- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 358
ok canım onuda yaparız ben sadece hemşehrimi görmek için sabırsızlandım okadar..tmm 12 hazirandan sonrakinide ayarlarız sen yap organizeyi..ben varım bir aksilik çıkmassa..burfeyle birlikte inş...kaydirigubbakcemile3
biz bukadar az olamayız yaa..nerde bu düzceliler..sen aç konuyu arkadaşım inş biryerlerden çıkar o gizlenen hemşehrilerr...napalım olmassa bizde bizbize takılırız..olmassa yaz tatlindede olabilir düzceye gittiğimizde biz burfeyle okullar kapanınca düzceye gidicez..sende olursan hep beraber bir buluşmada düzcede yaparız inş...delikafadulden
selam hemşerilerim nasılsınız? yav kendi kendime yazıyomuşum gibi hissettim yok kimsecikler nerdesiniz düzcenin gülleri toplanın artık ya olmuyo ama böyle.denefcim nasılsın sende yoksun kaç gündür sen böyle yapmazdın hiç gerçi senin işin başından aşmış iyisindir umarım.gündüzcüm sen yap organizeyi tatilde buluşalım hemşerilerimizle sonrada düzcede denk gelirsek bide orda yaparız inş:içelim:a.s.
selam hemşerilerim nasılsınız? yav kendi kendime yazıyomuşum gibi hissettim yok kimsecikler nerdesiniz düzcenin gülleri toplanın artık ya olmuyo ama böyle.denefcim nasılsın sende yoksun kaç gündür sen böyle yapmazdın hiç gerçi senin işin başından aşmış iyisindir umarım.gündüzcüm sen yap organizeyi tatilde buluşalım hemşerilerimizle sonrada düzcede denk gelirsek bide orda yaparız inş:içelim:a.s.
gündüzüm istanbul buluşması yapında bi bakalım fotolara.özledik ama...sen nasılsın kankim.görüşemiyoz.
canım evet çok yogunum.gelemiyom.ama bazen okuyup çıkıyom.takipteyim yani..kaydirigubbakcemile3sen nasılsın.buluşma düzceye gelirseniz yaparız.ister 2 kişi olsun ister 5 kişi.önemli olan muhabbet etmek ve tanışıp kaynaşmak..ben herşeye varım bacım..sen nasılsın canım ne zaman geliyon düzceye..
gündüzcüm diğer arkıadaşlar bizimle buluşmandan dolayı alınır diyemi düşünüyosun anlamadım ne var ki bunda ayrıca biz hepberaber oluruz diye düşünmüştüm yani diğer tüm düzcelilerle tanışma fırsatı olurdu gelebilen herkes gelsin bilmiyorum biz bu topikteki herkesle bir bütün oluşturduğumuzu düşünüyorduk sen takılma böyle şeylere bunda bişe yokki sen ayarla bi buluşma diğer arkadaşlarda gelebilirlerse seviniriz. bu arada doğrumu anladım emin değilim neyse öpüldünüz a.s.
canım sen merak etme seni kimsenin yanlış anlıyacağını sanmıyorum...istersen ist da yaşayan düzceli arkadaşlarım isterlerse( düzceli olmayanlarda gelebilirler)yazarsın parantez içinde...ama biz buluşalım canım muhakkak Alllah izin verirse...bu arada beni düzcede buluşmakda çok heycanlandırıyo.kaydirigubbakcemile3..denefide merak etmio değilim..Şenizyok canım sen yalnış anladın
şimdi başlık olarak
istanbuldaki düzceliler buluşalım diyecem
kk daki diğer arkadaşlar ayrımçılıkmı yapıyon biz insan değilmiyiz diyecekler benneyaptımki işte o zaman üzülürüm yani
anlatabildimmi gülüm
düşünüyorum nasıl başlık yapsam diye ya senağlama ben hiç bir arkadaşımı üzmek istemem yardım et bana
nasıl başlık acam ya
bir bütünüz canım ya başlıgı düşünüyom da
acacam bi başlıkta :1rolleyes:
canım sen merak etme seni kimsenin yanlış anlıyacağını sanmıyorum...istersen ist da yaşayan düzceli arkadaşlarım isterlerse( düzceli olmayanlarda gelebilirler)yazarsın parantez içinde...ama biz buluşalım canım muhakkak Alllah izin verirse...bu arada beni düzcede buluşmakda çok heycanlandırıyo.kaydirigubbakcemile3..denefide merak etmio değilim..Şeniz
tamm canım...yer için bişi diyemiycem ama hafta içi olması çok iyi olur..burfede aynını söylicektir zaten...denef arkadaşımızdan burfede bahsetmişti zaten canım nekadar iyi biri olduğunu...inş tanışır kaynaşırız canım hepbirlikte....:içelim:Şeniztm o zaman yer neresi olsun saat kaç gibi olsun hafta içimi yada sonumu olsun
denef72 çok tatlı bir arkadaş canım seveceginden eminim yani
ayy ne güzel çoğalalım işte böyle...hihoyyytnedemişler birlikten kuvvet doğarmış..:1hug:inş düzcede buluşur ve tanışırız canım..kaynaşacağımızada eminin ee nede olsa aynı toprağız...Şenizoo süper buluşma kokusu alıyorum düzcemde..hadi ayarlayın bakalım nasip olursa bende uyarım inşallah....
tamm canım...yer için bişi diyemiycem ama hafta içi olması çok iyi olur..burfede aynını söylicektir zaten...denef arkadaşımızdan burfede bahsetmişti zaten canım nekadar iyi biri olduğunu...inş tanışır kaynaşırız canım hepbirlikte....:içelim:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?