- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
bizde evde geçirdik malesef güya gezdirçekdi bizi evin taş fırın erkeğikötükedihüso
kız özledik seni hemen evine net bağlat ya olmuyor sensiz:1hug:
selamm kızlarr...a.s.
nasılsınız ? bayram bayram dedik oda bitti..Rabbim cümlemizi nice hayırlı bayramlara erdirsin inşaallah mutlulukla:Saruboceq:bende dün akşam döndüm düzceden :gitme:valla havalar yağmurluydu ama güzel geçti dolu dolu...akrabaların çoğunu gördüm..annemleri kuzuluğa götürdük kaplıcaya ..annemin bel ağrıları artmış kireçlenmeden dolayı kaplıca iyi gelir dedik bahaneyle bende girdim ohh iliklerime kadar ısındım baya bi iyi geldi ....neyse kızlarr işler beni bekler ..öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
selam düzceliler nasılsınız.ben çok heyecanlıyım ve mutluyum..denizliye gidiyorumm..1 senedir kız kardeşimi görmedim.ablam gülsede var biliyonuz...ikisinide görmek çook iyi gelecek bana.eşim süpriz yaptı bana ..yer ayıttırmış iki kişilik anamla bana ...oy oy eşim bazen şaşırtıyo beni..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Herkeze merhabalarrrrrrrrrrrr:dance:
Herkeze merhabalarrrrrrrrrrrr:dance:
Denefimm gözün aydın canım ...
Hayırlı git gel inşaallah..
Senin adına çok sevindim Şeniz
merhaba senaydamerhaba cakil a.s.
hoş geldin kardeş...a.s.a.s.hoşbulduk denefcim
h.geldin cakıl_822 düzce'linisin umarın sende terk etmezsin bizi hani gelenler bir daha merhaba demiyordaHerkeze merhabalarrrrrrrrrrrr:dance:
hadi canısı iyisin gez dolaş gözün gönlün acılsınselam düzceliler nasılsınız.ben çok heyecanlıyım ve mutluyum..denizliye gidiyorumm..1 senedir kız kardeşimi görmedim.ablam gülsede var biliyonuz...ikisinide görmek çook iyi gelecek bana.eşim süpriz yaptı bana ..yer ayıttırmış iki kişilik anamla bana ...oy oy eşim bazen şaşırtıyo beni..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben şimdik geldim ama kimseler yok neyse aşama uğrarım canlarHerkeze günaydın.Kimse yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?