Düzce///81

slm bayanlar nasılsınız? oh kedicik ne güzel düzcede kıskandım valla malum havalarda güzel herneyse bu arada tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının anneler gününü kutlarımalkisalkisalkisa.s.

slm hanımlar nasılsınız bende düzce çilimldenim gerçi daha öncede yazmıştım fakat daha sonra giremedim pek burfeciğim ablam çok teşekkürler gerçi geçti ama senin ve herkesin anneler günü kutlu olsun herkese sevgilera.s.

slm bayanlar evet düzcedeyim yemyeşil misgibi geziyorum düzcemde özlemişim havasını darısı başınıza

evet canım sen niye bizi terk ediyon bakem...seni hep burda görmek istiyoz.geröçi burfede pek ugramıyo..bekliyoz canlar sizi burada

merhaba arkadaşlar bilgisayar bozuktu yazamadım o yüzden nasılsınız düzcede ne var yazın yenilikleri değişiklikleri

hopppppppppppp düzceli kızlar nasıl düzceliyiz nen bizkötükedihüso
ne bu topinkte sohbetimiz var adam gibi nede buluşma kaynaşma ya
milletten utanak ya olmuyo bi gelip aylar sonra gelmek olmuyo kötükedihüso
geliyom bakıyom kimse yok eeeeeeeeeeee öyle kendi kendine de yazmak konuşmak olmaz diymiklava: gelin bak gelmezseniz küserim gelenler belli onlara bişey demiyom gelmeyenler klava:

slm bayanlar denef olurmu hiç bensizi takipteyim sadece biraz yogunum burda oyuzden pek vakıt bulamıyorum ama aklımdasınızz

merhaba bayanlar nasılsınız ya ben aslında hep birlikte toplanıp sohbet etmek birbirimizi daha iyi tanımak istiyorum fakat bişe yazıyoruz devamı gelmio hadi bundan sonra yanlız bırakmayalım bu topiği bol bol yazalım sohbet edelim kaynaşalım ne dersiniza.s.:enbuyukkk:

evet ya önceden öyleydik şimdi birbirimizi bulana aşk olsun yani
buralarda tanıdık birbirimizi devamlı görüşmek ister insan sohbet için
hem bu arada ist'de oturan düzce'liler olarak bi toplantı yapsak ne iyi olurdu değilmia.s

evt ya süper olur çok isterim senayda ile ben kesin geliriz hafta içi olursa valla ayarlayalım bişeler :sm_cool:

bu topikte kopma var.bi gelen 3 gün sonra ugruyo..ben bu aralar akşamları bile gelemiyom .ne olcek benim bu halim.
ne kendime zaman ayırabiliyom nede evimde şöle oh bugün hiç sıkıntım yok diyemiyom...
hayat telaşesi işte...benim hastam var...
ben geldigimdede kimsecikler olmuyo..

iyi geceler hatunlar..topigin bu akşam kepenklerini ben kapatıyom .bakalım yarın kim açacak...:a015::a015::a015:

ben geldim nasılsınız kızlar düzcede hava yagışlı bügün evdeyim mis gibi toprak kokusu var etrafta heryer yemyeşil cıvıl cıvıl çok güzel arada ugruyorum sizleri takip ediyorum hepinize slm canlar

evt ya süper olur çok isterim senayda ile ben kesin geliriz hafta içi olursa valla ayarlayalım bişeler :sm_cool:
evet canım iyi olur vallah ne dersiniz okullar kapanınca buluşma yapalım he nasıl olsa haziranın 12 sinde okullar kapanıyor haydi ayarlayın kendinizi

canım kankam benim ya kızlar yardımçı olmuyorlarmı ya sen çalışıyorsun bu arada kızlarda yakın bildiğim kadarıyla
onlarında anaları haydi ben yırttım iyleştirip ayaga kaldırdım
ya sen senin işin sor vallah
allah yardımcın olsun gülüm
şiştt hanımlar nerelerdesiniiiz?:sm_confused:
burdayız canım bakıp çıkıyorum kimse yorum yazmayınca yazmadan bakıp gidiyom yani

ben geldim nasılsınız kızlar düzcede hava yagışlı bügün evdeyim mis gibi toprak kokusu var etrafta heryer yemyeşil cıvıl cıvıl çok güzel arada ugruyorum sizleri takip ediyorum hepinize slm canlar
oh oh hanım düzcelerde ben kaldım gene anca okullar kapanınca sen delirt bakalım bizi burda delirt
sen istanbula kapanınca biz düzceye açılırız birgün:roflol:

kedicik,sen hala düzcedemisin bacım...
sahi kediçik düzcedesin neden denef72'yi ziyaret etmiyon nen sen hiç çarşıya inmiyonmu dolaşmaya hep evdemisin aaaaaaaaaaaaklava:

arkadaslar bizim tayinimiz düzce ye çıktı memleketınız hakkında biraz bılgilendırır mısınız benı.güzel bi yer mi.guney doğunun en berbat yerınden gelicem.biraz güzel yasamak istiyorum.internetten bakıyorum ama sizden dinlemek daha bi baska olur diye düsünüyorum.bilgilerınızı merakla beklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…