Düzce///81

yaa düzceli arkadaşlar ve kendilerini düzceli gibi hissedenler nerdesiniz yaaa olmuyor herkese slm

ben olmasam sayfamızı ilk 3 lere yerleştiremiycez

alın size :tomato: :tomato: :tomato:

körler sağırlar birbirini ağırlar:dilcikar:denef 72 ve gündüzün karanlğı:dilcikar:

körler sağırlar birbirini ağırlar:dilcikar:denef 72 ve gündüzün karanlğı:dilcikar:

abloşum benim,,,, sende süpersin ya.....kıskanma bakem.ben eleman kazanmaya çalışıyom fındık tarlasına.azıcık yaglayayım demiiiitatlicadiarzu

ne oooooooo kimseçikler yok geziyonuz diymi :eek:klava:
aman kenelere dikkat edin
bizim bahçede de görüldüler :kızgın:
çocukları salmıyorum :emir_bebek:

slm bayanlar bir merhaba diyim dedim sayfamızı kalkındırmak lazım dimi ama

gündüzüm buarada süpersin sende olmasan varya sonlarda kalıcaz ben buara gezmekten fazla vakıt bulamıyorum ama arada yokluyorum ıyı aksamlar

günaydın.boluluyum bolunun sayfasına kimsecikler gelmiyor benide aranıza alın.akrabalarım düzcedeler

a.s.canım benim alakasız olacak ama çizelge koymuşsun herhalde zayıflamak istiyorsun.aç kalmadan sende bizimle zayıfla.SANDALOZ SAKIZI VE ELMA SİRKESİYLE ZAYIFLA diye bir topik açtım diyet bölümüneistersen bir gözat orda bütün arkadaşlar üçer beşer kilo verdik.halada devam ediyoruz.kilo problemi olanları beklerimmm:nazar:

günaydın.boluluyum bolunun sayfasına kimsecikler gelmiyor benide aranıza alın.akrabalarım düzcedeler

gel canım gel sanada yer var burda düzce koçaman bir senmi sığmayacaksın beyawwwwa.s

slm millet nasılsınız buğün neşelerimiz nasıl şenmi sulumu:roflol:

a.s.canım benim alakasız olacak ama çizelge koymuşsun herhalde zayıflamak istiyorsun.aç kalmadan sende bizimle zayıfla.SANDALOZ SAKIZI VE ELMA SİRKESİYLE ZAYIFLA diye bir topik açtım diyet bölümüneistersen bir gözat orda bütün arkadaşlar üçer beşer kilo verdik.halada devam ediyoruz.kilo problemi olanları beklerimmm:nazar:

gördüm canım oraya da yazdım ben sandolozu alıcam ama elma sirkesini denedim içemedim tadı miğdemi bulandırdı sanırım sandolozda elma sirkesiz olmuyormuşCADIARZU

günaydın kızlar.hayat güzel yaşamak güzel.üzülmeyin hiç bir şeye.takmayın kafanıza.bi dahamı gelecez dünyaya aman..sallayın gitsin..:dance::dance::dance:

günaydın kızlar.hayat güzel yaşamak güzel.üzülmeyin hiç bir şeye.takmayın kafanıza.bi dahamı gelecez dünyaya aman..sallayın gitsin..:dance::dance::dance:

ay ay ay arkadaşımın şairliği tutmuş
evet boş ver gitsin dertleri bidahamı gelçez yani
ya gelirsek:roflol:

X