- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
-
Anladım bilgiler için teşekkürler. Rabbim bu yolda hiç kimseyi zorluklarla karşılaştırmasın ne diyelim kısmetcanım herşey adete bağlı değil ki yumurtalıkta sıkıntı olabilio tüp tıkalı olabilio
ne bilim kist olabilio bazen hiç bişey olmuyor gene olmuyor rabbim kısmet etmiyor demek ki
bilinmiyorki.
kızlar düzenli adet görüpte hamile kalamayan var mı?
evet benim 4 yaşında bi oğlum var ve şimdi 2.si olmuyo neden bilmiyorum kadın doğuma da gittim bişi yok dedi ama hayırlısı
inşallah evladına kardeş gelir biran önce
bence adetleriniz düzenli doktorunuzda bir sorun yok diyorsa eşinizde görünsün doktorainşallah birde hayırlısı olursa kız çocuğu istiyorum inanın çok istiyorum allah ıma her gün dua ediyorum inşallah bi evlat daha verir nalayamadığım 5 senelik evliyim 4 yaşında oğlum var ona hemen hamile kaldım şimdi daha olmuyor acaba eşimden kaynaklanıyor olabilirmi
bence adetleriniz düzenli doktorunuzda bir sorun yok diyorsa eşinizde görünsün doktora
Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım)
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
klomen 50 mg iki tane yut aksamları dedi mi sanada doktor
Esine kamiş pekmezi yedirebilirsin.. peki havuc suyu nasil sikip pisiriyorsun?Havuç suyu dediler şimdi onu içiyorum kaynatıp. Erkek için neler var öyle icebilecekleri bilen var mı acaba? Ama öyle karışım falan olmasın macun gibi. Onları al da ye diyemem :))
inşallah canım hepimiz için dediğin gibi olur.. ben de bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum umarım bi problem cıkmaz, subatta güzel haberleri alırız.
Çok hoşmuş mesajın yaaBol ceviz keçi boynuzu fındığa devamBu ay gelmeli o bebek
Çok hoşmuş mesajın yaa) cevizleri keçi boynuzlarını yiye yiye kilo alırlarsa bebek gelmezse üzülürüm ama bak
Bence de gelmeli artık ne kadar nazlılarmış öyle sıpalar:)) her şeyin hayırlısı arkadaşlar kim bilir belki de gelecek sene bu zamanlar bu sayfada değil de bebek bakımı sayfasında oluruz. :)) ayyyyy Allah söyletti valla ihihii)
Allah korusunnnnn
bişey olmaz inşallah yaa
aynen yaa nazlı spalarrr
ovulasyon deniyorum her gün bir değişiklik yok bugünden sonra çizginin daha belirleşmesi lazım bakalım ne olucak
Insallah agzin bal yesin:) bak kamis pekmezi ve balda yenmeli bencedeBence de gelmeli artık ne kadar nazlılarmış öyle sıpalar:)) her şeyin hayırlısı arkadaşlar kim bilir belki de gelecek sene bu zamanlar bu sayfada değil de bebek bakımı sayfasında oluruz. :)) ayyyyy Allah söyletti valla ihihii)
inş ya inşl canım bende bu ay deniyeceğim eğer yine olmazsa önümüzdeki ay adet bitimi doğru doktora gideceğim bu kadar takmıyordum eskiden
ama eşime belli etmesemde artık çok istiyrum ve kafama takıyorum
en kısa zamanda rabbim hepim,ze nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?