düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

ne alemdesiniz arkadaşlar şimdi bekleme süresi artık

şubatın 9 u bat tarihim daha var bekle babam bekle:31:inşallah bu sefer olmuştur:16:

kimsecikler yazmıyor nerdesiniz benim bata az kaldı bu ay batmam inşallah:9: herşeyin hayırlısı artık 2 günlüğüne tezimi teslim için okuluma gidiyorum 3 gün boyunca yollardayım gidiş işleri hallediş ve akşamı dönüş yol 12 saat:53: :52:
döndüğümde regl olmamış hatta 9 ay boyunca da olmıyacak olsun istiyorum haydi isteyen herkesin bebeği olsun inşallah görüşürüz:16:

kimsecikler yazmıyor nerdesiniz benim bata az kaldı bu ay batmam inşallah:9: herşeyin hayırlısı artık 2 günlüğüne tezimi teslim için okuluma gidiyorum 3 gün boyunca yollardayım gidiş işleri hallediş ve akşamı dönüş yol 12 saat:53: :52:
döndüğümde regl olmamış hatta 9 ay boyunca da olmıyacak olsun istiyorum haydi isteyen herkesin bebeği olsun inşallah görüşürüz:16:

hahahah ne güldüm yaaa :1:

Havuç suyu dediler şimdi onu içiyorum kaynatıp. Erkek için neler var öyle icebilecekleri bilen var mı acaba? Ama öyle karışım falan olmasın macun gibi. Onları al da ye diyemem :))

keçiboynuzu kürü dene canım eşine

benim de adetlerim düzenlidir arkadaşlar en başından beri hala da öyle
fakat bebişimiz olmadı henüz temmuzdan bu yana deniyoruz:)
doktora gittim doktor yumurta çatlamakta zorlanıyor dedi sadece bu kadar
ben ise bu konuşmadan şunu anladım ki zamanlama hatası oluyor ve bunun yanında belki hiç döllenme olmuyordur aklım o kadar karışık ki iki gün önce öğrendim kistler olduğunu ve pco olduğumu

Ben de Eylülden beri denemelerdeyim. adetlerim korunurken hep 26 günde bir oluyordu. fakat korunmayı bıraktığımız ilk ay 1 gün erken adet oldum ve kahverengi yoğun bir adet oldum ilk defa, hiç kırmızılık yoktu, korktum... ikinci ay ise 5 gün gecikme yaşadım. hamileyim sandım ama değilmişim, normal adet oldum... bu ay da 1 gün gecikmeli oldum... ne oluyor böyle anlamıyorum. hiç şaşmayan adetim korunmadığımızdan beri bi garipleşti. buna benzer bişeyler yaşadınız mı kızlar? kahverengi adet olduğum zaman sanki hamile kaldım da bebiş tutunamadım ve düşük yaptım hissine kapıldım. ya da kist felan olmasın (Allah korusun)

Bende eylülde evlendim 5 aydır korunmuyoruz 15 şubat batım inşallah bu ay olur ya her yolu denedik kim ne dediyse onu yaptık ama şimdiye kadar olmadı

ben de eylülden beri denemelerdeyim. Adetlerim korunurken hep 26 günde bir oluyordu. Fakat korunmayı bıraktığımız ilk ay 1 gün erken adet oldum ve kahverengi yoğun bir adet oldum ilk defa, hiç kırmızılık yoktu, korktum... Ikinci ay ise 5 gün gecikme yaşadım. Hamileyim sandım ama değilmişim, normal adet oldum... Bu ay da 1 gün gecikmeli oldum... Ne oluyor böyle anlamıyorum. Hiç şaşmayan adetim korunmadığımızdan beri bi garipleşti. Buna benzer bişeyler yaşadınız mı kızlar? Kahverengi adet olduğum zaman sanki hamile kaldım da bebiş tutunamadım ve düşük yaptım hissine kapıldım. Ya da kist felan olmasın (allah korusun)

benim bir arkadaşımda kist var kızın kanaması durmuyor doktora gitti kız tedavi oluyor sanmıyorum kist olduğunu belki hapı bıraktığın için öyle oldu

benim bir arkadaşımda kist var kızın kanaması durmuyor doktora gitti kız tedavi oluyor sanmıyorum kist olduğunu belki hapı bıraktığın için öyle oldu

hap kullanmadım ki. eşim korunuyordu. neden böyle oldu merak ediyorum ama doktora gitmeye de çekiniyorum. şimdi doktor ufakta olsa bişey var derse, ben onu kafama takar iyice dert ederim. kendiliğinden olsun bebişim istiyorum. bu yüzden de zaman gerek zamannnn....
inşallah sen hamişsindir arkadaşım, 15 şubata az kalmış bakalım :31:

arkadaşlar ben geldim ama hala yok kırmızıklıklar rabbim dualarımızı kabul mu etti dersiniz geçen ayın 9 unda olmuştum bu arada 29 yada 30 günde oluyorum bugün de olmazsa ki inşallah olmaz hamileyimmmmm demek istiyorum
eşime de 14 şubat hediyesi hemde ömür boyu unutamayacağı :52:

arkadaşlar ben geldim ama hala yok kırmızıklıklar rabbim dualarımızı kabul mu etti dersiniz geçen ayın 9 unda olmuştum bu arada 29 yada 30 günde oluyorum bugün de olmazsa ki inşallah olmaz hamileyimmmmm demek istiyorum
eşime de 14 şubat hediyesi hemde ömür boyu unutamayacağı :52:

inşallah canım aynı şeyi bende çok istiyorum...benimde dündü bat hala olmadım bekliyorum..

inşallah canım aynı şeyi bende çok istiyorum...benimde dündü bat hala olmadım bekliyorum..

ayyy çok sevindim canım :52::52::52: inşallah bebeklerimize kavuşmuşuzdur :52: hala olmadım :16::52:
adet öncesi stres de yokkk:52: her ay olur adet öncesi dertlenirim kızgın olurum aksine çook mutluyum :16:gelmedikçe mutluluğum katlanıyor:52:

rabbim sen büyüksün:16:

Back