• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzelir miyim?

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Kızlar ben psikoloji olarak çökmüş durumdayım. Kendime bile faydam yok hep üzüyorum kendimi ve bunalım modundayım.. Bu durum evliliğe de yansıyor. Aslında bugün psikoloğa gidecektim ama kısmet olmadı evden ayrıldım dün. Kavga ettik ben sinir krizi geçirdim, bileklerimi bile kestim hiç yapacağım bişey değil aslında. O an ki psikolojimi hatırladıkça kötü oluyorum.
Aklımdan delice şeyler geçiyor bazen kendimi arabanın altına atmak gibi.. Hep kendime zarar vermek istiyorum. Morelim bozuk olmasın ve yalnız kalmıyim yeter ki hemen delice şeyler düşünüyorum. Bu tarz şeyler yaşayıp düzelen var mı? Yoksa umutsuz vaka mıyım?

Sebebi ne kavganın? yani bu raddeye gelecek kadar neler yaşıyorsun....?

Ufak tefek şeyler aslında. Yılların birikimimidir nedir bilmiyorum tahammülsüzleştik birbirimize. Konular artık uzuyor ve boyut değiştiriyor. Ben çok yıprattım kendimi, çalışmıyorum evdeydim hep sıkıntı, bunalım bu hale geldim. Düzgün bi ruh halinde olabilseydim bu hale gelmezdi. Eşimde belki beyin olarak yorgun olduğu için alttan alamadı. Konuları uzattık..

Devlet hastanesinden randevu aldım psikolog için. Güvenebilir miyim acaba? Yardımcı olurlar mı gerçekten ilk defa gidicem merak ediyorum..

Canim tabiki yardimci olacaklardir ama sana en büyük yardimi gene kendin yapacaksin bence.Sorunun ne oldugunu bilmen bence iyi olman icin atilmis en önemli adim. Calismiyorum evdeyim daraliyorum bunaliyorum diyorsun.Belki davulun sesi uzaktan hos gelir diyeceksin ama bence bunun icin birseyler yapmalisin.is arayabilirsin,eger maddi acidan sikintin yoksa kendine hoby bulabilirsin. Ortada incir cekirdegini doldurmayacak kücücük sorunlar var diye hayati kendine zindan etmek niye.Söly ebir bak etrafina,insanlar ne büyük sikintilar yasiyorlar,hastaliklar,savaslar vs vs...
Kendine güven ve kaybettigin huzurunu geri kazan canim.
gecmisler olsun

resimde eşin olduğunu düşünüyorum, ne kadar sevimli çıkmışsınız:=) kesinlikle bir yardım almalısın, bazen bedenimizdeki bir hormonun düşüklüğü bile ruh halimize etki ediyor. çok güzel seni destekleyecek, bu ruh halini yok edecek, sağlıklı ve mantıklı düşünmeni sağlayacak ilaçlar var. ilaç kullanmam deme zira eminim bu yaşadıklarında çok daha iyi hale sokacak seni...geçmiş olsun:(

Canim tabiki yardimci olacaklardir ama sana en büyük yardimi gene kendin yapacaksin bence.Sorunun ne oldugunu bilmen bence iyi olman icin atilmis en önemli adim. Calismiyorum evdeyim daraliyorum bunaliyorum diyorsun.Belki davulun sesi uzaktan hos gelir diyeceksin ama bence bunun icin birseyler yapmalisin.is arayabilirsin,eger maddi acidan sikintin yoksa kendine hoby bulabilirsin. Ortada incir cekirdegini doldurmayacak kücücük sorunlar var diye hayati kendine zindan etmek niye.Söly ebir bak etrafina,insanlar ne büyük sikintilar yasiyorlar,hastaliklar,savaslar vs vs...
Kendine güven ve kaybettigin huzurunu geri kazan canim.
gecmisler olsun

Çok başvuru yaptım ama aramadılar mı aramıyorlar işte. Psikologdan çok umutluyum ne derse yapıcam kendi başıma yapamıyorum hemen umutsuzluğa kapılıyorum.

