- 15 Eylül 2020
- 511
- 1.690
- 31
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Amin hiç önemli değil bitanem allah niyetini biliyor ya o yeter allah kabul etsin allah razı olsunzey_nep hakkını helal et şimdi gördüm duan tamamlanmış ben yine de okudu. bir tane rabbim gönlünde ne niyetin varsa kabul etsin tez vakitte inşallah
Evet canım 2 rekat namaz kılıp niyet ediyoruz herkes namazını içinden geldiği gibi kılar sorun olmaz bence önemli olan niyetYa arkadaşlar bişey soracam size kafama takıldı siz niyet edip. Allah rızası için 2 rekat namaz kıldınız değil mi ben öyle yaptım çünkü yanlış yapmadım umarım yapan arkadaşlar nasıl yaptınız
Ohh rahatladım çok sağol cnmEvet canım 2 rekat namaz kılıp niyet ediyoruz herkes namazını içinden geldiği gibi kılar sorun olmaz bence önemli olan niyet
1 tane okudum ben Allah kabul etsinS Sabr-Sukur-Dua niyeti için bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen gün içinde bildirimlerinizi yapın
Şuana kadar toplam okunan 23.
zey_nep
S Sabr-Sukur-Dua
Aktif Lora
G Gokyuzummm
orjinal19
kavs-i kuzah
R rana20
H hurgenaral
Bonus
Merayyy
Sadelikherseydir
Mehfam
askrhpozitif
poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
Nego
Yarimm66
Ben namaz kılmadan okudum yasiniEvet canım 2 rekat namaz kılıp niyet ediyoruz herkes namazını içinden geldiği gibi kılar sorun olmaz bence önemli olan niyet
1 tane Okudum Allah kabul etsin insallahArkadaşlarzey_nep arkadaşın sayısı tamamlandı
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Aşağıda hem güncel listemiz hem kimin ne kadar okuduğunu gösteren listemiz var.
Sıradaki arkadaşımız S Sabr-Sukur-Dua yarın akşama kadar okuyacağımız yasinleri onun adına niyetlenelim Rabbim kabul etsin inşallah.
NİYETİ;
Rabbim ayse kizi neslihanin olucagi transferin hayirlisiyla guzel sonuclanmasini, bebeginin olmasini bu transfer ile vesile eyle. Asamalarinin guzel gecmesini nasip et. Kucagini doldur. Burda isteyen tum kullarina ve bana hayirlisiyla anne baba olmayi nasip eyle.
Amin.
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ - 2
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 1
zey_nep -4
S Sabr-Sukur-Dua -2
@SoLeiL12 -2
Aktif Lora bildirim yapmadı
G Gokyuzummm bildirim yapmadı
@Queen21 -1
@Sonbahar12345 -1
burcusami -2
@humanbeings - özel gün
orjinal19 -1
kavs-i kuzah - bildirim yapmadı
kavs-i kuzah annesi - bildirim yapmadı
R rana20 -1
H hurgenaral -bildirim yapmadı
Bonus -1
Merayyy -2
H M -1
@Tosun Pasa -1
@YaKaMoZz-z - bildirim yapmadı
Sadelikherseydir -1
Mehfam -2
askrhpozitif -2
@goah -2
M MaviMabellee -1
@morkagit -2
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
@Suskunhanim -1
Tenceresiz kaldim anne bildirim yapmadı
Nego bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -2
Yarimm66 -bildirim yapmadı
nur1134 -2
canım sıra sana gelince namazını kılıp niyetini edeceksin yanlış değilBen namaz kılmadan okudum yasiniyanlış mı yaptım
Şimdi okuidim bildirim için dün giremedim kusura bakmayınS Sabr-Sukur-Dua niyeti için bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen gün içinde bildirimlerinizi yapın
Şuana kadar toplam okunan 23.
zey_nep
S Sabr-Sukur-Dua
Aktif Lora
G Gokyuzummm
orjinal19
kavs-i kuzah
R rana20
H hurgenaral
Bonus
Merayyy
Sadelikherseydir