- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
BENDE ISTANBULDA OTURUYORUM AMA DÜZCELIYIM.TUM DUZCEYE SELAMLAR.IZINDE ORDAYIZ................:enbuyukkk:
günaydın millet.bugün nasılsınız bakem...
inşallah bende ağustos ta düzcemdeyim tanışmak bende istiyorum
bende seni öptüm
sevgiyle kal
mawi rüyada gelcekmi?
canım teşekkur ederım mawiruya düzceye geldı gıttı ben yanlız gelırım göruşuruz umarım a.s.
duzce lılı guzel hanımlar sevgıyle kalın..... özledım canım memleketımı a.s.a.s.a.s.
canım teşekkur ederım mawiruya düzceye geldı gıttı ben yanlız gelırım göruşuruz umarım a.s.
duzce lılı guzel hanımlar sevgıyle kalın..... özledım canım memleketımı a.s.a.s.a.s.
ne zaman toplanıyonuzki acep..benim ustalar var evde hala.yagmurlar yagınca yarın devam edecekler.siz bu sefer bensiz toplanın.bi dahakinde gelebilirim.annemin evindede temizlik işlerim var.annemde beni bekliyo...biliyon bi pazarım var nereye yetişecegime şaşurdum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştısakarya buluşmasına gelecekmisin senin gelme durumuna göre ayarlanıcak bana bildirde tarih verdim ben
ne zaman toplanıyonuzki acep..benim ustalar var evde hala.yagmurlar yagınca yarın devam edecekler.siz bu sefer bensiz toplanın.bi dahakinde gelebilirim.annemin evindede temizlik işlerim var.annemde beni bekliyo...biliyon bi pazarım var nereye yetişecegime şaşurdum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
of ablam ya gelde bizde hasret giderelim. bak gündüzün karanlığınında ablası gelecekmiş . kıskandım inan onu Kötü Kazen
ALLAHHHHHHHH ABLOŞUM GELİYOOOO:dance::dance::dance: GEL AGUSTOS GEL
ALLAH ızın verırse canım az kaldı :dance::dance:
canım düzcemmmmm gunaydınnn a.s.a.s.
ALLAHHHHHHHH ABLOŞUM GELİYOOOO:dance::dance::dance: GEL AGUSTOS GEL
ALLAH ızın verırse canım az kaldı :dance::dance:
canım düzcemmmmm gunaydınnn a.s.a.s.
günaydın canım abam..evet az kaldı saglıkla görüşmek nasip olsun insallah..a.s.
sakarya buluşmasına gelecekmisin denef bak ona göre pazar günü yapıcaz
selam arkadaşlar bende düzceliyim ama antalyada yaşıyorum ah ne kadar özledim düzcemi bir bilseniz benim yerime sabah kalkınca havasını solurmusunuz :)
merhaba arkadaşla..bende gebzede oturuyorum..ama aslen tokatlıyım ismim özlem..tanışalım kaynaşalım...sitede henüz yeiyim
selam arkadaşlar bende düzceliyim ama antalyada yaşıyorum ah ne kadar özledim düzcemi bir bilseniz benim yerime sabah kalkınca havasını solurmusunuz :)
günaydın düzceli hatunlar.gününüz aydın herşey istediginiz gibi olsun.allaha emanet olun.a.s.