resimde eşin olduğunu düşünüyorum, ne kadar sevimli çıkmışsınız:=) kesinlikle bir yardım almalısın, bazen bedenimizdeki bir hormonun düşüklüğü bile ruh halimize etki ediyor. çok güzel seni destekleyecek, bu ruh halini yok edecek, sağlıklı ve mantıklı düşünmeni sağlayacak ilaçlar var. ilaç kullanmam deme zira eminim bu yaşadıklarında çok daha iyi hale sokacak seni...geçmiş olsun:KK43:

İlaç kullanmam demem her şeye çözüm gözüyle bakıyorum şuan. Kendi başıma hiçbir şey yapamadım çünkü. Ama ben psikolog Randevusu aldm onlar ilaç yazamıyor eğer ilaçlık bi durum varsa yönlendirirler mi acaba?

Geçmiş olsun canım .En azından psikologa gitmek bile evliliğine kendine eşine duydugun saygının göstergesi ...

Son çarem diyebilirim. Şuan kendime bile faydam yokken eşime hiç olamaz. Tek isteğim o da bana destek olsun ama bilmiyorum.. Şuan Ayrıyız pazar günkü olaydan beri habrleşmedik hiç. Tek çarem bi uzman yardımı almak.

Kızlar ben psikoloji olarak çökmüş durumdayım. Kendime bile faydam yok hep üzüyorum kendimi ve bunalım modundayım.. Bu durum evliliğe de yansıyor. Aslında bugün psikoloğa gidecektim ama kısmet olmadı evden ayrıldım dün. Kavga ettik ben sinir krizi geçirdim, bileklerimi bile kestim hiç yapacağım bişey değil aslında. O an ki psikolojimi hatırladıkça kötü oluyorum.
Aklımdan delice şeyler geçiyor bazen kendimi arabanın altına atmak gibi.. Hep kendime zarar vermek istiyorum. Morelim bozuk olmasın ve yalnız kalmıyim yeter ki hemen delice şeyler düşünüyorum. Bu tarz şeyler yaşayıp düzelen var mı? Yoksa umutsuz vaka mıyım?
tabiiki düzelirsin arkadaşım, yeterki bunu iste. bence öncelikle bi kan testiyle başla kan değerlerine baktır. kansızlık yada b12 düşüklüğü sinirleri çok yıpratıyor ve insan tahammülsüzleşiyor. bizzat yaşadım.
kaygı bozukluğu, okb ve pa hastasıyım. devlet hastanesinin dr una gidiyorum ben memnunum. ama verilen tedaviyi iyileştim diye yarıda bırakma sakın, vücudu zayıf bulunca nüksediyor yoksa

Kalk bir sirklen .Bul kendine bir iş , iş hayatına atıl bebek yap bir uğraşın olsun ,eşinide kendinide yıpratma .Resimdeki sizsiniz sanırım allah ayırmasın maşallah nazarda değiyor olabilir profil resmine gıbta eden vardır.Avatar resmini bile değiştir derim nazardan korkuyorum .

Düzelirsin tabi ki. Ama psikiyatriye gidersen..
Hiç bekleme, bir sıkıntı varsa ilerlesin istemezsein değil mi?

Mesela benimde psikolojik rahatsızlığım var, keşke daha önce önlem alsaydım bu kadar ilerlemeyecekti.

Gecikmeden gitmelisin.

muhakkak yardım alın, bakın ne güzel zaten bu yola çıkmışsınız..
psikiyatrist de tercih edilebilir, çünkü bazen ilaç takviyesi de gerekebiliyor,
doğru düşünmek için beyin kimyasını düzeltmek gerekebiliyor,
her durumda vazgeçmeyin, bakın ne güzel olacak..

tabiiki düzelirsin arkadaşım, yeterki bunu iste. bence öncelikle bi kan testiyle başla kan değerlerine baktır. kansızlık yada b12 düşüklüğü sinirleri çok yıpratıyor ve insan tahammülsüzleşiyor. bizzat yaşadım.
kaygı bozukluğu, okb ve pa hastasıyım. devlet hastanesinin dr una gidiyorum ben memnunum. ama verilen tedaviyi iyileştim diye yarıda bırakma sakın, vücudu zayıf bulunca nüksediyor yoksa

Kansızlık olabilir bende. Randevu yarın doktora sorarım onu da yaptırırım. Yok bırakmam kendime üzülüyorum ben tek başımayım bu hayatta, kendime zarar vermek istemiyorum artık.

