Düzce///81

Herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum... Aılelerınızle sevdıklerınızle dostlarınızla bırlıkte... Umudu..huzuru..mutluluĞu getırsın hanelerınıze

Herkese iyi akşamlar kızlar.Sürekli nete girdikçe bakıyorum ama sizlere hiç denk gelemiyorum.Bu arada hepinize hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum....

selamm kızlarr ohh topik şenlenmiş ne güzel....
herkeste bir yoğunluktur gidiyo maaşaallah...Allah başka keder vermesin...
Ramazanda geliyor hayırlısıyla artık daha bir heyecan daha bir koşturmaca...tabii tatlı koşturmacalar...
denefim hoş geldin aramıza kız özlettin kendini yokluğun belli oldu inanki...hadi gözün aydın fındık ramazan gelmeden bitti çok şükür...yasemin canım gebzede çok yakın sayılmaz aslında :)valla herkes bir uçta gündüzde karşıda ....ama yeterki istensin engeller aşılır buluşuruz inş....

sagol canım.çok şükür bitti.ama bende bittim..kafamçokkarıştıinsallah saglıkla yemeyi nasip eder ALLAHIM...CANM SANADA HAYIRLI RAMAZANLAR

Hayırlı cumalar .........
Hayırlı Ramazanlar kızlar....
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı , yaptığımız ibadetlerimizi kabul buyursun inşaallah...

hayırlı akşamlar düzceliler.nasılsınız.benim iyi geçti ilk gün orucum...evde olupta oruç tutmak daha kolaymış ya.biraz uyudum.iş güç derken baktım akşam olmuş...

Back