selam aramıza hoş geldin.ne tesadüf benimde ablam ve kız kardeşim denizlide oturuyo.onlarda kk ya üyeler.tanısmanı isterim.gülse ablam.mawiruyada kız kardeşim oluyo...ikiside denizlide yaşıyorlar.sevgiyle kal canım.
selam aramıza hoş geldin.ne tesadüf benimde ablam ve kız kardeşim denizlide oturuyo.onlarda kk ya üyeler.tanısmanı isterim.gülse ablam.mawiruyada kız kardeşim oluyo...ikiside denizlide yaşıyorlar.sevgiyle kal canım.
anam allahtan 5 çocuk yapmıs yoksa her yerde bi dane...keske abimde kız olsaydı bide ankaralı olurdu heheh...:roflol::roflol::roflol:türkiyeyi fetettik be onlar bu hafta buluşcaklar merakla bekliyorum senin yanınada gündüzün karanlığı uğrucak teşekkürler kk iyiki üye oldum buraya :enbuyukkk:
bu hafta gülseyle mawiruyada buuşmaya gidecek.benden selam götürürmüsünüz şayet gidecek olursanız...sizle tanıştıgıma çok memnun oldum arkadasım...iyi günlera.s.inşallah tanışırız hemşolarımla
anam allahtan 5 çocuk yapmıs yoksa her yerde bi dane...keske abimde kız olsaydı bide ankaralı olurdu heheh...:roflol::roflol::roflol:
ankarada yasayan düzceli hatunlar diye camiye cıkıp anonsmu versek acep sırnaşık şeysırnaşık şeyankarayıda feht ederiz canım üzülme:roflol:
slmlar cımanız mubarek olsun
:enbuyukkk:
Bende Düzceliyim Kizlar çerkezim Bostanyeri Sarayyeri(arapçiftliği)köyündennn :))
Bende Düzceliyim Kizlar çerkezim Bostanyeri Sarayyeri(arapçiftliği)köyündennn :))
yok be güzelim nerdeeeesengözlerimebaksanabhiç duymadım ben böyle bişikahve delisi asuman krause de körpöçlerden diyorlardı tanıyomusun doğrumu yani