Düzce///81

anlasıyoruz cabii bzde bır gelın olunca kendısı herseyı yaprız ona ere yama koymayı yanı oda bızı tabii cok ii biri ole kotuluk fesatlık dusunmez hıc bızde ıkı y

günaydin arkadaşlar yağmurlu bir sabah bayramınız nasıl geçıyor ben ilk defa ailemden ayrı birbayram geçiyorum

gunaydınlar.......
herkes ıne dısarda sanırım bır ben oğlusumla ewdeyız ve net basında
bayramınızın guzel gecmesı dılegıyle....

gunaydınlar.......
herkes ıne dısarda sanırım bır ben oğlusumla ewdeyız ve net basında
bayramınızın guzel gecmesı dılegıyle....

bende evdeyim canım şimdi vakit buldum kk ya girmek için
bebek küçük diye çıkamıyorsun diymi
çık kız birşey olmaz canısı
ne kadar kollarsan o kadar hastalanır söyleyim sana
biraz hava aldır bebişine eve tıkanma güüüülüm
benim ilk oğlan 2 aylıkdı nisanda doğmuştu battaneyesiz dolaştırıyordum
k.oğlanda kasım doğumlu onuda hiç battaneye sarmalamadım
hepde dışarı çıkardık soğuk sıcak dinlemeden allahıma şükür hastalanmadılar sık sık
bazen oldu ama oda normel bir rahatsızlıkları olduydu
çocuk var diye eve kapanma çık dışarı ah ben olcaktım yanında varya

yok cnm hasta olacak dıye deılde arabayla cıkıyoruz sonucta gıttığımız yerde mızıklıyor ben rahat edemıyorum o yuzden bıde sımdı soğuk yagmurda var burda gıttığımız ewlerde soğuk olur buyuk ıhtımale sobalar kombıler yanmaya baslamadı daha :))))))))))9 bende ayağımda sallarken usuturum mazallahhh alttan )))))))

haklısın canım durmayan bir bebekse gittiğin yerde rahat edemezsin anlıyorum seni

maasallah kızıma gore ii şükürler olsun da ewde bır duzene alısıyor ya gıttığımız yerde de o duzenı ıstıyor bırde bayram ya oturmalarımdan bırı olsa o duzenı saglarımda ordan oraya yarım saat arayla olmıuyor duzceye gectıler bende yrn ablamlar falan gelırler koyden onların yanına gecerım duzceye yımpaşın arkasındakı ewlere süpürgemın motoru yandı sulu supurge bakıcam bu arada nuda alırım dıye dusunuyorum da markasına karar veremedım bır turlu ya (((((( varmı senın tavsıyen ?

Arzum AR-440 Aquarius marka al canım e.kardeşim anneme aldı çok güzel kullanışlı yani hem bilindik marka

Son düzenleme:
su ewkurda ındırımde olanmıkı bu ablam bu hafta bakmıstı 400kusurden 300kusure ınıs arzum ii deıl dedıler ama bakıcammemnunsunuz sanırım szz

su ewkurda ındırımde olanmıkı bu ablam bu hafta bakmıstı 400kusurden 300kusure ınıs arzum ii deıl dedıler ama bakıcammemnunsunuz sanırım szz

evet canım memnunuz yani emiş güçü kuvvetli o kadar pislik birikiyorki suyuna
birde suyun içine parfüm damlatıyorum mis gibi koku veriyor süpürdüğün de

tamam cnm saol bızım beyefendı uyandı da iş yapmıs onla ugrasıyorum bı yandan da doktorlar basladı ben ızlememıstım tekrarlarından ızlıyorum butun yaz bunu ızledık zaten ewde durmaktan kızımda alısmıs baslayınca gelıyor hemen oyunlarında bıle doktorları oynuyor :))))

merhaba gündüz nasılsın nasıl geçti bayramın bende gidemedim düzceye o yüzden buruk bir bayram gecirdim

merhabalar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
malum taşındıgımdan beri giremiyorum nete şuan düzcede annemlerdeyim hemen bir bakıyım dedim özlemişim sizleri ben bayramın 2.günü geldi hava yagmurluydu 2 gundur bugun açtı ancak misafirlerden şimdi fırsat bulabildim hepinize slamlar

kız özledik seni hemen evine net bağlat ya olmuyor sensiz:1hug:

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti?ben dün akşam döndüm eve bayram güzel geçti fakat hava hep yağmurluydu gelirkende kız kardeşimi aldım geldim..hadi öptüm sizi kızlaar=)

selam düzceliler.nasılsınız bayram yogun ve yorgun geçti....ablamlar geldi adapazarından 2.günü.işte böle benim bayram maceram..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…