- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Toplam aktif kaç kişiyiz? Kaç kişiye okuycazBen kendiminkini okuyorum şimdi.
@Aktif Lora katılamıycak şu an müsait değil.
Negoo da arada müsait olursa yardımcı olur canım onları çıkar sen listeden.
Toplam aktif kaç kişiyiz? Kaç kişiye okuycaz
Canım bugununkini de okudum, Rabbim kabul eylesinsorun değil canım niyeti dua sahibi en başta namazını kılıp yapıyor ben sayımız tamamlanınca yeni kişiyi açıyorum geceleri okuyanlar için
ekledim canım Allah kabul etsin
ama ozamn yetişmicek die fazla fazla okumaya çalışıyoruz kesin okuyabilecekler sayısını söyleyip akşama dek okuyor zaten okuyuncada yazıyor arkadaşlar.
herkes okuyunca dua sahibinin niyetine eder de asıl dua sahibi duanın başında namazıyla niyetini duasını ediyor canım
Allah kabul etsin
canım seninkini almıştım gündüz söylemiştin zey_nep için okuduğun değil mi?
Tamam canım yatsıdan sonra okurum kesin say okuyunca yazayım yineo
şuana kadar okunan 38 canım okuyabileceksen 1 tane daha ekleyim 39 olsun
yazdım canımTamam canım yatsıdan sonra okurum kesin say okuyunca yazayım yine
Okudum canımyazdım canım
Tamadır canım kolay gelsinKizlar ben yarin okuyamayacagim yasin is yerimizde tadilat vardi temizlik yapacagiz yarin acmaya calisiyoruz buyuk ihtimal 9 a 10 a kadar surer sonrada okuyamam sanirim simdiden bilginiz olsun
Aynen bende hep bu şekilde geçiriyorum tanımadıklarımaBi tavsiye duasını belirtmeye arkadaş için Rabbım gönül muradını hayırlaştırsın kolaylaştırsın güzelleştirsin nasıp etsin inşallah diye dua edelim hz. Osman (as) boyle dua edermiş duasını bilmdegmz arkadaşa boyle dua edelim
Tamam canım yazıyorummutlulukbenihicbirakma canım yeni arkadaş için şimdi abdestim varken 1 tane okurum Allah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canım G Gokyuzummm için niyetinizi edersiniz olur mu diğer arkadaşın sayısı tamamlandıAnnem 3 tane okudu.
G Gokyuzummm için 1 yasın oludum Allah kabul etsın inşallahARKADAŞLAR S Sabr-Sukur-Dua ARKADAŞIMIZIN SAYISI TAMAMLANDI RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH
Aşağıda güncel listemizi ve kimin ne kadar okuduğunu yazıyorum
ÇOK ŞÜKÜR RAYINA OTURTTUK ARKADAŞLAR TÜM ARKADAŞLARIMIZ ELİNDEN GELDİĞİNCE OKUYOR DÜZENLİ BİLDİRİMİNİ YAPIYOR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
YARIN AKŞAMA KADAR OKUYACAK ARKADAŞLAR SAYILARINI VERSİN Kİ SAYILARIMIZ ÇIKSIN ARKADAŞLAR
Sıradaki arkadaşımız G Gokyuzummm kendisine özel mesaj attım ama cevap vermemiş ben listeyi şimdiden paylaşıyorum ki yatsıdan ya da sabah namazından sonra okuyan arkadaşlarımız olduğu için
G Gokyuzummm duasını bitiminde kabul edip yapar artık.
G Gokyuzummm arkadaşımızın Rabbim gönüllünün muradı neyse hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu şekilde niyetlenmenizi rica ediyorum
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ -3
zey_nep -2
S Sabr-Sukur-Dua -1
SoLeiL12 -1
G Gokyuzummm -2
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings - özel gün
orjinal19 -bildirim yapmadı
kavs-i kuzah bildirim yapmadı