Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlarım....eşim aradı şimdi işlerini halletmiş bugün çıkıyoruz yola...aslında yarın gidicektik...
Allah nasip ederse bu akşam iftarda annemlerdeyim....hepinizi öpüyorum şekerler....net var ordada fırsat bulabilirsem girerim...:)))
geldim geldim ...beni özleyenlere opuyorumnanaktan
nasılsınız bacılar.ben çok şükür iyiyim.evde olunca hiç iş bitmez diyenlere katılıyorum.çalışınca herşeye yetişebiliyodum yada bazen es geçiyodum duymuyodum .ozaman iş miş kalmıyodukaydirigubbakcemile3
kızlar hepinizi çok özledim...şimdi kalkayım mama hazırlamaya...kib canlaropuyorumnanaktan
geldim geldim ...beni özleyenlere opuyorumnanaktan
nasılsınız bacılar.ben çok şükür iyiyim.evde olunca hiç iş bitmez diyenlere katılıyorum.çalışınca herşeye yetişebiliyodum yada bazen es geçiyodum duymuyodum .ozaman iş miş kalmıyodukaydirigubbakcemile3
kızlar hepinizi çok özledim...şimdi kalkayım mama hazırlamaya...kib canlaropuyorumnanaktan
ne hazırlayacaksın kanka ben sabahtan hazır ettim yemeklerimi
estilermi esiyorlar bana iiiiişte :roflol:
hoşgeldin denefim nerelerdesin ya eskiden çalışıodun yoğundun ama senin daha çok görürdük buralarda..ya ev hanımlarını akşama kadar yan gelip yatıo zannederler bide evde oturulmuyo ya bişe görsen rahat oturamıosun habire iş iş ay fenalık gelio neyse canım bırakma bizi he..herkese iyi akşamlar kısslaaarra.s.
canım ya görümçenle temizle k.validenin evini yaALLAH ne verdiyse bacım yaptım...sanki bi dğnya yicem zannediyom.iki lokma yiyip kalkıyoz ya..onun için az yapıyom ziyan olmasın diye
ay sorma canım ya.işteyken daha çok geliyodum kk ya.evde yan gel osman olmuyomuş valla.işler sanki daha çok yogunlaştı.evdeyim diye herşeyi ben yapar oldum.annem rahatsızdı baya telaşe ettim ama çok şükür şimdi iyi.e kaynanam hep iş bekliyo.sabah kahvaltısını görümcem veriyo.öglen ve akşam yemeklerini ben veriyom.onun ev temizligi.kendi evim derken hiç iş bitmiyo...:bbo:fındık ta çok şükür bitti de rahatladım .şimdide bayram temizligi başlıcak.oruçlu nasıl yapacam bilmiyom.annemin evi temizlenecek.kayınvalidemin evi temizlenecek. benim evim temizlenecek..of of çok işim var ya.kafamçokkarıştı:sinifsinif:
ay bırakırmıyım hiç sizi canım.fırsat buldukça gelecem
canım ya görümçenle temizle k.validenin evini ya
üç ev birden vah vah yazık ya köylerde pislikmi oluyor be kanka toz toprak yok vallah
şimdiden sana kolay gelsin
beni sorarsan vallah ben 3 günde bir bayram temizliği gibi temizlik yapıyom
kapı pencere acamıyonki tozdan dumandan
siliyon süpürüyon
arkandan gene tozlanmış of of
sorma bacım .ben yaparsan ay çagırsaydın diyorlar.çagırınca ne anlamı kalıyoki..
valla bizim köy düzceden beter oldu.dakka başı araba geçiyo.zaten bu bayram temizligi..bugün kaynanamın halılarını yıkadım.yarında cam tül yapacam..yavaş yavaş .ne yapam bacım bi kaynanamı bezlemiyom diyo bütün işler bana kalıyo...anladın demi. canım..psikolojik baskı içine soktular beni...:a015:senağlama:sinifsinif:
evet gülüm düzcenin dertlilerindeniz biz :roflol:selam kızlarr....bakıyorum gündüzüm denefim dertlenmişiz .....Allah yardımcınızz olsun inşaallah....
ben düzceye gittim geldim kızlarr.... gerçekten orda ramazan daha bir güzel...inşaallah bayramada
ordayız nasip olursa ....haydi heppppinizii öptüm şekerler :))
sorma bacım .ben yaparsan ay çagırsaydın diyorlar.çagırınca ne anlamı kalıyoki..
valla bizim köy düzceden beter oldu.dakka başı araba geçiyo.zaten bu bayram temizligi..bugün kaynanamın halılarını yıkadım.yarında cam tül yapacam..yavaş yavaş .ne yapam bacım bi kaynanamı bezlemiyom diyo bütün işler bana kalıyo...anladın demi. canım..psikolojik baskı içine soktular beni...:a015:senağlama:sinifsinif:
niye canım görümçenlerin gözü körmü
vallah ben catır catır hep dile getirdim ne bu ya gelinsek kölede değiliz yanim
dedim ananız babanız beni değil sizi dünyaya getirdiler
emek verdiler yemedeiler giymediler size baktılar bana emek vermediler
gelip evlatlık görevlerinizi yapacaksınız dedim
nasıl size bakıp büyüttüler el bebek sizde ananızın babanızın görevlerini göreceksiniz dedim
kimse bana güvenmesin fazla ohhh herhes istediğini yapsın bana sonra g.karanlığı sana muhtacız yok öyle
tm bizimde var evletlerımız ama kendilerini baştan sogutmasalardı bana karşı kötükedihüso
ben elimden geldiğinçe görevlerimi yapıyorum
onlarda evlat olarak görevlerini bilsinler,
gecen k.görümçe ben pek gelemiyorumki temizliğine filan dedi bende gelme kadın tutarım dedim ist'e iki adımlığa anasına gelemiyo
seninkiler gibi kötükedihüso[/QUOTE
kızlar allah yardımcınız olsun inş tez zamanda feraha erersiniz![]()