sıcaklar dışında bi sorunum yok şu anda..Ama hep aklımda doğum var.Beni neyin beklediğini bilmediğim için hafif tırsıyorum..:1no2:
Bu arada gebelik şekerim çıktı o yüzden oruca izin yok bu yüzden bu sene ramazandan ben hiç bişi anlıyamıyorum.
İnşallah canım ya hayırlısıyla bi kucağıma alsam başka bişi istemiyorum zaten..:Saruboceq:CANIM OLSUN ZATEN HAMİLELER TUTMASADA OLURMUŞ.BEBİŞİN ACIKIR... İNSALLAH KOLAY Bİ DOGUM OLUR CANIM.Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:
süpriz mucize hamileymişsin cnm kısa zamanda bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla inş geçmiş olsun bu arada cnm
Bu arada gebelik şekerim çıktı o yüzden oruca izin yok bu yüzden bu sene ramazandan ben hiç bişi anlıyamıyorum.
biz hep burdayız yasemincanım biz geliyoz yazıyoz.gelen cevaplıyo.sende yaz biz sana cevaplarız.bu arada nasıl gidiyo hamişlik
iyi akşamlar bugün bıraz kötü geçti ama alışırım senın nasıl geşti
benim de allaha şükür çok iyi geçiyor teyzem gelmez'se tabi :roflol:
canım benim geçmiş olsun ...sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşaallah...
Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmamış göndermiş sana yavrunu inş hayırlısıyla kucağına alırsın canım....
kız sen teyzeni sevmiyomusun yoksaaaaaa........
işin şakası bir yana evet bütün gün tutarsın tam iftara yakın teyze gelir ...
gelicek zamanmı be teyze :)))))
merhaba arkadaşlar hafta sonu kımseler olmuyor bırazdan iftar yemeği yapacağim kurufsulye ve pilav sızler neler yaptınız iftara şimdiden afiyet olsun
günaydın arkadaşlar akşama misafirim var ne yapacağima karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim önerılerınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?