Düzce///81

büyük bir şehir değil ama çok güzeldir memleketim insanları misafirperverdir canyakındır eşini işi ne tayininiz nersine çıktı ayrıca şimdiden hoşgeliyorsun düzceye inşallah herşey beklediğin gibi olur

ha bu arada ilçelrden herhangi birine gelicem.

memleketimiz pek büyük değil canım
ama güzel bir yerdir sıcak insanlarla dolu düzcenin neresine çıktı tahininiz
ilçelerden herhangi birine gelecem derken
hangi yere
görev dalınız nedir

Güllerin En Güzel Kokani Ciceklerin En Güzel Acani Yildizlarin En Güzel Parlayani Sizlerin Ve Sevdiklerinizin Olsun.cumaniz Mübarek Mekaniniz Firdevs Cennetinden Bir Bahce Olsun

Selam Sevgi Ve Dua Ile

cumanız mubarek olsun arkadaşlar allah ne muradınız varsa versin cuma gnü yapılan dualar kabul olur dua edelim herşey ülkemiz için güzel olsun kriz bitsin artık amin

evt gündüzüm bir buluşma ayarlayalım valla hafta içi olursa bende varım...burfeyle katılırız inş..

Kesinlikle çok şanslısın canım tayininizin düzceye çıkması dolayısıyla..Düzcemiz gerek doğasıyla gerekse insanlarıyla muhteşem bir ildir...kesinlikle sende taşındığınızda görüceksin inş..insanları çok misafirperver canayakın insanlardır..ben birçok aile tanıyorum düzcede iş sebebiyle başka illerden düzceye gelip ve oraya yerleşen.o yüzden düzcemiz çok kozmopolit biryer halini almıştır. her ilden her yöreden biriyle karşılaşmak mümkündür..o yüzden ayak uydurman çok kolay olucaktır canım..sende inş düzcemize yerleştikden sonra burdan yazmaya devam edersin bizde görüşlerini alırız canım..a.s.

evet gülüm amaçımız ayakta tutmak ama gelen ooooooooooooo ya bir kay sonra yada bir kaç yıl sonra geliyorlar:roflol:
olmaz ama diymi hepimiz şurda memleketliyiz gözler memleketli diler sohbet arıyor
bundan sonra sizleri hep burda hazır vaziyette görecem okey
ula benim denef71 ve atika81'in hastarı varken bile yalnız bırakmadık bu topingi sizler nere kayboldunuz bakemklava:

evt gündüzüm bir buluşma ayarlayalım valla hafta içi olursa bende varım...burfeyle katılırız inş..

evet iyi olur haziranda okullar kapanıyor 12'sinde ondan sonra buluşma ayarlayalım kızceler
haydin bakem günn yer saat seciniz hihoyyyt

Son düzenleme:
slm kızlar oh ne güzel kaynıo burası aferin sizi hep böle gömek isterim-tatlicadiarzu-söylenede bak:jeyyar: gündüz heyecanlandım birden evt tarihi ayarlayalım ve yeri evt önerileriniz bu arada bende herkese hayırlı cumalar diliyorum:1hug::enbuyukkk:

çok haklsın kızmakta gündüzüm evt biraz boşladık ama bundan sonra inş daha sık görüşürüzz..gün yer saat olayınna gelince diğer arkadaşlarda fikirlerini beyan etsin ortak bir noktada buluşuruz inş..benim tercihim anadolu yakasında olması...hihoyyyt

insallah arkadaslar.tabikide yazıcam size.ilce tayınlerımız 2 hafta sonra belli olucakk.

heey kızlar nasılsınız nerelerdesiniz yine kimsecikler yok... gündüzcüm çarşamba yada perşembe günü kar buluşma düzenliyor yine üsküdar fethipaşada olacak galiba sende gelmeye çalış okullar tatil olunca yine buluşuruz ama şimdide gelmeye çalış olurmuhihoyyyt

kimsecikler yok burfe bizden başka...ya evt gündüzde ve diğer arkadaşlarda gelse ne güzel olur buluşmaya...en azından bir başlangıç olur...kaydirigubbakcemile3

kimsecikler yok burfe bizden başka...ya evt gündüzde ve diğer arkadaşlarda gelse ne güzel olur buluşmaya...en azından bir başlangıç olur...kaydirigubbakcemile3

geldim kızlar geldim hem kk ya hem evime
cumartesi günü düzceme gittim cenazemiz vardı az önce geldim
canım burfe dediğin buluşmaya gelemem canım üzgünüm neden diyecen ablamlar burda
o gün belçikaya gidecekler bana geleçeklerinden yani şuan düzce deler
k.pederi vefat etti de
bana uğramadan gitmezler sen gidersen iyi eğlençeler

hoşgeldin canım.. bende geçen hafta düzdedeydim..valla oralar harikaydı yemyeşildi heryer..inş tatil olsun yine gidicem..evt buluşmaya sen ve diğer arkadaşlarda gelseydi çok gzl olurdu neyse bidahaki sefere inş...

hoşgeldin canım.. bende geçen hafta düzdedeydim..valla oralar harikaydı yemyeşildi heryer..inş tatil olsun yine gidicem..evt buluşmaya sen ve diğer arkadaşlarda gelseydi çok gzl olurdu neyse bidahaki sefere inş...

ne buluşması canım anlamadım nerde oldu buluşma

canım bu hafta içi olucak olan üsküdardaki buluşmadan bahsettim...

canım bu hafta içi olucak olan üsküdardaki buluşmadan bahsettim...

şimdi anladım canım eeeeeeeeee biz ne yapıyoz canısı
okullar kapanınca ufak bi buluşma ya 12 haziran okullar son kapanıyor
hayde ayarlayalım kendimizi

ok canım onuda yaparız ben sadece hemşehrimi görmek için sabırsızlandım okadar..tmm 12 hazirandan sonrakinide ayarlarız sen yap organizeyi..ben varım bir aksilik çıkmassa..burfeyle birlikte inş...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…