Düzce///81

bizde evde geçirdik malesef güya gezdirçekdi bizi evin taş fırın erkeğikötükedihüso

Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere

hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız bugün bakim?oğlum bugün okula başladı bıraktım geldim oğlumumafoldumben arkamdan hiç ağlamadı oğlum ben gidiyorum tamamı dedim tmm anne dedi ya hiç umrunda bile olmadı ben ondan daha çok üzüldüm bugün yanlızım ilk defa oğlum yok yanımda ve çok cnm sıkılıo alışmışım onun varlığına neyse elbet yokluğunada alışacağım..uzun oldu biraz aslında daha yazacak neler var çok doluyum umarım alışırım öpüyorum sizi kızlar opuyorumnanaktan

ewet kızlar bende suan oğlumu salllıyorum mutfaktayım kızımla hamur oynuyoruz bı yanandan da yemek yapıydan bı yorum topıklerde gezınıyorum ne hamaratım deılmı
benımdekızım dun baladı okula oda aynı sekılde jkaldı hadı gıt nıye duruyrsun anne demesınmı bırakıp geldık artık

merhaba canlar ne güzel okullu anneleri olduk desenise
benim k.oğlanda nihayet alıştı sınıfına ve okuluna
şimdik asıl görev bundan sonra

selamm kızlarr...a.s.
nasılsınız ? bayram bayram dedik oda bitti..Rabbim cümlemizi nice hayırlı bayramlara erdirsin inşaallah mutlulukla:Saruboceq:bende dün akşam döndüm düzceden :gitme:valla havalar yağmurluydu ama güzel geçti dolu dolu...akrabaların çoğunu gördüm..annemleri kuzuluğa götürdük kaplıcaya ..annemin bel ağrıları artmış kireçlenmeden dolayı kaplıca iyi gelir dedik bahaneyle bende girdim ohh iliklerime kadar ısındım baya bi iyi geldi ....neyse kızlarr işler beni bekler ..öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

dedik ama daha bitmedi canısı kurban bayramını es geçtin :roflol:
şimdik de kurban bayramı diyecez:roflol:
kolay gelsin sana

selam düzceliler nasılsınız.ben çok heyecanlıyım ve mutluyum..denizliye gidiyorumm..1 senedir kız kardeşimi görmedim.ablam gülsede var biliyonuz...ikisinide görmek çook iyi gelecek bana.eşim süpriz yaptı bana ..yer ayıttırmış iki kişilik anamla bana ...oy oy eşim bazen şaşırtıyo beni..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Denefimm gözün aydın canım ...
Hayırlı git gel inşaallah..
Senin adına çok sevindim Şeniz

Herkeze merhabalarrrrrrrrrrrr:dance:
h.geldin cakıl_822 düzce'linisin umarın sende terk etmezsin bizi hani gelenler bir daha merhaba demiyorda
seni sık sık görmek isteriz izmirlerden beri

hadi canısı iyisin gez dolaş gözün gönlün acılsın
bayagı stresli günler yaşadın canım k.validenede baksın kızceleri
Herkeze günaydın.Kimse yok galiba
ben şimdik geldim ama kimseler yok neyse aşama uğrarım canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…