gözünaydın canım senin adına mutlu oldum bişey sorucam sana sandoloz sakızı nı elma sirkesi olmadan olurmu ben elma sirkesini içemedim
elma sirkesini içemediysen aç karına sandaloz sakızını çiğne yut ardından sıcak su iç.aslında sirkenin tadı hiç fena değil.zorla kendini.sıcak suda işe yarar.maksat yağları parçalamakk.:içelim:
günaydın kızlar.bugün çok moralim bozuk.depresyondayım.senağlama
annem rahatsız.gözünde problem varmış.bugün doktora çıkartacagım.umarım kötü bişey yoktur.senağlamasenağlamasenağlama
annem rahatsız.gözünde problem varmış.bugün doktora çıkartacagım.umarım kötü bişey yoktur.senağlamasenağlamasenağlama
sıkma canını herşey yoluna girer.çok geçmişolsun.eminim kötü bişey çıkmaza.s.
günaydın arkadaşım
geçmiş olsun annene inşallah bir sorun cıkmaz
kendinize iyi bakın Şeniz
sevgili düzce günlüğüm kalbim kırık
eşim bana hesp kitaptan anlamıyorsun savruksun kitabı hesabı bilmiyon dedisenağlama
bilmediğimden adam olup bu günlere geldin diymi uyuz adamKötü Kazen
kalbim kırık düzcemsenağlama
canım takma kafana.deseydin sende sorumsuz bir adamsın.altta kalma canım.ezilen hep biz kadınlar oluyoruz zaten, onlar savruklar.biz olmasak yicek ekmek bulamıcaklar bunu fark edemiyorlar..aglama kıyamam sana arkadaşım.
dün akşamdan beri kızgınım
böyle deyinçe çocuğumdan hırsımı çıkardım
bu lafı dedikten sonra markete gittim
elimde olan parayla yetirip birşeyler aldım
sofradayız yemek yiyoz büyük oğluşum
bana şeker almadınmı diye somurttu hep kardeşime alıyon dedi
bende kızarak ikinize aldım paranın yettiği kadar dedim
bu para yüzünden ben sıkıp sizde beni sıkmayın diye azarladım eşim
anladı ve ya anlamadı neyse birşey demedi
ve herkes erken yattı
yinede kalbim kırık işte uyuz adamaKötü Kazen
sevgili düzce günlüğüm kalbim kırık
eşim bana hesp kitaptan anlamıyorsun savruksun kitabı hesabı bilmiyon dedisenağlama
bilmediğimden adam olup bu günlere geldin diymi uyuz adamKötü Kazen
kalbim kırık düzcemsenağlama
anlıyorum seni arkadaşım.üzme sen kendini.üzülünce elimize ne geçiyo elde var sıfır.:çok üzgünüm:
canım ya ..sıkma canını.belki onunda canının sıkıldığı bişi vardır.ne biliym işyerinde bi problem falan vardır.bilirsin herkesin nazı ya karısına geçer yada kocasınabence önce sormalısın bi sıkıntınmı var diye yoksa ona göre..sende koyarsın tavrını...neyse üzme kendiniolur böyle şeyler...dün akşamdan beri kızgınım
böyle deyinçe çocuğumdan hırsımı çıkardım
bu lafı dedikten sonra markete gittim
elimde olan parayla yetirip birşeyler aldım
sofradayız yemek yiyoz büyük oğluşum
bana şeker almadınmı diye somurttu hep kardeşime alıyon dedi
bende kızarak ikinize aldım paranın yettiği kadar dedim
bu para yüzünden ben sıkıp sizde beni sıkmayın diye azarladım eşim
anladı ve ya anlamadı neyse birşey demedi
ve herkes erken yattı
yinede kalbim kırık işte uyuz adamaKötü Kazen
annem rahatsız.gözünde problem varmış.bugün doktora çıkartacagım.umarım kötü bişey yoktur.senağlamasenağlamasenağlama[/QUO Herkese günaydın,öğlen oldu ama işlerden saate bile bakmamışım:bbo:Bugün niye moraller bozuk,ablacım üzülme görüceksin çok basit bir sorun olduğunu Allah beterinden saklasın.Gündüzün karanlığı ablacım sende üzülme boşver erkek milleti hep aynı.Kendi yaptığı harcamaları görmezler,takma kafana.:teselli:Bu arada ben buralardayım sizleri takip ediyorum,ortamdan ötürü pek katılamıyorum ama burada dertlerimizi,sevinçlerimizi herşeyimizi paylaşmamız çok güzel olucak.Hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın:asigim:
annem rahatsız.gözünde problem varmış.bugün doktora çıkartacagım.umarım kötü bişey yoktur.senağlamasenağlamasenağlama[/QUO Herkese günaydın,öğlen oldu ama işlerden saate bile bakmamışım:bbo:Bugün niye moraller bozuk,ablacım üzülme görüceksin çok basit bir sorun olduğunu Allah beterinden saklasın.Gündüzün karanlığı ablacım sende üzülme boşver erkek milleti hep aynı.Kendi yaptığı harcamaları görmezler,takma kafana.:teselli:Bu arada ben buralardayım sizleri takip ediyorum,ortamdan ötürü pek katılamıyorum ama burada dertlerimizi,sevinçlerimizi herşeyimizi paylaşmamız çok güzel olucak.Hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın:asigim:
sagol canım.bakalım bi doktora gidelim .doktor ne diyecek