• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

slm bayanlar nasılsınız gündüzüm buluşma işini ne yaptın kızz haberdar et beni

slm bayanlar nasılsınız gündüzüm buluşma işini ne yaptın kızz haberdar et beni

kararsızım kediçik ya
sen hiç metrobüsle b.düzünden mecidiyeköye geldinmi ne kadar sürer bilmem
28 nisan salı günü gelirsem ben seni ararım oldu

tamam canısı sayfayı açamıyorum bugun tesadüf açıldı bana meil atarsın ok

ayrıca canım ben gelmedim ama halamlar geldi 1 saat falan sanırım

iyi akşamlar düzcem.kimsecikler ugramaz oldu bu topige...CADIARZU

iyi akşamlar düzcem.kimsecikler ugramaz oldu bu topige...CADIARZU

buralardayız be kankim bi göz atıp çıkıyorum
ne bilem kendi kendime konuşunca delikafadulden
bi tuhaf hissediyorum laelaelaelaelae

ii geceler hemşerilerim nasılsınız görüşmeyeli ben bayadır uğrayamadım malum bahar temizliği e havalarda güzel oğluşumla bol bol geziyoruz

ii geceler hemşerilerim nasılsınız görüşmeyeli ben bayadır uğrayamadım malum bahar temizliği e havalarda güzel oğluşumla bol bol geziyoruz

oh oh gezin bakem bizimde gezme havamız geldi a.s

slm düzcemin güzel hatunları nasılsınız gündüzün karanlığı gez valla insanın havası değişio bu arada buluşmanın fethipaşa korusunda olmasına çok sevindim çünkü evim oraya çok yakın inş bi aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum tanışacağımız içinde ayrıca mutluyum:içelim::teytey:

slm düzcemin güzel hatunları nasılsınız gündüzün karanlığı gez valla insanın havası değişio bu arada buluşmanın fethipaşa korusunda olmasına çok sevindim çünkü evim oraya çok yakın inş bi aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum tanışacağımız içinde ayrıca mutluyum:içelim::teytey:

ben pek bilmiyom oraları gerçi karla buluşuruz da inşallah diyelim
bir aksilik olmazsa gelçem bakalım

hayırlı cumalar kanki ve düzcem vede düzcemin ortada olmayan kızları nirdesiniz

hayırlı cumalar arkadaşlarım.nasılsınız.artık düzce topigi ihmal ediliyo diye düşünüyorum..ben pek fazla gelemiyom.bende ihmal ediyom gerçi.ama eve geliyom işten 8 de.yemek bulaşık derken eşim geliyo.arada bakıyom bir iki yere hemen yazıp çıkıyom...yada okuyom.wşim gwlince çıkmak zorunda kalıyom herüfff depresyona giriyo ben pcnin başında olunca...delüya..kaydirigubbakcemile3

evet kanki ya çok ihmal de su sayfa sen ben başka yok topram da uğramaz oldu denizlideki topraklarımda
ule neden düzce buluşması yapmıyonuz nen
ben okul tatili oradayım haziranda ve ağustosta

slm bayanlar nasılsınız ben düzcemdeyim oyüzden giremiyorum pek malum burada havalar iyi geziyorum bıol bol yemyeşil hertaraf çok güzel arada ugramaya çalışacagım slm hepinize gündüzüm beni unutmuşsun gözümden kaçmadı değil

slm bayanlar nasılsınız ben düzcemdeyim oyüzden giremiyorum pek malum burada havalar iyi geziyorum bıol bol yemyeşil hertaraf çok güzel arada ugramaya çalışacagım slm hepinize gündüzüm beni unutmuşsun gözümden kaçmadı değil

aaaaaaaaaa aşk olsun canım unuturmuyum seni ya
sen yoksun diye seni anmadım gönlüme yer eden dostlerım bu satırlarda olsada gönlümden unutulamazlar canısı darılma emiiiiiiiii

slm nasılsınız hvalargüzel düzcemde geziyorum bol bol sizlerin yerinede

Back