Düzce///81

h.geldin cakıl_822 düzce'linisin umarın sende terk etmezsin bizi hani gelenler bir daha merhaba demiyorda
seni sık sık görmek isteriz izmirlerden beri

hoşbulduk gündüzün karanlığı evet bende düzceliyim aranıza daha yeni katıldım ama merak etme bundan sonra sık sık görüceksiniz buralarda beni inşallah sıkılmazsınız:1hug:

slm kızlar ve günaydın hepinize
aman kızlar çocuğu okula gidenler dikkat edin
bu sıralar çocuk kaçırmalar çoğalmış organ mafyaları tarafından
kaçırılıyorlarmış
eşim gazete'de okumuş dün
ürktüm yani genel olarak okul bahçelerinden kaçırıyorlarmış
güne böyle bir haberle girdim kusura bakmayın canlar

Günaydınnn Gündüzümmmzemuszemus bende uğruyorum beni unutmaaaaaa:olmaz:
Günaydın canlarrr...yaa uğrayın şu topiğimiz şenlensin renklensin sohbet edelim....
Kaynaşalımm...Burfemde unuttu buraları ,boracık okula başladı onunla meşgul anlaşılanopuyorumnanaktan

sanırım senden benden ve yaseminden başka gelen olmamış canım
bu arada nasılsın
çalışıyormusun okuyormusun
düzcenin neresindensiniz

teşekkür ederim iyiyim canım sende iyisindir umarım.hayır çalısmıyorum evdeyım.kalıcı konutlardayız bız sen nerdensın?sen calısıyormusun?buraya fazla giren olmuyor galiba :(

slm kızlar ... nasılsınız ? ben çok mutluyum annem ve kız kardeşim denef denizliye geldiler .yanımda denef ,slmı var ..herkese ii günleropuyorumnanaktan

Günaydın canlarrr...yaa uğrayın şu topiğimiz şenlensin renklensin sohbet edelim....
Kaynaşalımm...Burfemde unuttu buraları ,boracık okula başladı onunla meşgul anlaşılanopuyorumnanaktan
pardon canım seni eklemeyi unuttum gülüm
gece karanlıkda sizlere yazmaya çalışıyom ya
aman aman iyiki burfenin oğluşu okula gidiyormuş
aman çocuğuyla ilğilensin de biz köşelerde paslanmaya razıyız
teşekkür ederim iyiyim canım sende iyisindir umarım.hayır çalısmıyorum evdeyım.kalıcı konutlardayız bız sen nerdensın?sen calısıyormusun?buraya fazla giren olmuyor galiba :(
canısı ben istanbul'da evliyim
düzce kaymakçı köyü'ün kızıyım anamlar oradalar
çalışmıyorum ev hanımıyım

slm kızlar ... nasılsınız ? ben çok mutluyum annem ve kız kardeşim denef denizliye geldiler .yanımda denef ,slmı var ..herkese ii günleropuyorumnanaktan
oh oh sefaların olsun canım hadi gözün aydın balım
gününüzü iyi değerlendirin he zaman su gibi akıp geçmekte birşey anlayamazsınız yoksam
çünkü ben köye gittiğimde zaman benle yarışmakta da bişey anlamıyorum gittiğimden :sinifsinif:

Tanıştıgımıza çok memnun oldum gündüzün karanlığı.Yas kaç bu arada?ıstanbulun neresındensın?

slm kızlar ben sizi unutmadım ama inanın vaktim olmuyor malesef oğlumla uğraşıyorum günlerdir okula bıraktığım ilk günden itibaren arkamdan koparmış kıyameti ve o günden beri uğraşıyorum okul kapılarında helak oldum zorla sokuyoruz içeri ağlıyor akşama kadar ikna edemiyorum akşam eve gelirken diyor sevdim okulu sabah kalkıyor gitmeyelim nefret ediyorum istemiyorum yalvarıyor bana ayaklarıma sarılıyor çokta üzülüyorum ama alışmak zorunda bugün içeri girmiyordu öğretmen dedi koyalım içeri git böyle olmayacak güvenmesin sana alışsın artık bu fikre dedi ve yaka paça koyduk içeri ben biraz dışarıda bekledim felaket ağlıyordu sonra öğretmene sormuş gittimi annem diye demiş gitti yavaş yavaş susmuş ve oyuna dalmış off napıcam ben bi alışsa her gün aynı şey neyse kızlar uzun oldu kusura bakmayın dertlendimde biraz=) ee sizler naptınız gündüzüm senin oğlun nasıl alıştımı ? çakıl hoşgeldin bu arada=)

ah halacım unuturmuyum biliosun boracık neler ediyo bana=)

slm kızlar ben sizi unutmadım ama inanın vaktim olmuyor malesef oğlumla uğraşıyorum günlerdir okula bıraktığım ilk günden itibaren arkamdan koparmış kıyameti ve o günden beri uğraşıyorum okul kapılarında helak oldum zorla sokuyoruz içeri ağlıyor akşama kadar ikna edemiyorum akşam eve gelirken diyor sevdim okulu sabah kalkıyor gitmeyelim nefret ediyorum istemiyorum yalvarıyor bana ayaklarıma sarılıyor çokta üzülüyorum ama alışmak zorunda bugün içeri girmiyordu öğretmen dedi koyalım içeri git böyle olmayacak güvenmesin sana alışsın artık bu fikre dedi ve yaka paça koyduk içeri ben biraz dışarıda bekledim felaket ağlıyordu sonra öğretmene sormuş gittimi annem diye demiş gitti yavaş yavaş susmuş ve oyuna dalmış off napıcam ben bi alışsa her gün aynı şey neyse kızlar uzun oldu kusura bakmayın dertlendimde biraz=) ee sizler naptınız gündüzüm senin oğlun nasıl alıştımı ? çakıl hoşgeldin bu arada=)

ay okuyunca bu yazıları erdem'in ilk günü gözümde çanlandı
1 hafta ne cektim bende sonra alıştı canım gecen cuma hiç ağlamadı istiklal marşının yarısını evde söylüyor
gecen sabah uyandırıyorum anne gitmeyelim okula neden dedim marşı söylüyorlar ya dikilmekten canım sıkılıyor dedi ne güldüm
şimdi ise kendi hevesli 2 gündür de sırasına yetişemedik içeri girmişler bana kızıyor senin yüzünden gene geç kaldım diye
öğretmenide memnun yani
inşallah senin kide alışır canım

Back