Düzce///81

cnm inş benimde 4 gün oldu hala aynı ya her akşam almaya gittiğimde güzel geçtiğini yarın yine gideceğini söylüyor her sabah vazgeçiyor ya nefret ediyorum diyor bide bana bugün dediki sen beni hiç bırakmazdın heryere benide götürürüdün şimdi niye bırakıyosun dedi çok üzüldüm arkamdan bakarken off inş yarın sorun yaşamam çünkü okula bile girmiyor bugün öğretmenle zorla yaka paça soktuk ya inş alışırya

gnydnlar herkese....
benım kız masallh oğleye kadardı anne okulda uyuyum dıye dıye aksama kadar gıdıyor uyuyor okulda ewde ne mumkun uyumazdı oğlenleri yemeklerıde cok gzl yıyormus cok gzl seylerde oğrenmıs davransları hemen farkettı seve seve gıdıyor masalah anasınıfı....dun babası uğramıs yanına uyuyor demıs oğretmeni

gnydnlar herkese....
benım kız masallh oğleye kadardı anne okulda uyuyum dıye dıye aksama kadar gıdıyor uyuyor okulda ewde ne mumkun uyumazdı oğlenleri yemeklerıde cok gzl yıyormus cok gzl seylerde oğrenmıs davransları hemen farkettı seve seve gıdıyor masalah anasınıfı....dun babası uğramıs yanına uyuyor demıs oğretmeni

hehe ay cnm demek uyuyor bizimde bitane öğrenci var öle uyuyor dayanamıyor öle sandalye tepelerinde..benim oğlum istemiyor okula gitmek ama sanki bugün biraz daha iyiydi bıraktım oğlum geç kalıyorum çabuk gir dedim hemen girdi ilk defa ağlamadan sonra gizlice baktım biraz ağladı unuttu sonra boyama yapmaya başladı alışacak inş bugüne şükür bu zaman kadar yaptıklarında sonra..benimkide bi alışsa bi kavrasa artık ..

cumabm8bq8jc0fh6.jpg

hehe ay cnm demek uyuyor bizimde bitane öğrenci var öle uyuyor dayanamıyor öle sandalye tepelerinde..benim oğlum istemiyor okula gitmek ama sanki bugün biraz daha iyiydi bıraktım oğlum geç kalıyorum çabuk gir dedim hemen girdi ilk defa ağlamadan sonra gizlice baktım biraz ağladı unuttu sonra boyama yapmaya başladı alışacak inş bugüne şükür bu zaman kadar yaptıklarında sonra..benimkide bi alışsa bi kavrasa artık ..

gunaydınlarrrr

cnm bızım saat 1 30dan 3e kadar uyku saatımız var uyutuyor öğretmen lerı ...özel okul tam gun ya HANIM BAYILIYOR O SAATE OKULDA UYUYCAZ DIYE
senınkıde alısır zamanı var demekkı benımkı sureklı benden ayrıydı ya ondan zorluk cekmedı bu sene o okulda bız ewdeyız :)))

günaydın arkadaşlar

"Türküm doğruyum çalışkanım
ılkem; küçüklerimi korumak büyüklerimi saymak yurdumu milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm; yükselmek ileri gitmektir.
Ey Büyük Atatürk!

Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun.
Ne mutlu Türküm diyene!"

Hayırlı cumalar arkadaşlarrr ...
Rabbim cümlemizin hayır dualarını kabul etsin inşaallah...:Saruboceq:

Teşekkürler cakil_822 sen nasılsın canım....Şeniz

Gündüzüm; andımız için teşekkürler canımopuyorumnanaktan
Ne Mutlu Türküm Diyene !!

slm arkadaşlar dün yoktum gelmedim
malüm cuma akşamları benim dizi günüm hem adanalıyı hemde balkan düğününü seyrettim
gece de korku filmi seyrettim canlar
nassınız bakem

merhaba gndüz nasılsın ben bugün bıraz yorgun kış gelmeden halıları yıkıyayım dedım çok yorucu bır iş görüşmek üzere

Back