- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Benden 1 al canımgüncel okunan sayımız 30 aşağıdaki arkadaşlar bildirim yaparsa kısa sürede sayı tamamlanır
bilidirim yapmayanlar ;
S Sabr-Sukur-Dua
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
H hurgenaral
Merayyy
askrhpozitif
poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
Arkadaşımı da ekler misiniz. Ama pazardan itibaren müsait olup okuyabilecekArkadaşlar lütfen günlük düzenli bildirim yapın ben hergün okurum bana hergün yaz fln gibi şeyler yazmayın ozmn herkes 41er tane 41 gün kendi okur geçer bi anlamı olmaz burda liste tutmanın kimsenin hakkına girmeyin.
Ve ben hergün listeyi tamamlamadan diğer kişiye geçmiyorum 3-5gün bildirim yapmayıp ben hepsini okumuştum demenizin bi anlamı yok ben siz bildirim yapmadan listeye yazmam.
Özel gününüzdeyseniz söyleyin işaret koyarım.
Yeni girecek arkadaşlarda lütfen bunu göze alsın.
Okuyucam canım ama henuz okuyamadım aksam okurum ınsallah sen bana 1 tane yaz sımdılıkgüncel okunan sayımız 30 aşağıdaki arkadaşlar bildirim yaparsa kısa sürede sayı tamamlanır
bilidirim yapmayanlar ;
S Sabr-Sukur-Dua
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
H hurgenaral
Merayyy
askrhpozitif
poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
2 aliyorum canimgüncel okunan sayımız 30 aşağıdaki arkadaşlar bildirim yaparsa kısa sürede sayı tamamlanır
bilidirim yapmayanlar ;
S Sabr-Sukur-Dua
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
H hurgenaral
Merayyy
askrhpozitif
poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
Ekleyim canım arkadaşını etiketler misinArkadaşımı da ekler misiniz. Ama pazardan itibaren müsait olup okuyabilecek
Bugün için okudum canimcanım eminim okursun kimse okumaz die düşünmüyorum ama kalabalığız ben yazmayı unutabilirim herkes böyle söylüyor çünkü ben o kesin okur die herkese yazıp geçemem kusura bakma hakka girmek istemem bi kişiye yaparsan diğerlerine haksızlık olur umarım beni yanlış anlamazsın
bugün için ekledim buarada
2 tane okudum Allah kabul etsıngüncel okunan sayımız 30 aşağıdaki arkadaşlar bildirim yaparsa kısa sürede sayı tamamlanır
bilidirim yapmayanlar ;
S Sabr-Sukur-Dua
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
H hurgenaral
Merayyy
askrhpozitif
poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
Bugün 2tane okumuştum yarında 2 okurumgüncel okunan sayımız 30 aşağıdaki arkadaşlar bildirim yaparsa kısa sürede sayı tamamlanır
bilidirim yapmayanlar ;
S Sabr-Sukur-Dua
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
H hurgenaral
Merayyy
askrhpozitif
poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
Yarimm66
AminArkadaşlar G Gokyuzummm arkadaşımızın sayısı tamamlandıAllah kabul etsin. Rabbim arkadaşımızın gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sıradaki arkadaşımızRonron77 yarın akşama kadar kesin okuyacaklarınızın bildirimini yapmanızı rica ediyorum.
NİYETİ:
Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Kızımı imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Evinden sağlığı mutluluğu huzuru eksik etme. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 3
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -1
G Gokyuzummm -2
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings - ÖZEL GÜN
orjinal19 -1
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah ANNESİ-3
R rana20 -1
H hurgenaral -2
Bonus -1
Merayyy -1
H M -1
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z -1
Sadelikherseydir -1
Mehfam -1
askrhpozitif -1
goah -2
M MaviMabellee - bugün katılamayacak bildirdi
@morkagit -1
poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim -1
Tenceresiz kaldim anne - bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -2
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ -1
Yarın için 1 tane okuyacağım canım ekleyebilirsin şimdidenArkadaşlar G Gokyuzummm arkadaşımızın sayısı tamamlandıAllah kabul etsin. Rabbim arkadaşımızın gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sıradaki arkadaşımızRonron77 yarın akşama kadar kesin okuyacaklarınızın bildirimini yapmanızı rica ediyorum.
NİYETİ:
Hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Kızımı imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Evinden sağlığı mutluluğu huzuru eksik etme. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -1
G Gokyuzummm -2
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings - ÖZEL GÜN
orjinal19 -1
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah ANNESİ-3
R rana20 -1
H hurgenaral -2
Bonus -1
Merayyy -1
H M -1
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z -1
Sadelikherseydir -1
Mehfam -1
askrhpozitif -1
goah -2
M MaviMabellee - bugün katılamayacak bildirdi
@morkagit -1
poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim -1
Tenceresiz kaldim anne - bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -2
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ -1
Okurum birazdan inşallah 1 taneArkadaşlar G Gokyuzummm arkadaşımızın sayısı tamamlandıAllah kabul etsin. Rabbim arkadaşımızın gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
NİYETİ:
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -2
SoLeiL12 -1
G Gokyuzummm -2
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings - ÖZEL GÜN
orjinal19 -1
kavs-i kuzah