• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzelir miyim?

Hala aynıyım. Bugün gittim psikologa ama bişey farketmedi. Kitap tavsiyesi verdi sadece birde öfke kontrolü ile ilgili bi ilaç. Konuşmuyoruz onunla.. İyi hissetmiyorum kendimi o da bana iyi gelmiyo zaten yoluma köstek oluyor anca, destek olmuyor bana.
ilk seansta pek birşey farketmez sonuçta tanıma tanışma aşaması... İkinci randevun ne zaman cnm?

Hala aynıyım. Bugün gittim psikologa ama bişey farketmedi. Kitap tavsiyesi verdi sadece birde öfke kontrolü ile ilgili bi ilaç. Konuşmuyoruz onunla.. İyi hissetmiyorum kendimi o da bana iyi gelmiyo zaten yoluma köstek oluyor anca, destek olmuyor bana.
Anladım canım sen Psikoloğun tavsiyelerine uy ..
Çalışmayı düşünüyor musun ev ortamından çıkıp değişik bir ortama girmek iyi gelecektir aslında .

Hımmm o kötü olmuş :( Ama belki ilacın iyi geleceğine gerçekten inanmış olabilir...

Anladım canım sen Psikoloğun tavsiyelerine uy ..
Çalışmayı düşünüyor musun ev ortamından çıkıp değişik bir ortama girmek iyi gelecektir aslında .

Başvurulardan geri dönüş olmuyor ki. Bana da iyi gelirdi ama olmadı.

Başvurulardan geri dönüş olmuyor ki. Bana da iyi gelirdi ama olmadı.
Belli olmaz sen yine de sabırla devam et gün doğmadan neler doğarmış ..
Eşin tarafından ters tepmiyecekse şehir dışında bir yakının yanına da gidebilirse hava değişimi iyi gelebilir .

Belli olmaz sen yine de sabırla devam et gün doğmadan neler doğarmış ..
Eşin tarafından ters tepmiyecekse şehir dışında bir yakının yanına da gidebilirse hava değişimi iyi gelebilir .

Eşim bana destek olmadıkça ben olumlu bakmıyorum açıkçası. Ben yalnız başıma uğraşacaksam onun eşim olmasının ne manası var? Zaten iyi hissetmiyorum kendimi bide onun derdine düşesim yok. Çok yorgunum, bitkinim ruh olarak :(

Eşim bana destek olmadıkça ben olumlu bakmıyorum açıkçası. Ben yalnız başıma uğraşacaksam onun eşim olmasının ne manası var? Zaten iyi hissetmiyorum kendimi bide onun derdine düşesim yok. Çok yorgunum, bitkinim ruh olarak :KK43:
Hafta sonu bir tatsızlık yaşamışsınız biraz eşine de zaman ver ..
Sen öncelikli olarak kendini düşün ..
Sen iyi olur, iyi hissedersen her şey yoluna girer düzelir hayatında ..

Kızlar ben psikoloji olarak çökmüş durumdayım. Kendime bile faydam yok hep üzüyorum kendimi ve bunalım modundayım.. Bu durum evliliğe de yansıyor. Aslında bugün psikoloğa gidecektim ama kısmet olmadı evden ayrıldım dün. Kavga ettik ben sinir krizi geçirdim, bileklerimi bile kestim hiç yapacağım bişey değil aslında. O an ki psikolojimi hatırladıkça kötü oluyorum.
Aklımdan delice şeyler geçiyor bazen kendimi arabanın altına atmak gibi.. Hep kendime zarar vermek istiyorum. Morelim bozuk olmasın ve yalnız kalmıyim yeter ki hemen delice şeyler düşünüyorum. Bu tarz şeyler yaşayıp düzelen var mı? Yoksa umutsuz vaka mıyım?
ya canım benim neden iyi olmayasın herşey geçici hiç merak etme. ama şu bilek kesme olayını lütfen ve lütfen birdaha yapma hiçbirşey için değmez hayat çok güzel bitanem tadını çıkar ama bir psikoloğa görünsen iyi olur belki sana yol gösterir. lütfen lütfen ve lütfen kendine zarar verme canım lütfenn

ya canım benim neden iyi olmayasın herşey geçici hiç merak etme. ama şu bilek kesme olayını lütfen ve lütfen birdaha yapma hiçbirşey için değmez hayat çok güzel bitanem tadını çıkar ama bir psikoloğa görünsen iyi olur belki sana yol gösterir. lütfen lütfen ve lütfen kendine zarar verme canım lütfenn

Çok kötü bi andı benim için hatırladıkça morelim bozuluyo. O an aklımdan geçen tek şey kendime zarar vermekti, canım yanarsa acımı unuturum diye düşümdüm.. İnşallah yapmam bidaha kriz anında gözüm bir şey görmüyor malesef. Zaten memleketime gdicem kafamı toparlamak için.

