kandiliniz mübarek olsun canlar...opuyorumnanaktan
ne kaaaaaaa kaldı doğuma canısı hadi hayırlı doğumlar ciciş
bende uzun bır aradan soımnra duzcelılerın yanındayım kaynaslıdayım bende benımde esım burdan yoksa bende merkeenım
Hoşgeldin nazlıbahar a.s.
iyi öğlenler dileyim bende
az önçe geldim okuldan bu erdem ömrümü yedi benim ya 3 gün oldu hala ağlamakta ya
of of
saol cnm h.bHoşgeldin nazlıbahar a.s.
ewet ya haklısın sımdıde bebekten fazla katılamm sanırım dıyorum ama katılmaya calıscam ınsallah...hoşgeldi beş geldi aaaaaaaaaa bi gelen gidiyorrrrrrrrrrrrr
bir daha gelmiyor vallah baksenize bebişi olmuş 2 aylık hemde bıcıbıcı
ben getirdim nazlıbaharı sitemimle aaaaaaaaa alışıyoz birbirimize sonra arıyoruz
özletmeyin anam kendinizi niçe düzceliler var gelmeyen sayfamıza:çok üzgünüm:
az önçe geldim okuldan bu erdem ömrümü yedi benim ya 3 gün oldu hala ağlamakta ya
of of
of of
amin arkadaşım bakalım ne zaman düzelecekoyy kıyamam ilk günler olur annesi, azıcık idare edicen ..Hadi Allah zihin açıklığı versin okula başlayan bütün evlatlara :Saruboceq:
canım sen bebeğinle ilğilen fazla girmeye çalışma arada slm ver yetersaol cnm h.b
ewet ya haklısın sımdıde bebekten fazla katılamm sanırım dıyorum ama katılmaya calıscam ınsallah...
cnm ya ılk gunler ama fazlada yuz verme alısır oyle gıder hep yanında ıster senı anasınıfına gıtmemısmıydı ?daha kolay olurdu alısması ??
gündüzüm allah yardımcın olsun alışacak elbet başka çaresi yok benim oğlumda anasınıfına başlıcak bakalım beni neler beklio:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?