• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

slm bayanlar dün geldim istye gündüzüm.
gelmeyi çok istiyorum ama orası bana çok uzak
sanırım gelemem
hem eşimi 1 aydır göremiyorum sanırım izin vermez
birdahaki sefere inşallah

slm bayanlar dün geldim istye gündüzüm.
gelmeyi çok istiyorum ama orası bana çok uzak
sanırım gelemem
hem eşimi 1 aydır göremiyorum sanırım izin vermez
birdahaki sefere inşallah

canın sağ olsun gülüm
inşallah bir dahakine
bu arada hoşgeldin

günaydın hemşolar...nasılsınız bugün ..valla ben temizlikle boğuşuyorum..benim pzrtsileri temizlik günümdür....Kedicik81 keşke gelebilsen canım...daha var buluşmaya ogüne kadar kandırırsın inş eniştemizi...öpüyorum hepinizii....opuyorumnanaktan

nerdesiniz güzeller...artık topikte tek başıma dolanır oldum...kaydirigubbakcemile4

tek bırakırmıyız seni canım ya aaaaaaaaaaa :1hug:
bak geldim işte dün gün boyu giremedim
dediler okul kayıtları 1 haziranda başlıyor
okula gittim ufaklıgı kayıt ettirmek için malesef kayıt günü belli değil dediler
sonram ç.makinamın kapağı kırılmıştı servisçileri bekle
o yetmezmiş gibi pazar akşamı kombim kafayı yedi kendiliğinden çalışmaya başladı
ordan servis bekle filan günüm geçti gitti
neyseki kombim yapıldı
gecedende gelmedim dizimi seyrettim derken girmedim 2.evim kk ya

tek bırakırmıyız seni canım ya aaaaaaaaaaa :1hug:
bak geldim işte dün gün boyu giremedim
dediler okul kayıtları 1 haziranda başlıyor
okula gittim ufaklıgı kayıt ettirmek için malesef kayıt günü belli değil dediler
sonram ç.makinamın kapağı kırılmıştı servisçileri bekle
o yetmezmiş gibi pazar akşamı kombim kafayı yedi kendiliğinden çalışmaya başladı
ordan servis bekle filan günüm geçti gitti
neyseki kombim yapıldı
gecedende gelmedim dizimi seyrettim derken girmedim 2.evim kk ya

canım benim birtürlü denk gelemiyoruz yaa..delikafaduldenbende evt sık sık takip etmeye çalışıyorum ama genelde kimse olmuyo eskiden daha yoğundu buralar ozamanda ben girmiyordum fazla..neyse geç olsun temiz olsun demi ama..hihoyyyt.ee canım geçmiş olsun makinan yapıldımı bari..valla zaten biri bozuldumu virüs gibi herşeye bişiler olur..neyse eşyalar bozulsunda biz bozulmayalım canım..Allah sağlık sıhhat versin hayatta önemli olanlar bunlar...:1hug:

selam bacılar.bu ara çok yogun çalışıyom gelemiyom kk ya.ama hep aklımdasınız.eve gelincede hastamla ilgileniyom derken ...çok yoruluyom.iş hiç bitermi ya...hepinize kolay gelsin..opuyorumnanaktan

slm hanımlar nasılsınız? gündüzcüm bayağı stresli ve yoğun bi gün geçirmişsin anlaşılan cnm olsun sağlık olsun:teselli:denefcim sen nasılsın sesin soluğun çıkmıyor kaç gündür iyisindir umarımopuyorumnanaktan. kızlar ben buluşmadan önce düzceye gidiyorumhihoyyyt ayın 10 düzcemdeyim inş buluşmaya sizlere taze düzcemin kokusu getireceğimzemuszemusa.s.

selam bacılar.bu ara çok yogun çalışıyom gelemiyom kk ya.ama hep aklımdasınız.eve gelincede hastamla ilgileniyom derken ...çok yoruluyom.iş hiç bitermi ya...hepinize kolay gelsin..opuyorumnanaktan

cnm şimdi gördüm msjını allah kolaylık versin cnm sana diyecek sözümüz yok senin mazeretin var.iyi olmana sevindim opuyorumnanaktan

canım okadar yoğun olmana rağmen yinede unutmuyosun ziyaret ediyosun topiği..:1hug:Allah yardımcın olsun...TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞ...a.s.

slm hanımlar nasılsınız? gündüzcüm bayağı stresli ve yoğun bi gün geçirmişsin anlaşılan cnm olsun sağlık olsun:teselli:denefcim sen nasılsın sesin soluğun çıkmıyor kaç gündür iyisindir umarımopuyorumnanaktan. kızlar ben buluşmadan önce düzceye gidiyorumhihoyyyt ayın 10 düzcemdeyim inş buluşmaya sizlere taze düzcemin kokusu getireceğimzemuszemusa.s.
kız burfem ne düzcesi şimdi bu nerden çıktı.delikafadulden..hani okullar tatil olunca gidicektin...bende ozaman gidicem..ee sen şimdi gidersen daha gidermisin ki tatilde...sakın öle bişi olmasın bak fena olur heeee.....senağlama

