- 4 Eylül 2018
- 18.740
- 72.080
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
1 Yasin okudum Rabbim kabul etsinArkadaşlar @Gokyuzummm arkadaşımızın sayısı tamamlandıAllah kabul etsin. Rabbim arkadaşımızın gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sıradaki arkadaşımızRonron77 yarın akşama kadar kesin okuyacaklarınızın bildirimini yapmanızı rica ediyorum.
NİYETİ:
Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Kızımı imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Evinden sağlığı mutluluğu huzuru eksik etme. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 3
@zey_nep -1
@Sabr-Sukur-Dua -2
@SoLeiL12 -1
@Gokyuzummm -2
Ronron77 -1
@Sonbahar12345 -1
@burcusami -2
@humanbeings - ÖZEL GÜN
@orjinal19 -1
@kavs-i kuzah
@kavs-i kuzah ANNESİ-3
@rana20 -1
@hurgenaral -2
@Bonus -1
@Merayyy -1
@H M -1
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z -1
Sadelikherseydir -1
@_Reyyan -1
askrhpozitif -1
goah -2
@28mn - bugün katılamayacak bildirdi
@morkagit -1
@poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye -1
@Mucizemm222 -1
S Suskunhanim -1
@Minik Meleklerim - bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -2
@Yarimm66 -2
@nur_nursa -1
@rana20 ANNESİ -1
Aminn canım Allah kabul etsin inşallahKendim için 5 tane alıyorum Rabbim kabul etsn dualrımızı gökyüzünden rahmetini yeryüzünden bereketini eksik etmesin dualrımızı kabul etsin inşallah
tamam canım ben burdan sandım ekledim okumaya başlayınca sen yazarsınmutlulukbenihicbirakma arkadaşımın hesabı yok canım pazardan itibaren arkadaşı diye iki kez etiketleyebilirsin beni. Queen in niyeti için bir yasin aldım.
Okudum canım,Rabbim kabul eylesinArkadaşlar @Gokyuzummm arkadaşımızın sayısı tamamlandıAllah kabul etsin. Rabbim arkadaşımızın gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sıradaki arkadaşımızRonron77 yarın akşama kadar kesin okuyacaklarınızın bildirimini yapmanızı rica ediyorum.
NİYETİ:
Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Kızımı imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Evinden sağlığı mutluluğu huzuru eksik etme. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 3
@zey_nep -1
@Sabr-Sukur-Dua -2
@SoLeiL12 -1
@Gokyuzummm -2
Ronron77 -1
@Sonbahar12345 -1
@burcusami -2
@humanbeings - ÖZEL GÜN
@orjinal19 -1
@kavs-i kuzah
@kavs-i kuzah ANNESİ-3
@rana20 -1
@hurgenaral -2
@Bonus -1
@Merayyy -1
@H M -1
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z -1
Sadelikherseydir -1
@_Reyyan -1
askrhpozitif -1
goah -2
@28mn - bugün katılamayacak bildirdi
@morkagit -1
@poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye -1
@Mucizemm222 -1
S Suskunhanim -1
@Minik Meleklerim - bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -2
@Yarimm66 -2
@nur_nursa -1
@rana20 ANNESİ -1
Kim icin okunuyor ne zamana kadar birde niyetini ogrenbilirmiyim
Ay ben yanlışlıkla ekledimKim icin okunuyor ne zamana kadar birde niyetini ogrenbilirmiyim
Sende katılmak ister misin canımKim icin okunuyor ne zamana kadar birde niyetini ogrenbilirmiyim
Olsun canim ne demekAy ben yanlışlıkla ekledimkusura bakmayın ,Değiştirdim sonra ama değişmemiş galiba
Vardır bunda da Bi hayırAy ben yanlışlıkla ekledimkusura bakmayın ,Değiştirdim sonra ama değişmemiş galiba
El alışkanlığı olmuşOlsun canim ne demek
Yardim etmek isterim ama simdi katilamam Canim eksik olursa etiketleyîn okurum amaSende katılmak ister misin canım
Tamam canımYardim etmek isterim ama simdi katilamam Canim eksik olursa etiketleyîn okurum ama
goah bak sebep olsun
Yardim etmek isterim ama simdi katilamam Canim eksik olursa etiketleyîn okurum ama
goah bak sebep olsun
Ne demek canimEvet canım , öyle oldu galiba anlayışın için teşekkür ederim
Yakinda surelerim biterse donerim insallah ama dedigim gibi yardima ihtiyaciniz varsa etiketlemeniz yeterTamam canım
Allah razı olsun canım aklımızda bulunsun yetişemediğimz yerde dürteriz seniNe demek canimBen tesekkur ederim
Yakinda surelerim biterse donerim insallah ama dedigim gibi yardima ihtiyaciniz varsa etiketlemeniz yeter
Adet olmadikca herzamanAllah razı olsun canım aklımızda bulunsun yetişemediğimz yerde dürteriz seni