• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzelir miyim?

Eşimle barıştık yani desteğim var artık. Memleketime gidiyorum şu an yoldayım. Dinlenip sorunlarımı çözüp gelicem kızlar. Orada da psikologa gidicem tabi.. Kitaplarım var onları okuycam, yazı yazmayı severim yazılar yazıcam.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Çok büyük bi aşk var içimde, aşkımız için düzelicem. İlaçları kullanıyorum şuan için pek bi faydasını görmedim ama devam edicem tabi..
Çok sevindim canımm ..
Sen de bu pozitiflik, bu inanç olduğu sürece her şey yoluna girecektir ..

İlk olarak yürüyüşle başlamıştım ben, dışarda olmak, yürümenin verdiği o kaçma özgür olma duygusu hoşuma gidiyordu. İlk başlarda ailem zorlamıştı dışarı çıkmam için sonradan bende alıştım, 2 gün evde kalsam bunalmaya başlıyordum. Spor yapmak serotonin salgısını doğal olarak artırdığı için ruh hali de günden güne pozitife gidiyor, devam etme konusunda kararlılığın artıyor :KK6: Zaten ruh hastalıklarının çoğu oturup kendini dinlemekle başlıyor, hoşuna giden şeyler bulup, zamanını iyi değerlendirmen lazım. Ben bu dönemde yemek pişirmeye, örgü örmeyede başladım. Özellikle örgü çok dinlendiren bir şey :KK73:

ilaç kullanmadan mı yaptın bunları canım

Bence ozel bi doktora git paran varsa acima senden kiymetli degil ilac kullan ma bagimlisi olma derim

Bugün gittim. Bu sefer ki sadece dinledi hemen ilaç yazdı almadım tabii ki. 5 dk sürdü görüşme.. Hiç memnun kalmadım yani haklısın paran varsa tamam.. Yoksa devlet hastanelerinden pek bişey olmaz.. Beni anlayıp dinlemeden yorum yapmadan bir ay sonra gel dedi. Napıcam bi ay sonra gelip sanki.. O yüzden gitmicem bidaha. Kitap falan okurum almıştım evlilikle ilgili, kafamı dinlendiririm iyi olurum inşallah..

evet böyle pskolojıyle ılgılı kıtaplar oku kafanı dagit birşeylerle meşgul ol sevindim ama biraz düzelmiş gibisin

Bugün gittim. Bu sefer ki sadece dinledi hemen ilaç yazdı almadım tabii ki. 5 dk sürdü görüşme.. Hiç memnun kalmadım yani haklısın paran varsa tamam.. Yoksa devlet hastanelerinden pek bişey olmaz.. Beni anlayıp dinlemeden yorum yapmadan bir ay sonra gel dedi. Napıcam bi ay sonra gelip sanki.. O yüzden gitmicem bidaha. Kitap falan okurum almıştım evlilikle ilgili, kafamı dinlendiririm iyi olurum inşallah..
Bir ay sonra gel demesinin sebebi ilacın sende yarattığı etkileri öğrenmek amaçlı.
Dertlerini dinlemezler ki. Zaten psikiyatristler ilaç yazar, psikolog dinler biliyorsun. Özel olursa başka elbette.
Kendin aşarsın eminim ki. Ama dikkat et sen eşine baya bağımlısın anlaşılan. Bir daha sıkıtıya girsen, anlaşamaz hale gelseniz yine mi kendini kaybedeceksin? Bu konuyu iyi düşün. Kendi başına mutlu olabilmeyi öğrenemedikten sonra işin zor.

Devlet hastaneleri malesef her konuda oyle. Apar topar yolluyolar insanlari. Bence kendine hobi edin. Taki tasarimi yap internette cok basit guzel seyler var.gercekten rahatlatiyo

Selam kızlar, eşimle hala düzelmedik. Boşanma durumumuz var.
Bende hergün arada ağlama krizleri oluyo, olur olmadık bişey gelsin aklıma eşimle ilgili gözlerim doluyo ve ağlamaya başlıyorum. Bu akşam da oldu az daha arayacaktım o halde eşimi gittim hemen içeri koydum telefonu sonra gittim doktorun verdiği ilaçtan 3 tane aldım 10 dk sonra kendime geldim ağlamam geçti kendimi iyi hissettim. İlaç iyi geldi ilk defa :)
Canım çok acıyo çok kızgınım eşime sanırım onu affedemicem bu olanlar için ama çok seviyorum..

Edit: En son barıştık diye yazmışım. Yok olmadı küçük bişeyden dolayı tartıştık ve eşim boşanma kararı aldı. Ben hala memleketimdeyim o ise evimizde.

Son düzenleme:
Back