Düzce///81

sıcaklar dışında bi sorunum yok şu anda..Ama hep aklımda doğum var.Beni neyin beklediğini bilmediğim için hafif tırsıyorum..:1no2:

Bu arada gebelik şekerim çıktı o yüzden oruca izin yok bu yüzden bu sene ramazandan ben hiç bişi anlıyamıyorum.

CANIM OLSUN ZATEN HAMİLELER TUTMASADA OLURMUŞ.BEBİŞİN ACIKIR... İNSALLAH KOLAY Bİ DOGUM OLUR CANIM.Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canlarım nasılsınız?denefim allah affetsin ben çok zorlandım ya
gecede pek yiyemedim canım almadı çokta susadım neyse öle böle geçti işte belki ilk gün olduğu için alışırım herhalde..sen napıosun senin iyi geçmiş banada dışarda daha kolay gibi gelir oruç tutmak yani zaman çabuk geçer gibi gelio

süpriz mucize hamileymişsin cnm kısa zamanda bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla inş geçmiş olsun bu arada cnm

CANIM OLSUN ZATEN HAMİLELER TUTMASADA OLURMUŞ.BEBİŞİN ACIKIR... İNSALLAH KOLAY Bİ DOGUM OLUR CANIM.Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah canım ya hayırlısıyla bi kucağıma alsam başka bişi istemiyorum zaten..:Saruboceq:

süpriz mucize hamileymişsin cnm kısa zamanda bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla inş geçmiş olsun bu arada cnm

Saol canım ilk bebeğim o yüzden biraz gerginim sanırım.Çok mu pimpirikliyim bilmiyorum biraz gerginlik var üzerimde..çok uğraştırdı bizi çok emek verilmiş bi çocuk olduğu içinde birazda bizim için çok değerli.Tüm çocuklar değerlidir ama uzun süre beklenen sanırım böle oluyo...:1no2:

selam kızlarr..
nasılsınız bakimm....
çok şükür benim iyi gidiyor oruç, sadece biraz halsizlik dışında pek bir sorun yok...
burfem zorlanmış biraz ama ilk gün olur okadar canım diğer günler atlatırsın inşaallah...
Rabbim sabrını veriyor çok şükür yoksa diğer günler mümkünmü bir sat geç kalsak yemek yemede nasıl fena oluyoruz ...ama şimdi bu uzun günlerde gayet iyi bence...Allah kabul etsin inşaallah oruçlarımızı:)
öpüyorum hepinizi canlarım :))))

Bu arada gebelik şekerim çıktı o yüzden oruca izin yok bu yüzden bu sene ramazandan ben hiç bişi anlıyamıyorum.

canım benim geçmiş olsun ...sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşaallah...
Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmamış göndermiş sana yavrunu inş hayırlısıyla kucağına alırsın canım....

canım biz geliyoz yazıyoz.gelen cevaplıyo.sende yaz biz sana cevaplarız.bu arada nasıl gidiyo hamişlik
biz hep burdayız yasemin
biryerlere gittiğimizde yok
ben pc yi açtığımda hemen düzce sayfasına bakarım sizler olduğunuz için
sati eski dostlarda gelmiyor

slm kızlar iftara çok az kaldı masamı hazırladım büyük bi heyecanla bekliorum vakit geçirmeye çalışıorum..senayda evt akşama yakın gelen teyzeyi bende hiç sevmem:roflol:

kız sen teyzeni sevmiyomusun yoksaaaaaa........
işin şakası bir yana evet bütün gün tutarsın tam iftara yakın teyze gelir ...
gelicek zamanmı be teyze :)))))

kız teyzemi sefiyomda zamansız geldiğinde sefmiyommmmmmmmm:roflol:
buğun görünürlerde kimseler yok yasemin gelmiş gitmiş bende sabahtan beri ev toplamaktayım
bide şu benim afacanlar rahat dursalar bi dışarı bi eve kapı acmaktan bıktım
balkonu temizlemekteyim eşimle
bi bakem dedim size
yadi ben kaçtı yokluğum fark edilmesin by kızcelerkaydirigubbakcemile4

merhaba arkadaşlar hafta sonu kımseler olmuyor bırazdan iftar yemeği yapacağim kurufsulye ve pilav sızler neler yaptınız iftara şimdiden afiyet olsun

merhaba arkadaşlar hafta sonu kımseler olmuyor bırazdan iftar yemeği yapacağim kurufsulye ve pilav sızler neler yaptınız iftara şimdiden afiyet olsun

ilk günü ben yaptım k.fasülye,pilav ve merçimek çorbası

bugünde tavuk yemeği.ve yoğurtlu çorba yaptım yeter fazla yenmiyor zaten

ımm afiyet olsun kızlar iftar menüsüde güzelmiş..bende ezo gelin çorba, köfte patates kızartması,bide pilav yaptım gözüm çok aç ya ne görsem duysam yapmak istiyorum oruçlu iken marketede gitmemek lazımmış ben bugün anladım valla gereksiz ne bulursam almışım şimdi yüzüne bile bakmıorum..bu arada bugün daha iyiydim daha rahat tuttum allah yardımcı oluyo ya

hayırlı sabahlar şekerler....bugün erken kalktım randevu karmaşası yüzünden..neyse isabet oldu işlerimi erkenden yapar akşama yakında keyif yaparım çünkü o saatlerde hiç kolum kalkmıyor maalesef ...
ohhh yemeklerden bahseder olduk valla insan hakikaten gözü aç oluyo ne yapıcağamı şaşırıyorum bende ...ama akşam olunca 2 . tabakta tıkanıyorum :)..o yüzden yavaş yavaş yeyip birden yüklenmemk lazım ......hadi ben işlere başlim artıkın öpyorum hepünüzüü :))

günaydın arkadaşlar akşama misafirim var ne yapacağima karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim önerılerınızı beklıyorum

günaydın arkadaşlar akşama misafirim var ne yapacağima karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim önerılerınızı beklıyorum

ay ben sana yardımçı olurdum ama geç kaldım canım ya sabahtan beri anca şimdi gelebildim
çocukların ikisini göz dr'sine götürdüm b.oğlanın kontrolü vardı ufaklıgıda gösterdim
büyük oğlanda miyop var ve gözleri 3,5 olmuş düşeçeğinden ya offfffffffff canım sıkkın biraz o yüzden ufaklıkta birşey yok 6 ay sonra tekrar gidecembenneyaptımki

Back