Düzce///81

bas bas paraları leylaya
bidahamı gelicez dünyaya

sabah sabah biz burda kaşı gözü yaralım benim kardeşim ve topramdaki neşeye bak sen :dilcikar:

geçmiş olsun topram ne o kaş göz yaralamadan bahsediyon
kazamı geçirdin yoksam:teselli:
ne olsun neşelenmessek laelaelaelaelaeyımı yesek haaaaaaaaa:mymeka:

geçmiş olsun topram ne o kaş göz yaralamadan bahsediyon
kazamı geçirdin yoksam:teselli:
ne olsun neşelenmessek laelaelaelaelaeyımı yesek haaaaaaaaa:mymeka:

dün bahçede iş yaparken benim oluş keserle kaşın üstüne bir patlattı anla darman duman oldum valla.. neşelenin bacım sözüm yok allah neşenizi bozmasın....:1rolleyes:

dün bahçede iş yaparken benim oluş keserle kaşın üstüne bir patlattı anla darman duman oldum valla.. neşelenin bacım sözüm yok allah neşenizi bozmasın....:1rolleyes:

çok çok geçmiş olsun arkadaşım kendine iyi bak fıstık ne ektin bakayım bahçeneyerimseniben

aklına gelebilecek tüm sebzeler mevcut canım evimin önüde çiçeklik bi görsen çok güzel misafirim ol geldeŞeniz

ah ah kanadım olsada uçup geldem
bahçendekileri allah ağız tatıyla yemegi nasip etsin topram
gııııııızzzzzz düzce sakarya kaç saat:roflol:

ah ah kanadım olsada uçup geldem
bahçendekileri allah ağız tatıyla yemegi nasip etsin topram
gııııııızzzzzz düzce sakarya kaç saat:roflol:

ben buluşmaya gelirken getiririm sana sen üzülme topramın emekleri diye afiyetle yersin ben şimdi ara veriyom kahvaltımı yapayım seni kocaman öptüm kendine iyi bakŞeniz

ben buluşmaya gelirken getiririm sana sen üzülme topramın emekleri diye afiyetle yersin ben şimdi ara veriyom kahvaltımı yapayım seni kocaman öptüm kendine iyi bakŞeniz

canım çok sağol bitanem şimdiden teşekkür
hani deeiydim ben düzcedeyken kardeşimle misafirin olabilmek adına düzce sakarya kaç saat dediydim

gönlü bol arkadaşım sakın buluşma anında zahmet etme getirmek için ben
kabul etmiş bulunuyorum şimdiden oldu öptüm seni
severim bende bahçe işleriyle uğraşmayıdaa.s

ben geldiim..düğün bitti kızlar,
yaşasın özgürlük..!! ooo bağ bahçe muhabbet koyulaşmış ..çok şey kaçırmadım dimi ....

yarın buluşmak üzüre ben kaçar kızlar.muhabbetinize doyum olmaz.kib bay.
DENEF72 FLİM SUNDUsırnaşık şey

hoşgeldinnnnnn.özledik yawww.Şeniz
ay kız bende bende ..naptınız bakam ben yokken valla hiç vaktim olmadı k.k'ya baktım çıktım baktım çıktım teşekkürler gitmiş mesajlarım silinmiş(30-40)haberim yok bugün gördümproblem olmuş galiba

HERKESİN SİLİNDİ TESEKKÜRLERİ.SİTE ÇOK AGIRLAŞMIŞDA.BENDE KKNIN YALANCISIYIM ...tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…