Düzce///81

geçmiş olsun canım benim...aman sürekli taksın gözlüklerini...inşaallah düzelir ....
lazerle tedavi var ilerde onu yaptırrısınız ....

HAYIRLI AKŞAMLAR CANLAR...oruçla aram çok iyi çok şükür....bende annemi dr götürdüm .bu sene hastalıklarla geçiyo zamanım..kaynanam la hep ugraşıyoz.bide annemin saglık sorunları çıktı.çok üzüntülerle geçti 2009..:sinifsinif::sinifsinif:
annemde şimdide burun kanaması olayı çıktı.kkb ga götürdüm.dün dr peşindeydik.tomografi falan çektirdik.yarın neticeyi alacagız.cumada gösterecegim dra.insallah temiz çıkar..:Saruboceq::Saruboceq:
insan aç kalınca herşey yemek istiyo.ikinci tabakta tıkanıyom bende...çok şükür yemek ziyan etmiyoz....hemen yanına bi çeşit yapıyom yetiyo....
gündüzüm geçmiş olsun canım...
kızlar hepinizi çok öpüyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun denef
inşallah ektiğini biçersin gülüm
sağol dileklerin için inşallah düşere ya devamlı takmasına göre gözlükleri neden bu kadar çıkmış anlamadım ya of of

geçmiş olsun canım benim...aman sürekli taksın gözlüklerini...inşaallah düzelir ....
lazerle tedavi var ilerde onu yaptırrısınız ....
kaç yaşında yaparlarki canım ya bu dr bişey demedi lazerle tedavi olur diye 6 ay gelsede iyileşse bayri gözleri inşallah 3,5 tan aşağıya düşer

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun sıkma canını düzelır
sağola yasemin kib oldi fazla yorma kendini

bugün gene birşeye morelim bozuldu
teyzemin kızıyla aynı mahallede oturuyoruz aynı sene evlenmiştik aramızda 2 ay var
bugün mükabeleye gelmedi merak ettim tel cektim
eşi çıktı evi terk etmiş köye gitmiş üzüldüm ya
eşide 3_4 aydan beri çalışmıyordu
eşi tartıştık dedi gitti köye kızdım içimden çocukları alıp gitmiş
inşallah araları düzelir of offff offffffffff

[QUOTE

sağol canım sen nasılsın[/QUOTE]
bende iyiyim çok şükür işte şafak sayıyoruz bizde :CüvCüv:

Düzelir inş. canım arada ihanet yalan içki kumar gibi şeyler olmadıktan sonra geçim derdi.Gerilmişlerdir biraz ayrı kalmak belkide iyi gelir.olur böle ufak tefek şeyler düzelir bence merak etme..

günaydın arkadaşlar merhaba gündüzceğum üzüldüm teyzenın kızına belkı kafasını dinlemek için gitmişdir eşide işsiz olunca belkı ailesının eşı iş bulana kadar ailesı ile kalmaı daha iyi olur masraf acısından bence düzelir sen canını sıkma

günaydın yasemin'çiğim öyle fazla takmıyorum sati
aile tartışması elbet olur canım düzelirler tabi
bazen erkeklerin burnunu sürteceksin ki kıymet bilsinler diyçem ama gene kıymet bilmezler
neyse sen nasılsın fıstık
bayrama gitçenmi düzceye

günaydın canlarım.....
denefim annene çok çok geçmiş olsun canım...
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin....
gündüzüm teyzenin kızına üzüldüm canım....inşaallah döner tabi Allah kocasınada akıl versin eğerki sorunlu bir eş ise...çünkü çok zordur heralde sorunlu bir insanla yaşamak...Rabbim herkese huzur nasip etsin inşallah.....

kızçeler bu arada ben hafta sonu düzceye gidiyorum inşaallah.....
annemler iftara gelin demişlerdi .....eşimde bu hafta sonu gidelim dedi sağolsun kırmadı bizi ....
özledim ailemle iftar açmayı ..orda daha güzel oluyor iftarlar .....hadi görüşürüz canlarım öpüyorum :))

ya yaramı deştin kız vallah bir başka oluyor düzcemizde iftarlar ramazanlar ay ay sevindim adına canım
gecen annemlere sizden bahsettim
çilimlide annesi filan var diye kimelerden acaba dedi belki tanırım dedi ama fazla anlatamadım bilmediğimden biliyorsun
köy halkı birbirlerini lakaplarıyla tanırlar
annenlerin lakap ismi varmı yani babanların
bizi köyde komşu köyler bile lazizzetler diye tanırlar
belki annenler annemlerle tanış olabilirlerde a.s

teşekkürler iyiyim senınde iyi olmana sevindim allah kısmet ederse bayramda düzceye gitmeyi düşünüyorum annemler orda özluyor insan senayda sanada iyi yolculuklar ailene selamlar canım keşke bende gidebiseydim

teşekkürler iyiyim senınde iyi olmana sevindim allah kısmet ederse bayramda düzceye gitmeyi düşünüyorum annemler orda özluyor insan senayda sanada iyi yolculuklar ailene selamlar canım keşke bende gidebiseydim

hangi köydeler canım annenler
inşallah denk geliriz kız

kediçik yerleştimi acaba
nette alamadı sanırım yoksa gelirdi
atika81 de yok uzun zamandır rabbim onada kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…