Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

Bende 2 tane okurum
G Gokyuzummm Rabbim gönlündekini kabul etsin inşallah..Yanlız bende yarın okuyabilirim

Tamam canım 2 yazıyorum yarın akşama kadar bitirmiş olursan inşallah yeni kişiye geçeriz.

Allah kabul etsin canım

Sende okuyabileceğin sayıyı yazarsan not alayım

Arkadaşımızın niyeti için 1 yasin aldım canım.

Sıradaki arkadaşımız için 1 tane okudum. Rabbim niyetini kabul etsin.

mutlulukbenihicbirakma 2 tane okuduk Rabbim kabul etsin inşallah

Canım ben her gün 1 tane akşamın ya da yatsının arkasına okurum inşallah,okuyamadım gün yazarım burdan ama akşam geç oluyorsa sabah namazının ardından okuyayım,ne zaman roplaniyor duası?

1 Yasin okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar

Ben okuduk canım ama yazamadım
Canım kime okudun? lütfen günlük bildirim yap şuan sıra G Gokyuzummm arkadaşta onun için mi? Diğer arkadaşın sayısı tamamlandı
Selamun aleyküm bende katılmak istiyorum
Aleyküm selam canım günlük düzenli bildirim yapabileceksen alayım yoksa çok zor oluyor.

Canım ben her gün 1 tane akşamın ya da yatsının arkasına okurum inşallah,okuyamadım gün yazarım burdan ama akşam geç oluyorsa sabah namazının ardından okuyayım,ne zaman roplaniyor duası?
Canım Allah kabul etsin hergün gece 12 den ertesi gece 12 ye kadar 1kişi gibi düşün dün gece yeni arkadaşa geçtik bu geceye kadar ben özellikle erken yayınlıyorum ki bitirip gece yeni kişiye geçmek isteyen olursa die bugün için G Gokyuzummm arkadaşa 1 yazıyorum sana ozmn günlük bildirim yap lütfen

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen günlük düzenli bildirim yapın ben hergün okurum bana hergün yaz fln gibi şeyler yazmayın ozmn herkes 41er tane 41 gün kendi okur geçer bi anlamı olmaz burda liste tutmanın kimsenin hakkına girmeyin.
Ve ben hergün listeyi tamamlamadan diğer kişiye geçmiyorum 3-5gün bildirim yapmayıp ben hepsini okumuştum demenizin bi anlamı yok ben siz bildirim yapmadan listeye yazmam.
Özel gününüzdeyseniz söyleyin işaret koyarım.
Yeni girecek arkadaşlarda lütfen bunu göze alsın.

O zaman ben akşam olmadan okuyyim ki hesaplar karışmasın

tamamdır ekliyorum

özelden yazmıştım cıkarttım zaten canım

Benden yana emin olun haber veremesemde okurum mutlaka

Okudum G Gokyuzummm İçin

Benden yana emin olun haber veremesemde okurum mutlaka

Okudum G Gokyuzummm İçin

canım eminim okursun kimse okumaz die düşünmüyorum ama kalabalığız ben yazmayı unutabilirim herkes böyle söylüyor çünkü ben o kesin okur die herkese yazıp geçemem kusura bakma hakka girmek istemem bi kişiye yaparsan diğerlerine haksızlık olur umarım beni yanlış anlamazsın

bugün için ekledim buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…