedi full ona yoğunlaştım rahim filmi istedi ben salladım en sonunda bu sene rahim filmi çektirdim meğer rahmimde perde varmış 🥹 geçen ay ameliyat oldum düzeltildi
bu ay ilk kez denedim pek olduğunu sanmiyorum ama ins artik olur 😭

Rica ederim ne demek 🙏🏼 her zaman 🫶🏼 bende 3 senedir evliyim ilk sene gittim doktor tembellik dedi full ona yoğunlaştım rahim filmi istedi ben salladım en sonunda bu sene rahim filmi çektirdim meğer rahmimde perde varmış 🥹 geçen ay ameliyat oldum düzeltildi
Bende 3 senedir evliyim ilk 2 sene çalışıyordum korunuyorduk yaklaşık 6 7 ay oldu benimde işte denemelerde :) geçmiş olsunn ben çok pozitif enerji aldım sizden inşallah hamilesinizdiirr 🫶🏻

Bende 3 senedir evliyim ilk 2 sene çalışıyordum korunuyorduk yaklaşık 6 7 ay oldu benimde işte denemelerde :) geçmiş olsunn ben çok pozitif enerji aldım sizden inşallah hamilesinizdiirr 🫶🏻
Yaaa inşallah 9 gün var regle zamanda geçmiyor 😭 en kısa zamanda kalalım da sağlıkla gelsinler ❤️❤️ geç olsun güç olmasın diyorum ama olsunda artık yoksa kafayı yicem 😅🙏🏼

Yaa demeyin öyle ben sizinle konuşunca iyi hissettim ve bugün enerjim çok yüksek yani saçma belki denk gelen olaylar yaşadım mesela arkadaşımla kitapçıda bi niyet kitabı vardı işte soru soruyosun sayfa açıyosun falan eşimle beklediğimiz bi ödeme vardı ben onun için çektim altın avcunun içinde çıktı meğer ödeme gelmiş eşim parayı bana atmış tlf elimde bildirim gelmiş ama görmemişim bunun gibi bi kaç şey daha oldu bebeğim içinde açtım neye niyet ettiysen oldu bile çıktı böyle şeyler işte güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar ikinizinde niyet ettiklerimiz oldu bile 😍

İnşallah ben çok inanıyorum böyle güzel enerjilere hep pozitif olalımm 😍 Bende bekliyorumm ikinizinde güzel haberlerinizii inşallahh ❤️❤️❤️

X