• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

ok canım onuda yaparız ben sadece hemşehrimi görmek için sabırsızlandım okadar..tmm 12 hazirandan sonrakinide ayarlarız sen yap organizeyi..ben varım bir aksilik çıkmassa..burfeyle birlikte inş...kaydirigubbakcemile3

öyle büyük bir katılımız olmaz sanırım
bir kere buluşma düzenledim silindi
neyse biz ufak bir buluşma yaparız
ben iste yaşayan diğer düzcelilerimize özelden ulaşırım
ama sanırım sen ben burfe oluruz kanımca
yinede bi buluşma konuşu acarım bakayım :1hug:

biz bukadar az olamayız yaa..nerde bu düzceliler..sen aç konuyu arkadaşım inş biryerlerden çıkar o gizlenen hemşehrilerr...napalım olmassa bizde bizbize takılırız..olmassa yaz tatlindede olabilir düzceye gittiğimizde biz burfeyle okullar kapanınca düzceye gidicez..sende olursan hep beraber bir buluşmada düzcede yaparız inş...delikafadulden

biz bukadar az olamayız yaa..nerde bu düzceliler..sen aç konuyu arkadaşım inş biryerlerden çıkar o gizlenen hemşehrilerr...napalım olmassa bizde bizbize takılırız..olmassa yaz tatlindede olabilir düzceye gittiğimizde biz burfeyle okullar kapanınca düzceye gidicez..sende olursan hep beraber bir buluşmada düzcede yaparız inş...delikafadulden

güzel fikir canım bende okullar kapandıktan sonra düzcemde olacam gideceğimiz tarihleri birbirimize bildirelim buluşma yaparız düzcemizdede
ilk önce istanbulda görüşmeyi deneyelima.s:roflol:

selam hemşerilerim nasılsınız? yav kendi kendime yazıyomuşum gibi hissettim yok kimsecikler nerdesiniz düzcenin gülleri toplanın artık ya olmuyo ama böyle.denefcim nasılsın sende yoksun kaç gündür sen böyle yapmazdın hiç gerçi senin işin başından aşmış iyisindir umarım.gündüzcüm sen yap organizeyi tatilde buluşalım hemşerilerimizle sonrada düzcede denk gelirsek bide orda yaparız inş:içelim:a.s.

selam hemşerilerim nasılsınız? yav kendi kendime yazıyomuşum gibi hissettim yok kimsecikler nerdesiniz düzcenin gülleri toplanın artık ya olmuyo ama böyle.denefcim nasılsın sende yoksun kaç gündür sen böyle yapmazdın hiç gerçi senin işin başından aşmış iyisindir umarım.gündüzcüm sen yap organizeyi tatilde buluşalım hemşerilerimizle sonrada düzcede denk gelirsek bide orda yaparız inş:içelim:a.s.

tm canım ama bazı arkadaşların darılmasından çekiniyom yani
demem ayrımçılık olur diye anladın ben ist'e oturan düzceli arkadaşlara mesaj atarım
bu sayfada bulunan yani ilği olmazsa sen ben ve senayda buluşuruz okey
sonra düzce'ye gittiğimizden haberimiz olsun birbirimizden
işte o zaman konu acarım düzce buluşuyor diye a.s

canım evet çok yogunum.gelemiyom.ama bazen okuyup çıkıyom.takipteyim yani..kaydirigubbakcemile3sen nasılsın.buluşma düzceye gelirseniz yaparız.ister 2 kişi olsun ister 5 kişi.önemli olan muhabbet etmek ve tanışıp kaynaşmak..ben herşeye varım bacım..sen nasılsın canım ne zaman geliyon düzceye..

gündüzüm istanbul buluşması yapında bi bakalım fotolara.özledik ama...sen nasılsın kankim.görüşemiyoz.

canım evet çok yogunum.gelemiyom.ama bazen okuyup çıkıyom.takipteyim yani..kaydirigubbakcemile3sen nasılsın.buluşma düzceye gelirseniz yaparız.ister 2 kişi olsun ister 5 kişi.önemli olan muhabbet etmek ve tanışıp kaynaşmak..ben herşeye varım bacım..sen nasılsın canım ne zaman geliyon düzceye..

bende iyiyim allaha şükür düzceye inş okullar kapanınca gelicem senaydada öle galiba gündüzde öle bi buluşma yaparız inş memleketimdede çok iyi olur.. kendine iyi bak bizi ihmal etme muckka.s.

gündüzcüm diğer arkıadaşlar bizimle buluşmandan dolayı alınır diyemi düşünüyosun anlamadım ne var ki bunda ayrıca biz hepberaber oluruz diye düşünmüştüm yani diğer tüm düzcelilerle tanışma fırsatı olurdu gelebilen herkes gelsin bilmiyorum biz bu topikteki herkesle bir bütün oluşturduğumuzu düşünüyorduk sen takılma böyle şeylere bunda bişe yokki sen ayarla bi buluşma diğer arkadaşlarda gelebilirlerse seviniriz. bu arada doğrumu anladım emin değilim neyse öpüldünüz a.s.

gündüzcüm diğer arkıadaşlar bizimle buluşmandan dolayı alınır diyemi düşünüyosun anlamadım ne var ki bunda ayrıca biz hepberaber oluruz diye düşünmüştüm yani diğer tüm düzcelilerle tanışma fırsatı olurdu gelebilen herkes gelsin bilmiyorum biz bu topikteki herkesle bir bütün oluşturduğumuzu düşünüyorduk sen takılma böyle şeylere bunda bişe yokki sen ayarla bi buluşma diğer arkadaşlarda gelebilirlerse seviniriz. bu arada doğrumu anladım emin değilim neyse öpüldünüz a.s.

yok canım sen yalnış anladın
şimdi başlık olarak
istanbuldaki düzceliler buluşalım diyecem
kk daki diğer arkadaşlar ayrımçılıkmı yapıyon biz insan değilmiyiz diyecekler benneyaptımki işte o zaman üzülürüm yani
anlatabildimmi gülüm
düşünüyorum nasıl başlık yapsam diye ya senağlama ben hiç bir arkadaşımı üzmek istemem yardım et bana :utangac:
nasıl başlık acam ya
bir bütünüz canım ya başlıgı düşünüyom da
acacam bi başlıkta :1rolleyes:

yok canım sen yalnış anladın
şimdi başlık olarak
istanbuldaki düzceliler buluşalım diyecem
kk daki diğer arkadaşlar ayrımçılıkmı yapıyon biz insan değilmiyiz diyecekler benneyaptımki işte o zaman üzülürüm yani
anlatabildimmi gülüm
düşünüyorum nasıl başlık yapsam diye ya senağlama ben hiç bir arkadaşımı üzmek istemem yardım et bana :utangac:
nasıl başlık acam ya
bir bütünüz canım ya başlıgı düşünüyom da
acacam bi başlıkta :1rolleyes:
canım sen merak etme seni kimsenin yanlış anlıyacağını sanmıyorum...istersen ist da yaşayan düzceli arkadaşlarım isterlerse( düzceli olmayanlarda gelebilirler)yazarsın parantez içinde...ama biz buluşalım canım muhakkak Alllah izin verirse...bu arada beni düzcede buluşmakda çok heycanlandırıyo.kaydirigubbakcemile3..denefide merak etmio değilim..Şeniz

canım sen merak etme seni kimsenin yanlış anlıyacağını sanmıyorum...istersen ist da yaşayan düzceli arkadaşlarım isterlerse( düzceli olmayanlarda gelebilirler)yazarsın parantez içinde...ama biz buluşalım canım muhakkak Alllah izin verirse...bu arada beni düzcede buluşmakda çok heycanlandırıyo.kaydirigubbakcemile3..denefide merak etmio değilim..Şeniz

tm o zaman yer neresi olsun saat kaç gibi olsun hafta içimi yada sonumu olsun
denef72 çok tatlı bir arkadaş canım seveceginden eminim yani

oo süper buluşma kokusu alıyorum düzcemde..hadi ayarlayın bakalım nasip olursa bende uyarım inşallah....

cnm valla ben yanlış anlamışım nası becerdim bilmiyorum. evt isteyen herkes gelebilir diye not düşersin olur biter ayrıca yer ve zaman konusuna gelince okullar kapandığı gibi olsun cnm çünkü ben düzceye gidicem buluşmadan sonra yer konusuna gelince ben ve senayda anadolu yakasındayız ben üsküdardayım ortak bi noktada buluşalım karşıyı çok fazla bilmiyorum birde daha bilinen kolay bi yer olursa sevinirim cnm diğer arkadaşlarda olur umarım onlarda fikirlerini söylesinler.bu arada senayda denef gerçekten sıcak bir insan onu tanıdığım için mutluyum seninde seveceğine eminim .ayrıca yarınki buluşma için çok fazla heyecanlıyım:utangac: gelemeyen arkadaşlarım bizi takip edin olurmu öpüldünüza.s.

tm o zaman yer neresi olsun saat kaç gibi olsun hafta içimi yada sonumu olsun
denef72 çok tatlı bir arkadaş canım seveceginden eminim yani
tamm canım...yer için bişi diyemiycem ama hafta içi olması çok iyi olur..burfede aynını söylicektir zaten...denef arkadaşımızdan burfede bahsetmişti zaten canım nekadar iyi biri olduğunu...inş tanışır kaynaşırız canım hepbirlikte....:içelim:Şeniz

oo süper buluşma kokusu alıyorum düzcemde..hadi ayarlayın bakalım nasip olursa bende uyarım inşallah....
ayy ne güzel çoğalalım işte böyle...hihoyyytnedemişler birlikten kuvvet doğarmış..:1hug:inş düzcede buluşur ve tanışırız canım..kaynaşacağımızada eminin ee nede olsa aynı toprağız...Şeniz

tamm canım...yer için bişi diyemiycem ama hafta içi olması çok iyi olur..burfede aynını söylicektir zaten...denef arkadaşımızdan burfede bahsetmişti zaten canım nekadar iyi biri olduğunu...inş tanışır kaynaşırız canım hepbirlikte....:içelim:Şeniz

tm o zaman canım sizler okullar kapanır kapanmaz gidecekmisiniz hemen
12 haziran cuma
hafta içimi yapalım ne dersiniz
üsküdarda buluşalım iskelede bende oraları pek bilmiyorum canısı
mekan için oturacağımız yerde bilmiyorumki isim vereyim
o zaman konuyu siz acın oraları bilen kişiler olarak tatlım
ben beşiktaş iskelesinden üsküdara geçerim bi kere geldim ama
tam olarak yer yer bilmem
13 cumartesi,14 pazar,15 pazartesi,16 salı ,17 çarşamba hani gün olsun

burfe seni ilk düzce buluşmasımıydı yoksa ikinçi düzce buluşmasın damı ne resimde görmüştüm

Back