düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

ayyy çok sevindim canım :52::52::52: inşallah bebeklerimize kavuşmuşuzdur :52: hala olmadım :16::52:
adet öncesi stres de yokkk:52: her ay olur adet öncesi dertlenirim kızgın olurum aksine çook mutluyum :16:gelmedikçe mutluluğum katlanıyor:52:

rabbim sen büyüksün:16:

inşallah canım ben hala bekliyorum gelen giden yok adet ağrım var ama...normalde 28-29 günde olurdum bugün 31. gün..

Ben de Eylülden beri denemelerdeyim. adetlerim korunurken hep 26 günde bir oluyordu. fakat korunmayı bıraktığımız ilk ay 1 gün erken adet oldum ve kahverengi yoğun bir adet oldum ilk defa, hiç kırmızılık yoktu, korktum... ikinci ay ise 5 gün gecikme yaşadım. hamileyim sandım ama değilmişim, normal adet oldum... bu ay da 1 gün gecikmeli oldum... ne oluyor böyle anlamıyorum. hiç şaşmayan adetim korunmadığımızdan beri bi garipleşti. buna benzer bişeyler yaşadınız mı kızlar? kahverengi adet olduğum zaman sanki hamile kaldım da bebiş tutunamadım ve düşük yaptım hissine kapıldım. ya da kist felan olmasın (Allah korusun)

aynen bizde korunmayı bırakınca adet düzenim şaşırdı 28 günde olurdum hiç şaşmazdı... psikolojik olarak bizim yüzümüzden oluyo sanırım..

şükürler olsun ki hala gelmedi inşallah da gelmez :52:

son 4 5 aydır 29 yada 30. gün olurdum bugün 32. gün

zeyy88 .!.:
inşallah canım aynı şeyi bende çok istiyorum...benimde dündü bat hala olmadım bekliyorum..

hadi hayırlısı :16: inşallah güzel haberinizi alırız, bize de moral olur...

Son düzenleme:
hadi hayırlısı :16: inşallah güzel haberinizi alırız, bize de moral olur...

eşime de dedim daha 6yada 7 gün var regl olmama :52: ama çok zor tutuyorum ben hiçbirşey saklayamam ondan :9: tam söliyecekken gecikti diye suuus diyo içimdeki çılgın :52:

hiç gecikmezdi benimkisi hep erkenden test yapardım gününde regl olurdum :2::2: ilk defa gecikiyor ve ben hala test yapmadım:52: oldu d,ye düşünüyorum orada bebeğim var bence bu sefer oldu inşallah :52:

test ne zaman tam sonuç verir:52::52:

şükürler olsun ki hala gelmedi inşallah da gelmez :52:

son 4 5 aydır 29 yada 30. gün olurdum bugün 32. gün

inşallah canım ben hala bekliyorum gelen giden yok adet ağrım var ama...normalde 28-29 günde olurdum bugün 31. gün..

ayyy aynı durumdayızzzz çok heyecanlıyım :52:

eşime de dedim daha 6yada 7 gün var regl olmama :52: ama çok zor tutuyorum ben hiçbirşey saklayamam ondan :9: tam söliyecekken gecikti diye suuus diyo içimdeki çılgın :52:

hiç gecikmezdi benimkisi hep erkenden test yapardım gününde regl olurdum :2::2: ilk defa gecikiyor ve ben hala test yapmadım:52: oldu d,ye düşünüyorum orada bebeğim var bence bu sefer oldu inşallah :52:

test ne zaman tam sonuç verir:52::52:

benim de hiç şaşmazdı adetim noldu banaa :14::14:

değilim cnm bugün adet oldum.ilk asılamam negatif sonuclandı.yıkıldımm :43:

elbet zamanı vardır canım günü gelince olacaktır belkide hiç beklemediğin bir anda gelir
kaç gün geçiki bu arada canım :31:i

rabbim herşeyin en iyisini bilir :38:

kızlar bnde 7 aydan beri bebek istiyorum fakat naşip değilmiş henüz dün kadıky florane gittm hiç şorn yok dedi günü tutturamıyorsunuz dedi yumurtlama testi yaptım yine olmadı:(

Kizlar size nacizane bir fikir vermek istiyorum sabah ac karnina ve aksamlari 1 tatli kasigi keci boynuzu ama ihmal etmeyin cok faydali gercekten sabahlari ac karnina alin mutlaka ins hamile olursunuz biran once

Back