- Konu Sahibi nanelimon16
Doktora gittim bi sorun yok her şey iyi dedi. 6-7 aya kadar olmaması çok normal dedi. Yani 1 yıla kadar olmazsa eşime söylerim Dr git diye. Şimdiden söylersen kırılabilir. Hayirlisi artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yarın bekliyorum işte ama olacak gibi halim var cnm. vajina küçülürya adete yakın öyle belirtim var olacak gibi yani..
sizce normal mi?
hamilelikte de aynı belirtiler olur diyorlar. sizde de aynı his oldu mu ilk hamileliktebi bekle bakalım hayırlısı olsun.yani adette herşeyi yaşıyoruz
normaldir merak etme.
Doktora gittim bi sorun yok her şey iyi dedi. 6-7 aya kadar olmaması çok normal dedi. Yani 1 yıla kadar olmazsa eşime söylerim Dr git diye. Şimdiden söylersen kırılabilir. Hayirlisi artik
hamilelikte de aynı belirtiler olur diyorlar. sizde de aynı his oldu mu ilk hamilelikte
ben hiç adet belirtsi yaşamadım mide bulantısı falan da olmadı
içime doğdu sadece 4 gün de geçmişti reglim hiç geçmez çünkü
yaptım çıktı işte.ama beklemiyodum ya anlamazdım.ama şimdi
en ufak şeyden şüpheleniyorum yok baş ağrısı yaparmış yok uyku
yaparmış vs.hepside var :=) psikoljik olabilio canım bekle bakalım
aynen cnm bekliyorum artık ne yapalım hayırlısı
hayırlısı olsun.ben bu ay adet oldum ağrılarım geçmedi öle çok
ağrım olduki diorum adette oldum nedir bu eşimöe dedim test yapıcam
oda aldı tabi negatif her seferinde umutlanıon yapıyosun sonra üzülüosun
unut boşver aldırma falan dedi yani herşeyi ona yorabiliyorum doğru denediğimden beri olsun istiyorum ya
etkileniyorum bence yapamıyoruz alında unutmayı denicem takmıcam bakalım
hayırlısı olsun.
bu aydan sonra hemen olsun inşallah üzülme sabır artık
inş.bakalım kısmet artık rabbim herkese versin.
sen kaç yaşındasın
24 peki sen ?
ben 26 yı bitirdim canım.eşimde benle aynı
genciz daha olur :=)
evet evet çok doğru dedin:) Allahın izniyle olurben 26 yı bitirdim canım.eşimde benle aynı
genciz daha olur :=)
evet bencede yasın kucuk daha bende 30bıttı 31 e gırdık artık
coğu arkadasım evlenmedı bıle ama bende panık havaları basladı artık cok gec kaldığımı dusunuyorum
olur olur olsa evet zamanı benimde seninde benim arkadaşlarım hepsi
2 çocuk annesi okula bile gidio çocukları senin büyük sıkıntın yoksa yani tüp yumrtlaık zarar
görmediyse benim gibi olma olasılığı daha yüksek dua edelim.
yok kız hıcbırsey görmedım herseyımız sağlam ama bebe yok![]()
olur ozaman acele etmee bazı bebeler böyle
zahmetli oluyor işte napak uğraştırıyolar anaları:)
sen nerelısın eşim ankaralı oda hep napak der :))
canım peki bazı kişiler diyor adet düzenli saati bile şaşmaz diye... ama 1 sene uğrasıpta olmayanlar var o neden peki olabilirben karabük safranbolu canım.
canım peki bazı kişiler diyor adet düzenli saati bile şaşmaz diye... ama 1 sene uğrasıpta olmayanlar var o neden peki olabilir