- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Saol canim Allah razi olsun, tum isteyenlere nasip olsun insallah❤Kusuru bakmayın biraz geç kaldım ama 1 tane okudum takip edecem zaten eksik olduğunda tekrar okurum cnmm rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla eli ayağı düzgün salih hayırlı bir evladın olur arkadaşımVe isteyen herkesin inşlj güzel haberlerinide burdan alırız rabbimin yanında ne ki yeterki canı gönülden isteyelim
1 tane okudum inşaAllah.S Sabr-Sukur-Dua niyeti için bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen gün içinde bildirimlerinizi yapın
Şuana kadar toplam okunan 23.
zey_nep
S Sabr-Sukur-Dua
Aktif Lora
G Gokyuzummm
orjinal19
kavs-i kuzah
R rana20
H hurgenaral
Bonus
@Merayyy
Sadelikherseydir
Mehfam
askrhpozitif
@poncikbirgelincik
@Minik Meleklerim
Nego
Yarimm66
ben ikişer tane okuyacaktım iki kişinin kaldı onları da bu akşam ikişer tane okuyacağımArkadaşlar 4. arkadaştayız henüz hiçbir duaya katılmadınız , herhangi bildirim yapmadınız bugün akşama kadar bildirim alamazsam maalesef sizi listeden çıkartmak durumunda kalacağım kimsenin hakkına girmek istemiyorum
Aktif Lora
G Gokyuzummm
H hurgenaral
@Minik Meleklerim
Yarimm66
1 tane aldım canım okuyunca yazarsın yineBir tane okurum bu akşam bildirim yaparım inşallah
2 tane aldım canım okuyunca yazarsın2 tane aldımmutlulukbenihicbirakma
canım bildirim hiç yapmadın defalarca etiketledim seni önceki arkadaşların sayıları günlerinde tamamlandı okumana gerek yok gün içinde bitiriyoruz takip et lütfen.ben ikişer tane okuyacaktım iki kişinin kaldı onları da bu akşam ikişer tane okuyacağım
Başımız saolsun Rabbim geride kalanlara güç kuvvet sabırlar versin9 askerimiz şehit düşmüş az önce. Birer yasinde onların ruhlarına okuyalım inşallah
Amiin.Başımız saolsun Rabbim geride kalanlara güç kuvvet sabırlar versin
onu burda okumayalım kalabalığız karışır herşey, herkes kendi bireysel okumak isterse o şekilde okusun.
Şimdiden Allah kabul etsin
ekliyorum canımCanım ben okurum sewe sewe 1 tane daha ekle başlıyorum okumaya
Arkadaşlar S Sabr-Sukur-Dua için güncel okunmuş sayısı 35 fazla okuyabilecek arkadaş varsa tamamlayabilirsek akşama yeni kişiye geçeriz
bugün bildirim yapmayan arkadaşlar
orjinal19
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah ANNESİ
R rana20
Nego
Yarimm66
H hurgenaral
Arkadaşlar S Sabr-Sukur-Dua için güncel okunmuş sayısı 35 fazla okuyabilecek arkadaş varsa tamamlayabilirsek akşama yeni kişiye geçeriz
bugün bildirim yapmayan arkadaşlar
orjinal19
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah ANNESİ
R rana20
Nego
Yarimm66
H hurgenaral
tamamdır ekliyorumBen kendiminkini okuyorum şimdi.
Aktif Lora katılamıycak şu an müsait değil.
Negoo da arada müsait olursa yardımcı olur canım onları çıkar sen listeden.
Son durum nedir canım yatsıdan sonra 1 tane daha okuyayım eksik varsatamamdır ekliyorum
özelden yazmıştım cıkarttım zaten canım
şuana kadar okunan 38 canım okuyabileceksen 1 tane daha ekleyim 39 olsunSon durum nedir canım yatsıdan sonra 1 tane daha okuyayım eksik varsa
Okudum cnm allah kabul etsinekliyorum canım