Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bizim tayinimiz düzce ye çıktı memleketınız hakkında biraz bılgilendırır mısınız benı.güzel bi yer mi.guney doğunun en berbat yerınden gelicem.biraz güzel yasamak istiyorum.internetten bakıyorum ama sizden dinlemek daha bi baska olur diye düsünüyorum.bilgilerınızı merakla beklıyorum.
ha bu arada ilçelrden herhangi birine gelicem.
merhaba bayanlar nasılsınız ya ben aslında hep birlikte toplanıp sohbet etmek birbirimizi daha iyi tanımak istiyorum fakat bişe yazıyoruz devamı gelmiohadi bundan sonra yanlız bırakmayalım bu topiği bol bol yazalım sohbet edelim kaynaşalım ne dersiniza.s.:enbuyukkk:[/QUO
slm DÜZCELİ hemşehrilerim...evt burfeye katılıyorum malesef topiğimiz diğer topikler gibi değil..sahip çıkmıyoruz..en baştada ben..denef,gündüzün karanlığı,atıka ve kedicikde olmasa kimsecikler yok bundan sonra daha kaynaşalım arkadaşlar tanışalım görüşelim inş..Şenizbu arada CUMANIZ HAYIRLI DULARINIZ KABUL İNŞ..a.s.
Kesinlikle çok şanslısın canım tayininizin düzceye çıkması dolayısıyla..Düzcemiz gerek doğasıyla gerekse insanlarıyla muhteşem bir ildir...kesinlikle sende taşındığınızda görüceksin inş..insanları çok misafirperver canayakın insanlardır..ben birçok aile tanıyorum düzcede iş sebebiyle başka illerden düzceye gelip ve oraya yerleşen.o yüzden düzcemiz çok kozmopolit biryer halini almıştır. her ilden her yöreden biriyle karşılaşmak mümkündür..o yüzden ayak uydurman çok kolay olucaktır canım..sende inş düzcemize yerleştikden sonra burdan yazmaya devam edersin bizde görüşlerini alırız canım..a.s.arkadaslar bizim tayinimiz düzce ye çıktı memleketınız hakkında biraz bılgilendırır mısınız benı.güzel bi yer mi.guney doğunun en berbat yerınden gelicem.biraz güzel yasamak istiyorum.internetten bakıyorum ama sizden dinlemek daha bi baska olur diye düsünüyorum.bilgilerınızı merakla beklıyorum.
evet gülüm amaçımız ayakta tutmak ama gelen ooooooooooooo ya bir kay sonra yada bir kaç yıl sonra geliyorlar:roflol:=senayda;6987026slm DÜZCELı hemşehrilerim...evt burfeye katılıyorum malesef topiğimiz diğer topikler gibi değil..sahip çıkmıyoruz..en baştada ben..denef,gündüzün karanlığı,atıka ve kedicikde olmasa kimsecikler yok bundan sonra daha kaynaşalım arkadaşlar tanışalım görüşelim inş..Şenizbu arada CUMANIZ HAYIRLI DULARINIZ KABUL ıNŞ..a.s.
evt gündüzüm bir buluşma ayarlayalım valla hafta içi olursa bende varım...burfeyle katılırız inş..
heey kızlar nasılsınız nerelerdesiniz yine kimsecikler yok... gündüzcüm çarşamba yada perşembe günü kar buluşma düzenliyor yine üsküdar fethipaşada olacak galiba sende gelmeye çalış okullar tatil olunca yine buluşuruz ama şimdide gelmeye çalış olurmuhihoyyyt
kimsecikler yok burfe bizden başka...ya evt gündüzde ve diğer arkadaşlarda gelse ne güzel olur buluşmaya...en azından bir başlangıç olur...kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.. bende geçen hafta düzdedeydim..valla oralar harikaydı yemyeşildi heryer..inş tatil olsun yine gidicem..evt buluşmaya sen ve diğer arkadaşlarda gelseydi çok gzl olurdu neyse bidahaki sefere inş...geldim kızlar geldim hem kk ya hem evime
cumartesi günü düzceme gittim cenazemiz vardı az önce geldim
canım burfe dediğin buluşmaya gelemem canım üzgünüm neden diyecen ablamlar burda
o gün belçikaya gidecekler bana geleçeklerinden yani şuan düzce deler
k.pederi vefat etti de
bana uğramadan gitmezler sen gidersen iyi eğlençeler
hoşgeldin canım.. bende geçen hafta düzdedeydim..valla oralar harikaydı yemyeşildi heryer..inş tatil olsun yine gidicem..evt buluşmaya sen ve diğer arkadaşlarda gelseydi çok gzl olurdu neyse bidahaki sefere inş...![]()
canım bu hafta içi olucak olan üsküdardaki buluşmadan bahsettim...