Çok kötü bi andı benim için hatırladıkça morelim bozuluyo. O an aklımdan geçen tek şey kendime zarar vermekti, canım yanarsa acımı unuturum diye düşümdüm.. İnşallah yapmam bidaha kriz anında gözüm bir şey görmüyor malesef. Zaten memleketime gdicem kafamı toparlamak için.
hıh tamam canım git biraz kafanı dinle ama lütfen öyle şeyler düşünmemeye çalış bitanem daha yaşıyacağın nice güzellikler olucak çok güzel bir ömür geçiriceksin hepimiz sorun yaşarız ben de ciddi sorunlar yaşadım yardım aldım ve şimdi hayata bağlandım hatta terfi ettim. sen iyi olunca hayatınla ilgili herşey iyiye gider bizzat ben yaşadım. lütfen güzel şeyler düşün güzel şeyler düşle bitanem

hıh tamam canım git biraz kafanı dinle ama lütfen öyle şeyler düşünmemeye çalış bitanem daha yaşıyacağın nice güzellikler olucak çok güzel bir ömür geçiriceksin hepimiz sorun yaşarız ben de ciddi sorunlar yaşadım yardım aldım ve şimdi hayata bağlandım hatta terfi ettim. sen iyi olunca hayatınla ilgili herşey iyiye gider bizzat ben yaşadım. lütfen güzel şeyler düşün güzel şeyler düşle bitanem

Bende senin gibi düzelebilirim inşallah. Hiç umut yok içimde grip gibi değil ki ilaç içince düzelsin. Memleketimde de psikologa gidicem. Nasıl motive edip kendimi iyileşirim bilmiyorum.

Eşimle barıştık yani desteğim var artık. Memleketime gidiyorum şu an yoldayım. Dinlenip sorunlarımı çözüp gelicem kızlar. Orada da psikologa gidicem tabi.. Kitaplarım var onları okuycam, yazı yazmayı severim yazılar yazıcam.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Çok büyük bi aşk var içimde, aşkımız için düzelicem. İlaçları kullanıyorum şuan için pek bi faydasını görmedim ama devam edicem tabi..

Canım hangi ilacı kullanıyorsun bazı ilaçlar 1ay sonra etki etmeye başlar bazısı ilk günlerde gevşetmeye başlar. Dediklerini yap sana mutlaka iyi gelecektir inancın olsun iyileşiceğine canım

Canım hangi ilacı kullanıyorsun bazı ilaçlar 1ay sonra etki etmeye başlar bazısı ilk günlerde gevşetmeye başlar. Dediklerini yap sana mutlaka iyi gelecektir inancın olsun iyileşiceğine canım

Citoles
Stilizan
Bu ilaçları kullanıyorum

Merhaba, bende uzun yıllar boyunca anksiyete tedavisi gördüm , şiddetli panik atak krizlerim vardı, kendimi sürekli tehdit altında hissediyordum sanki biri bana bişey yapıcakmış, arkamda biri varmış gibi.. Açıkçası hiç kendime zarar vermek gibi bir düşüncem olmadı benim korkum zaten zarar görmekti... Bir ara ataklarım günde 2ye bile çıkmıştı, bir çok ilaç denedim çoğu uyuttu, bazısı etki etmedi, hatta bir kısmı öyle bir dokundu ki, resmen uyuşturu bağımlıları gibi yoksunluk krizine giriyordum. Bir süre sonra umudumu kaybettim, hatta bir an geldi ailem bile nerdeyse umudunu kesti iyileşceğimden..
En son panik atak krizimin üstünden yıllar yıllar geçti. Benim iyileşmemdeki en büyük 2 etmenden biri dua diğeri spor. Dua ruhumu güçlendirdi, ayakta durmama yardım etti, şükretmeyi öğretti herşeyden önce. Şükürler olsun ki Rabbime bana yol gösterdi, o karanlıkta bana ışık oldu.
İlaç şart ama tek başına olmaz o yüzden vücudunu güçlendirmek için spora, ruhunu beslemek için Allah'ın rahmetine ihtiyacımız var. Sakın umudunu kaybetme İYİLEŞECEKSİN!!

Merhaba, bende uzun yıllar boyunca anksiyete tedavisi gördüm , şiddetli panik atak krizlerim vardı, kendimi sürekli tehdit altında hissediyordum sanki biri bana bişey yapıcakmış, arkamda biri varmış gibi.. Açıkçası hiç kendime zarar vermek gibi bir düşüncem olmadı benim korkum zaten zarar görmekti... Bir ara ataklarım günde 2ye bile çıkmıştı, bir çok ilaç denedim çoğu uyuttu, bazısı etki etmedi, hatta bir kısmı öyle bir dokundu ki, resmen uyuşturu bağımlıları gibi yoksunluk krizine giriyordum. Bir süre sonra umudumu kaybettim, hatta bir an geldi ailem bile nerdeyse umudunu kesti iyileşceğimden..
En son panik atak krizimin üstünden yıllar yıllar geçti. Benim iyileşmemdeki en büyük 2 etmenden biri dua diğeri spor. Dua ruhumu güçlendirdi, ayakta durmama yardım etti, şükretmeyi öğretti herşeyden önce. Şükürler olsun ki Rabbime bana yol gösterdi, o karanlıkta bana ışık oldu.
İlaç şart ama tek başına olmaz o yüzden vücudunu güçlendirmek için spora, ruhunu beslemek için Allah'ın rahmetine ihtiyacımız var. Sakın umudunu kaybetme İYİLEŞECEKSİN!!
Spor yapabilicek psikoloji gerekli istek ve güç keşke olsa bu durumda canım sen nasıl basardın

İlk olarak yürüyüşle başlamıştım ben, dışarda olmak, yürümenin verdiği o kaçma özgür olma duygusu hoşuma gidiyordu. İlk başlarda ailem zorlamıştı dışarı çıkmam için sonradan bende alıştım, 2 gün evde kalsam bunalmaya başlıyordum. Spor yapmak serotonin salgısını doğal olarak artırdığı için ruh hali de günden güne pozitife gidiyor, devam etme konusunda kararlılığın artıyor :KK6: Zaten ruh hastalıklarının çoğu oturup kendini dinlemekle başlıyor, hoşuna giden şeyler bulup, zamanını iyi değerlendirmen lazım. Ben bu dönemde yemek pişirmeye, örgü örmeyede başladım. Özellikle örgü çok dinlendiren bir şey :KK73:

Back