Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm düzcem..slm topraklarım..bayrama az kaldı düzcemdeyim inşallah.... anacığıma denefime geliyorummm..hihoyyyt
günaydın kızlar bugün sonbaharın ilk günü ve yağmur yağıyor özlemişim yağmuru ya
slm düzcem..slm topraklarım..bayrama az kaldı düzcemdeyim inşallah.... anacığıma denefime geliyorummm..hihoyyyt
erken git gızzzz topram gardaşın temizlik peşinde zavallım üç ev temizlemek telaşesinde gitki anneciğinizin evini temizlerken yardım etmiş olursum sevabına a.s
ben vazgeçtim gitmekten kısmet kurbana
ben gidememde kızımı göndericem teyzesine yardıma topram.... temizlik konusunda onun sıkıntısı bizlerle ilgili değil...onun derdi başka topram....
ben gidememde kızımı göndericem teyzesine yardıma topram.... temizlik konusunda onun sıkıntısı bizlerle ilgili değil...onun derdi başka topram....
hayırlı geceler.ya insanı temizlik yormuyo aslında.yapılan davranışlar üzüyo.aman neyse ALLAH BÜYÜKTÜR. derdi veren ALLAH dermanıda elbet verecektir..
biliyorum canım onun için dertleşirsiniz diye temizliğe yardıma git dedim canım
böyle durumlarda paylaşacak insan arıyor insan
bende düzcedeki kardeşimle dertleşirim
nen kafayımı yedün sen be garu erkenden yaptın temizliğiiyi akşamlar arkadaşlar temizlik yapan arkadaşlarada kolay gelsın ben ramazan girmeden yapmıştım bayrama yakın tekrar yaparım artık kolaylıklar sızlere
anam otobüs şirketleri sizemi çalışıyor daaaaaiyi geceler kızlar ben yarın düzceye gidiyorum pazara kadar ordayım senaydayla denk gelemedik ama olsun ne yapalım bende yarın akşam iftara annemlerleyim allah nasip ederse görüşürüz canlarım hepinizi kocaman öptüm
eeeee öyle olunca birde evin büyüğü filansan gelenin gidenin bitmezbenim için çok ters git, bayramda evde ol, bayramın 2. günü tekrar git hem maddi hem manevi bacım... anca 2. günü gidebiliyorum ben kapımı kapatamıyorum..bayramda evde olmam lazım toprammm...Şeniz
gündüzüm niye öyle dedinki sıkmı gidiyorum kız gitmeyeli 1 buçuk ay olmuştur ya özledim napim hayatım otobüs şirketlerine çalışımıyoruzda biz patrona patron bize çalışıo anlıcan şirketten hem ticaret hem ziyaret kız müşterilere gidio kocam bende annemlere...kıskandınmı yoksam canınmı çekti kıss gel sende benle:)