düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

Arkadaşlar bilgisi olan lütfen yardım etsin 1.5 senelik evliyim 1 yıL korunduk eşim korundu düzenli 29 gunde adet oluyorum fakat adetımın 14 16. Gunlerı şiddtli kasık agrısı cekıyorum 6 aydırda hamile kalamdım cok sıddetli agrı cekıyorum korkuyorum evlenmeden once gıttıgım doktor herseyın normal oldugunu yumurtlama donemınde agrıdıgını normal oldugunu soyledı ama yinede endişelenıyorum

merhaba arkadaşlar evleneli 1.5 sene oldu biz 4 5 aydır bebek istiyoruz ilk aylar tam üdtüne düşmedik ama son iki ay baya dikkatliydik :31: bebiş hala yok :26: ovulasyon testi aldım 12. 13. günü başlıcam reglimin yani ayın 20 si falan yeni bitti çünkü inşallah bu ay olur bebişler şubatı hamile olarak bitiririz inşallah:16:

merhaba arkadaşlar evleneli 1.5 sene oldu biz 4 5 aydır bebek istiyoruz ilk aylar tam üdtüne düşmedik ama son iki ay baya dikkatliydik :31: bebiş hala yok :26: ovulasyon testi aldım 12. 13. günü başlıcam reglimin yani ayın 20 si falan yeni bitti çünkü inşallah bu ay olur bebişler şubatı hamile olarak bitiririz inşallah:16:

inşallah canım hepimiz için dediğin gibi olur.. ben de bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum umarım bi problem cıkmaz, subatta güzel haberleri alırız.

inşallah canım hepimiz için dediğin gibi olur.. ben de bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum umarım bi problem cıkmaz, subatta güzel haberleri alırız.
inşallah çıkmaz hiçbirşey.. bebeklerimiz bizi bekletmesin.. ama ben inanıyorum kesinlikle vakti zamanı var ama yine de insan merak ve sıkıntıyı bir arada yaşayabiliyor

Merhaba kızlar ben de 5 aydır deniyorum ama henüz bişey yok ve adetlerim oldukça düzenli. 28 güne bir adet olurum hiç Şaşmaz. Umarım bu sefer olur

canım büyük imtihandan geçmişsin. inşallah çok bekletmez bebişin

inşşşş.eşim istemişti ozaman ben daha erken olduğunu

düşünüodum kısmet hemen oldu şimdide beklioz bakalım olmadı

ev falan da aldık biraz zaman geçsin olur inş.diyoruz kv de pek

anlaşamam kim bakar diye de düşünüorum herşeyi düşünüom buda

etklio belkide kısmet rabbim görücek inş.senin varmı bişey

inşşşş.eşim istemişti ozaman ben daha erken olduğunu

düşünüodum kısmet hemen oldu şimdide beklioz bakalım olmadı

ev falan da aldık biraz zaman geçsin olur inş.diyoruz kv de pek

anlaşamam kim bakar diye de düşünüorum herşeyi düşünüom buda

etklio belkide kısmet rabbim görücek inş.senin varmı bişey
canım benim daha yok bebek ama 1 sene oldu artık eşimde bende istiyoruz. hayırlısı inşallah.
çok stres yapmakta iyi değilmiş bu süreçte ama insanın elinde olmuyor ki:25:

Merhaba kızlar ben de 5 aydır deniyorum ama henüz bişey yok ve adetlerim oldukça düzenli. 28 güne bir adet olurum hiç Şaşmaz. Umarım bu sefer olur
üzüldüm yaa adetlerde düzenli maşallah. doktora gitmeyi düşündün mü peki? eşinde de sorun olabilir belki. çünkü adet düzenli her ay yumurtlamada oluyor nedeni olmalı bu durumun. ayyy korkuyorum gerçekten böyle duyunca

canım benim daha yok bebek ama 1 sene oldu artık eşimde bende istiyoruz. hayırlısı inşallah.
çok stres yapmakta iyi değilmiş bu süreçte ama insanın elinde olmuyor ki:25:

benimde 1,5 yıl işte olacak inş.inanmak da çok önemli

kalbimizi bozmamak stres tabiki önemli batsın o stres

herseferinde had bu ay olacak diyede düşünüyoruz falan unutun diyolar

kafanızdan çıkarın hiç bişi düşünmeyin ozaman olur allahın izni ile diolar

bakalım rabbim bilir.

benimde 1,5 yıl işte olacak inş.inanmak da çok önemli

kalbimizi bozmamak stres tabiki önemli batsın o stres

herseferinde had bu ay olacak diyede düşünüyoruz falan unutun diyolar

kafanızdan çıkarın hiç bişi düşünmeyin ozaman olur allahın izni ile diolar

bakalım rabbim bilir.

canım evet öyle diyorlar. hakveriyorumda. ama ben bu ay çok fazla stres oldum elimde olmadan psikolojik mi yoksa hamilelik belirtisimi bilmiyorum işte böyleoluncada stres oluyor

canım evet öyle diyorlar. hakveriyorumda. ama ben bu ay çok fazla stres oldum elimde olmadan psikolojik mi yoksa hamilelik belirtisimi bilmiyorum işte böyleoluncada stres oluyor

hamile olabilirmisin ne zaman regl günün.

Back