- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar annemi doktora çıkardım sadece mikrop kapmış.ilaç verdi hemen iyileşir dedi.önemli birşey çıkmadıgı için çok mutlu oldum.merak edenlere önemle duyrulur.sevgiyle saglıkla kalın arkadaşlarımmma.s.
günaydınlarrrr
değerli annenisin birşey olmadıgına sevindim
tez anda sağlığına kavuşur sağlık gibisi varmı allaha şükür etmekten çekinmeyelim
her zaman şükür edelim ki
bizlere ne nimetler vermişa.s
önce saglık gerisi fasa fiso...ammada kafamıza boş seyler takıyoz ya...saglıktan ötesi yok .bunu dün daha iyi anladım.saglıkla kal arkadaşım.sende herşeyi takma kafana bakem sırnaşık şey
canımsın Şenizşu düzceme bi gelebilsem yaaaaaaa:çok üzgünüm:
gözün aydın canım....geçmiş olsungünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar annemi doktora çıkardım sadece mikrop kapmış.ilaç verdi hemen iyileşir dedi.önemli birşey çıkmadıgı için çok mutlu oldum.merak edenlere önemle duyrulur.sevgiyle saglıkla kalın arkadaşlarımmma.s.
GÜNAYDIN MİLLET....UYUMAYIN BAKEM ERKEN KALKIN...a.s.a.s.a.s.
canım kıyamam ...geçmiş olsun.kocaya taktın kafaya bak sinirden boynun tutuldu.ben sana demedimmi. kafaya takma diye..a.s.uyanıkız be topram uyudunmu deseneki uyanın bakem diyon:roflol:
günaydın canlar nasıl bugün moreller
ben hiç iyi değilem hastayım boynum tutuldu zar zor burda hava atmaya çalışıyom:roflol:
hasta hastasırnaşık şey
slm canım düzce nasılsınız bakem sıze kocaman sevgılerımı getırdım denızli den
hepınızı öpuyorummmmmmmm a.s.a.s.a.s.
düzce iyi sanırım neşelerimiz bol vallah sizler nasılsınız denizlide ne var ne yok bizdende denizliye sulu öpüçükŞenizŞeniz
denızlı ıyı canım... memkeketımı çok özledım ben agustosta gelıyom duzceye o zaman bende sızlerle tanışmak ıstıyorum umarım goruşuruz.... hepınızı çok öpuyorum a.s.a.s.
selam duzce herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnna.s.