Kalk bir sirklen .Bul kendine bir iş , iş hayatına atıl bebek yap bir uğraşın olsun ,eşinide kendinide yıpratma .Resimdeki sizsiniz sanırım allah ayırmasın maşallah nazarda değiyor olabilir profil resmine gıbta eden vardır.Avatar resmini bile değiştir derim nazardan korkuyorum .

Değiştiririm hem durmasının da bi manası yok galiba.. Ben bu yolda tekim onu biliyorum.

Düzelirsin tabi ki. Ama psikiyatriye gidersen..
Hiç bekleme, bir sıkıntı varsa ilerlesin istemezsein değil mi?

Mesela benimde psikolojik rahatsızlığım var, keşke daha önce önlem alsaydım bu kadar ilerlemeyecekti.

Gecikmeden gitmelisin.

Benim çok ilerlemiş bile olabilir. Çünkü aklımdan hiç normal şeyler geçmiyor. Hastalık hastası değilim ama var benim bi hastalığım inşallah kötü bir şey çıkmaz. Bana bir şey olsa tek üzülen ailem olur. Onlara da bunu yapmak istemem..

muhakkak yardım alın, bakın ne güzel zaten bu yola çıkmışsınız..
psikiyatrist de tercih edilebilir, çünkü bazen ilaç takviyesi de gerekebiliyor,
doğru düşünmek için beyin kimyasını düzeltmek gerekebiliyor,
her durumda vazgeçmeyin, bakın ne güzel olacak..

Ya hiç anlamıyorum ama galiba psikiyatriste gidicem. Psikiyatrist polikliniği Yazıyor çünkü. Yarın anlıycaz.

Öncelikle geçmiş olsun canım... Ben psikolojik danışmanım... Bu tür durumlar bir çok insanın başıına gelebiliyor. Anladığım kadarıyla daha önceden bir işin vardı çalışıyordun. Eğer doğru anladıysam bu durumu birden eve kapanman, çalışmaman bu durumda baş rol oynuyor olabilir. Sinir kontrolüyle ilgili bir sıkıntıda mevcut olabilir. Psikolog doğru olan yol şimdilik. O zaten gerekeni yapacaktır. Ki hemen ilaç ilaç diye alıştırma kendini, dediğim gibi psikolog gereken yere yönlendirecektir seni. İlaç tedavisini uygun görürse psikiyatra yönlendirecektir elbet. Ama sen önce psikiyatra gidersen o çokta dinlemeden ilaca yönelebilir. Tekrar geçmiş olsun, geçici bir durum olduğunu sakın unutma, çok güzel ve özel günler seni bekliyor. Ayrıca tek başına filanda değilsin, eşin ne olursa olsun yanında olacaktır, yeterki sinirleriniz yatışsın, mantıklı düşünebilin. Sonucu paylaşırsan sevinirim, böylece belki forumdaki diğer arkadaşlara da yardımcı olabiliriz... Son olarak çok klasik olacak ama en iyi psikolog insanın kendisidir unutma... Ayrıca hiç bir ruhsal sıkıntı umutsuz- çözümsüz değildir. Yeter ki yolumuza ışık tutacak doğru kişileri bulalım ;)

Konunu okudum da canım merak ettim seni iyi misin ?
Eşinle konuşabildin mi ?

Hala aynıyım. Bugün gittim psikologa ama bişey farketmedi. Kitap tavsiyesi verdi sadece birde öfke kontrolü ile ilgili bi ilaç. Konuşmuyoruz onunla.. İyi hissetmiyorum kendimi o da bana iyi gelmiyo zaten yoluma köstek oluyor anca, destek olmuyor bana.

Back