ay ben sana yardımçı olurdum ama geç kaldım canım ya sabahtan beri anca şimdi gelebildim
çocukların ikisini göz dr'sine götürdüm b.oğlanın kontrolü vardı ufaklıgıda gösterdim
büyük oğlanda miyop var ve gözleri 3,5 olmuş düşeçeğinden ya offfffffffff canım sıkkın biraz o yüzden ufaklıkta birşey yok 6 ay sonra tekrar gidecembenneyaptımki
geçmiş olsun denefHAYIRLI AKŞAMLAR CANLAR...oruçla aram çok iyi çok şükür....bende annemi dr götürdüm .bu sene hastalıklarla geçiyo zamanım..kaynanam la hep ugraşıyoz.bide annemin saglık sorunları çıktı.çok üzüntülerle geçti 2009..:sinifsinif::sinifsinif:
annemde şimdide burun kanaması olayı çıktı.kkb ga götürdüm.dün dr peşindeydik.tomografi falan çektirdik.yarın neticeyi alacagız.cumada gösterecegim dra.insallah temiz çıkar..:Saruboceq::Saruboceq:
insan aç kalınca herşey yemek istiyo.ikinci tabakta tıkanıyom bende...çok şükür yemek ziyan etmiyoz....hemen yanına bi çeşit yapıyom yetiyo....
gündüzüm geçmiş olsun canım...
kızlar hepinizi çok öpüyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaç yaşında yaparlarki canım ya bu dr bişey demedi lazerle tedavi olur diye 6 ay gelsede iyileşse bayri gözleri inşallah 3,5 tan aşağıya düşergeçmiş olsun canım benim...aman sürekli taksın gözlüklerini...inşaallah düzelir ....
lazerle tedavi var ilerde onu yaptırrısınız ....
sağola yasemin kib oldi fazla yorma kendiniteşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun sıkma canını düzelır
biraz düzeldi canım inmesi gerekirken çıkıyor yagünaydın arkadaşlar nasılsın gündüzcüğüm moralın duzeldımı bıraz
sağol canım sen nasılsıngündüz ve denefcim canım ikisnizede çook geçmiş olsun....
bugün gene birşeye morelim bozuldu
teyzemin kızıyla aynı mahallede oturuyoruz aynı sene evlenmiştik aramızda 2 ay var
bugün mükabeleye gelmedi merak ettim tel cektim
eşi çıktı evi terk etmiş köye gitmiş üzüldüm ya
eşide 3_4 aydan beri çalışmıyordu
eşi tartıştık dedi gitti köye kızdım içimden çocukları alıp gitmiş
inşallah araları düzelir of offff offffffffff
günaydın canlarım.....
denefim annene çok çok geçmiş olsun canım...
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin....
gündüzüm teyzenin kızına üzüldüm canım....inşaallah döner tabi Allah kocasınada akıl versin eğerki sorunlu bir eş ise...çünkü çok zordur heralde sorunlu bir insanla yaşamak...Rabbim herkese huzur nasip etsin inşallah.....
kızçeler bu arada ben hafta sonu düzceye gidiyorum inşaallah.....
annemler iftara gelin demişlerdi .....eşimde bu hafta sonu gidelim dedi sağolsun kırmadı bizi ....
özledim ailemle iftar açmayı ..orda daha güzel oluyor iftarlar .....hadi görüşürüz canlarım öpüyorum :))
teşekkürler iyiyim senınde iyi olmana sevindim allah kısmet ederse bayramda düzceye gitmeyi düşünüyorum annemler orda özluyor insan senayda sanada iyi yolculuklar ailene selamlar canım keşke bende gidebiseydim
annemler merkezde canım sen hangi köydensın inşallah geliriz tanışırız
iyi akşamlar gündüz inan senın köyünü hiç duymadım aydınpınar cad dıye gecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?