düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

anladım çok geçmiş olsun...
dış gebeliği hemen anladınız mı peki?
inşallah yine hemencik hamile kalırsınız

sağol canım.Normal hamilelik gibiydi zaten öğrendim 10 gün sonra

kontrol vardı kahvreni bi lekelnme oldu endişelndik

gittik öle çıktı zamanıda geçmiş hemen amliyat

oldum işte sağ tüpüm alındı doktor sıkıntı yok bi kaç

ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi biz gene korunduk 7

ay falan sonra bıraktık 4 aydır bekliyoruz işte olcak inş.rabbim

isteyen herkese versin.

Yani başta istemem gezer toparım diyordum ama baktım ki bebekler hayatını yaşayan çok, birde çok geç kalmadan anne olmak istiyorum tabi olursa;)

evet anlıyorum. bende hiç istemedim şimdiye kadar ama ne olduysa evlilik yıldönümümden sonra oldu... heralde psikolojik olarak alıştırdım kendimi.. inşallah hemen olur isteyen herkesin duacıyım bu konuda herkese

sağol canım.Normal hamilelik gibiydi zaten öğrendim 10 gün sonra

kontrol vardı kahvreni bi lekelnme oldu endişelndik

gittik öle çıktı zamanıda geçmiş hemen amliyat

oldum işte sağ tüpüm alındı doktor sıkıntı yok bi kaç

ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi biz gene korunduk 7

ay falan sonra bıraktık 4 aydır bekliyoruz işte olcak inş.rabbim

isteyen herkese versin.
canım büyük imtihandan geçmişsin. inşallah çok bekletmez bebişin

evet anlıyorum. bende hiç istemedim şimdiye kadar ama ne olduysa evlilik yıldönümümden sonra oldu... heralde psikolojik olarak alıştırdım kendimi.. inşallah hemen olur isteyen herkesin duacıyım bu konuda herkese

Beklemeye başlayalı pek olmamış seninde, bende adet düzensizliği olunca pat diye hamile kalırım zannediyordum;(

Beklemeye başlayalı pek olmamış seninde, bende adet düzensizliği olunca pat diye hamile kalırım zannediyordum;(

evet cnm bakalım hayırlısı. çok kafaya takmamak lazımmış öyle olunca geç gelirmiş bebişler..
yaa birde bende bu ay acayip sinir vardı. eşim bile tırstı iyice benden ama çok üzüldüm niye öyleyim diye bugün iyiyim ama

evet cnm bakalım hayırlısı. çok kafaya takmamak lazımmış öyle olunca geç gelirmiş bebişler..
yaa birde bende bu ay acayip sinir vardı. eşim bile tırstı iyice benden ama çok üzüldüm niye öyleyim diye bugün iyiyim ama

Sinir aslında hamilelik belirtisi çok kişiden duydum bunu:1: ama ben herşeyi hamileliği bağlanabilirim oda ayrı konu.;)))

Back