kız burfem ne düzcesi şimdi bu nerden çıktı.delikafadulden..hani okullar tatil olunca gidicektin...bende ozaman gidicem..ee sen şimdi gidersen daha gidermisin ki tatilde...sakın öle bişi olmasın bak fena olur heeee.....senağlama

ya eşimin işi çıkmış düzceye 5 gün orda olucaz başka seçenek kalmadı malesef bilmiorum belki sonra yine giderim inş sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi :uhm:

hayırdır birşeymi oldu öyle birden gidiyon inşallah ters bir durum yokturCADIARZU

ya eşimin işi çıkmış düzceye 5 gün orda olucaz başka seçenek kalmadı malesef bilmiorum belki sonra yine giderim inş sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi :uhm:

bak gene gidecen ha düzceye anlamaz ben planlarımız var ona göre

kankam allah yar ve yardımcın olsun canım ya
işin zor vallah ne durumda şimdi k.validen ayaklandımı biraz sen işteyken
kim duruyor başında
ben yırttım sayılır inmiyom artık yanına eskisi gibi sık nadir yani
uyuz şey vazgecermi huyundan laf sokmaları güya şakayla karışık hııııııı takan var artık da
gene kıymetlisini anlatıp duruyor bende aldırış etmiyom vallah

gündüzüm eşime kızdım haberim olmadan niye plan yaptın dedim oda dedi e sen gitmek istiodun bende işleri ayarladım müşreileri ziyarete gidicem hepsini ayarladım mümkün değil erteleyemem diyor buluşmamıza kadar gelicem zateb 5 gün kalıcam da sonra düzcede buluşacaktık o biraz sakata geldi ya vallahi çok üzüldüm cnm sen ne zaman gidiosun biraz zaman geçerse ayarlamaya çalışıcam bende gelmeye çalışıcam onu bırak ablamla gidecektik oda kızdı okullar tatil olmadı daha diye off napıcam ben yamafoldumben

gündüzüm canım kayınvalidem hala yürüyemiyo.kendi evinde kalıyo.akşamları ben gidiyom yardıma.yemegini yediriyom evini toparlıyom.bulaşıgını yıkıyom...ondan sonra biz zahmet evime geçiyom..:delphin:tabi bu arada saat 10 na gelmiş oluyo.kızı --yakınımda oturan- bezliyo.ama pek yanında durmuyo.dügünüde varya.telaşede.bakıcı arıyoz....bulursak evime alacagım.kızın biri bakmak istemiyo.yan çizdi..bu bakanda ölesine bakıyo.bir bezini alıyo okadar...sabah kahvaltısını veriyo.bütün gün evde yalnız yaşıyo kadın.ben çok üzülüyom.eşimde öle.kadın zaten felçten sonra pek düzelemedi...oda bi insan nefes taşıyo.en azından bakıcı bulursam yanında 2 muhabbet eder...

gündüzüm eşime kızdım haberim olmadan niye plan yaptın dedim oda dedi e sen gitmek istiodun bende işleri ayarladım müşreileri ziyarete gidicem hepsini ayarladım mümkün değil erteleyemem diyor buluşmamıza kadar gelicem zateb 5 gün kalıcam da sonra düzcede buluşacaktık o biraz sakata geldi ya vallahi çok üzüldüm cnm sen ne zaman gidiosun biraz zaman geçerse ayarlamaya çalışıcam bende gelmeye çalışıcam onu bırak ablamla gidecektik oda kızdı okullar tatil olmadı daha diye off napıcam ben yamafoldumben

güya kapanır kapanmaz gidecemde inşallah derki eşim siz önden gidin 15 gün kalın ben sizi almaya gelirim hihoyyyt işte o zaman harika olacak
yok beraber gidelim derse benimkide bazen uyuzluk yapıyor sadece seninki değil
sanki önçeleri yanlarında biz vardık da

gündüzüm canım kayınvalidem hala yürüyemiyo.kendi evinde kalıyo.akşamları ben gidiyom yardıma.yemegini yediriyom evini toparlıyom.bulaşıgını yıkıyom...ondan sonra biz zahmet evime geçiyom..:delphin:tabi bu arada saat 10 na gelmiş oluyo.kızı --yakınımda oturan- bezliyo.ama pek yanında durmuyo.dügünüde varya.telaşede.bakıcı arıyoz....bulursak evime alacagım.kızın biri bakmak istemiyo.yan çizdi..bu bakanda ölesine bakıyo.bir bezini alıyo okadar...sabah kahvaltısını veriyo.bütün gün evde yalnız yaşıyo kadın.ben çok üzülüyom.eşimde öle.kadın zaten felçten sonra pek düzelemedi...oda bi insan nefes taşıyo.en azından bakıcı bulursam yanında 2 muhabbet eder...

allah kolaylık versin canım ya

ayyy kızlar nasılsınız temmuz 15te taşınma işim çıktı hemen aklıma geldiniz gittiğimiz yerde int olmazsa ben neyaparım çok alıştım sizlere arada birde olsa dertleşiyoduk negüzel neyse hayırlısı diyelim

Back