Düzce///81

BENDE ISTANBULDA OTURUYORUM AMA DÜZCELIYIM.TUM DUZCEYE SELAMLAR.IZINDE ORDAYIZ................:enbuyukkk:

istanbulun neresindesin arkadaşım ben kağıthaneden
izininde inşallah görüşürüz toplancaz da
bende ağustosta ordayım rabbim izin verirsea.s.

inşallah bende ağustos ta düzcemdeyim tanışmak bende istiyorum
bende seni öptüm
sevgiyle kal
mawi rüyada gelcekmi?

canım teşekkur ederım mawiruya düzceye geldı gıttı ben yanlız gelırım göruşuruz umarım a.s.
duzce lılı guzel hanımlar sevgıyle kalın..... özledım canım memleketımı a.s.a.s.a.s.

canım teşekkur ederım mawiruya düzceye geldı gıttı ben yanlız gelırım göruşuruz umarım a.s.
duzce lılı guzel hanımlar sevgıyle kalın..... özledım canım memleketımı a.s.a.s.a.s.

of ablam ya gelde bizde hasret giderelim. bak gündüzün karanlığınında ablası gelecekmiş . kıskandım inan onu Kötü Kazen

ALLAHHHHHHHH ABLOŞUM GELİYOOOO:dance::dance::dance: GEL AGUSTOS GEL.

sakarya buluşmasına gelecekmisin senin gelme durumuna göre ayarlanıcak bana bildirde tarih verdim ben
ne zaman toplanıyonuzki acep..benim ustalar var evde hala.yagmurlar yagınca yarın devam edecekler.siz bu sefer bensiz toplanın.bi dahakinde gelebilirim.annemin evindede temizlik işlerim var.annemde beni bekliyo...biliyon bi pazarım var nereye yetişecegime şaşurdum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kolay gelsin canım bende yarım bıraktığım temizliği dün akşam bitirdim
sağlık gibisi yok vallah
sağlıklarımıza önem verelim
bu arada günaydınnnnnnnnnn düzcem:1hug:

selam arkadaşlar bende düzceliyim ama antalyada yaşıyorum ah ne kadar özledim düzcemi bir bilseniz benim yerime sabah kalkınca havasını solurmusunuz :)

selam arkadaşlar bende düzceliyim ama antalyada yaşıyorum ah ne kadar özledim düzcemi bir bilseniz benim yerime sabah kalkınca havasını solurmusunuz :)

hoş geldin canım aramıza....sen gurbette oldugun için özlüyorsun burayı.ama hep aynı düzce.bende seviyom memleketimi...en kısa zamanda düzceye gelir hasret giderirsin umarım...senin için kocaman soludum düzcenin havasını sana dogru üflüyorum.hisset ...allaha emanet ol.a.s.

merhaba arkadaşla..bende gebzede oturuyorum..ama aslen tokatlıyım ismim özlem..tanışalım kaynaşalım...sitede henüz yeiyim

günaydın düzceli hatunlar.gününüz aydın herşey istediginiz gibi olsun.allaha emanet olun.a.s.

ay canım kurban olayım sana memleket gibisi yok diymi
havası başka suyu başka can atıyorum bende gitmeyi
inşallah düzcemise geldiğinizde görüşürüz
bu yaz allah kısmet ederse arkadaşlarla buluşma yapcaz da:1hug:
gittigim zaman ilk önçe ciğerlerime senin için havasını soluyacama.s

günaydın düzceli hatunlar.gününüz aydın herşey istediginiz gibi olsun.allaha emanet olun.a.s.

günaydınlar günaydınlar a.s.
güzel dileklerin için aynan bende sana diyorum moreller %100 olmalı oldumu düzcelilere benneyaptımkisurat yakışmaz ay ay canlarım benim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…