yaa düzceli arkadaşlar ve kendilerini düzceli gibi hissedenler nerdesiniz yaaa olmuyor herkese slm
burdayız kanki.....ben çalışıyom biliyon.arada fırsat bulunca açabiliyom bu sayfayı.ama kalbim sizlerle...a.s.
ben olmasam sayfamızı ilk 3 lere yerleştiremiycez
alın size :tomato: :tomato: :tomato:
körler sağırlar birbirini ağırlar:dilcikar:denef 72 ve gündüzün karanlğı:dilcikar:
körler sağırlar birbirini ağırlar:dilcikar:denef 72 ve gündüzün karanlğı:dilcikar:
günaydın.boluluyum bolunun sayfasına kimsecikler gelmiyor benide aranıza alın.akrabalarım düzcedeler
günaydın.boluluyum bolunun sayfasına kimsecikler gelmiyor benide aranıza alın.akrabalarım düzcedeler
a.s.canım benim alakasız olacak ama çizelge koymuşsun herhalde zayıflamak istiyorsun.aç kalmadan sende bizimle zayıfla.SANDALOZ SAKIZI VE ELMA SİRKESİYLE ZAYIFLA diye bir topik açtım diyet bölümüneistersen bir gözat orda bütün arkadaşlar üçer beşer kilo verdik.halada devam ediyoruz.kilo problemi olanları beklerimmm
günaydın kızlar.hayat güzel yaşamak güzel.üzülmeyin hiç bir şeye.takmayın kafanıza.bi dahamı gelecez dünyaya aman..sallayın gitsin..:dance::dance::dance:
ay ay ay arkadaşımın şairliği tutmuş
evet boş ver gitsin dertleri bidahamı gelçez yani
ya gelirsek:roflol: