Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bayanlar evet düzcedeyim yemyeşil misgibi geziyorum düzcemde özlemişim havasını darısı başınıza
slm hanımlar nasılsınız bende düzce çilimldenim gerçi daha öncede yazmıştım fakat daha sonra giremedim pek burfeciğim ablam çok teşekkürler gerçi geçti ama senin ve herkesin anneler günü kutlu olsun herkese sevgilera.s.
merhaba bayanlar nasılsınız ya ben aslında hep birlikte toplanıp sohbet etmek birbirimizi daha iyi tanımak istiyorum fakat bişe yazıyoruz devamı gelmio hadi bundan sonra yanlız bırakmayalım bu topiği bol bol yazalım sohbet edelim kaynaşalım ne dersiniza.s.:enbuyukkk:
evet ya önceden öyleydik şimdi birbirimizi bulana aşk olsun yani
buralarda tanıdık birbirimizi devamlı görüşmek ister insan sohbet için
hem bu arada ist'de oturan düzce'liler olarak bi toplantı yapsak ne iyi olurdu değilmia.s
evet canım iyi olur vallah ne dersiniz okullar kapanınca buluşma yapalım he nasıl olsa haziranın 12 sinde okullar kapanıyor haydi ayarlayın kendinizievt ya süper olur çok isterim senayda ile ben kesin geliriz hafta içi olursa valla ayarlayalım bişeler :sm_cool:
canım kankam benim ya kızlar yardımçı olmuyorlarmı ya sen çalışıyorsun bu arada kızlarda yakın bildiğim kadarıylabu topikte kopma var.bi gelen 3 gün sonra ugruyo..ben bu aralar akşamları bile gelemiyom .ne olcek benim bu halim.
ne kendime zaman ayırabiliyom nede evimde şöle oh bugün hiç sıkıntım yok diyemiyom...
hayat telaşesi işte...benim hastam var...
ben geldigimdede kimsecikler olmuyo..
burdayız canım bakıp çıkıyorum kimse yorum yazmayınca yazmadan bakıp gidiyom yanişiştt hanımlar nerelerdesiniiiz?:sm_confused:
oh oh hanım düzcelerde ben kaldım gene anca okullar kapanınca sen delirt bakalım bizi burda delirtben geldim nasılsınız kızlar düzcede hava yagışlı bügün evdeyim mis gibi toprak kokusu var etrafta heryer yemyeşil cıvıl cıvıl çok güzel arada ugruyorum sizleri takip ediyorum hepinize slm canlar
sahi kediçik düzcedesin neden denef72'yi ziyaret etmiyon nen sen hiç çarşıya inmiyonmu dolaşmaya hep evdemisin aaaaaaaaaaaaklava:kedicik,sen hala düzcedemisin bacım...