Düzce///81

arkadaşlar bu yazı az önce okudum ve sızlerle parlaşmak istedim şimdiki zamanda gerçek dost bulmak bıraz zor umarım herkesın bır tanede olsa dosttu vardır..GeRCeK DoSTLuK NeDiR?

Dostluk her gün 2-3 kere telefonla konuşmak değildir..

Dostluk bu yapılması gereğine inanılan telefon görüşmeleri sırasında diğer insanların dedikodusunu yaparak karşılıklı birşeyler paylaşıldığını zannetmek değildir...

Dostluk; dost bildiğin kişininen ince detaylarını bilme ihtiyacı ve gereği değildir...

Dostluk; dostbildiğin kişinin senin en karışık detaylarını bilmesi gerektiği değildir...

Dostluk her hafta 3-5 kere görüşmek değildir...

1 ay, 1 sene, 5 sene seni aramayan, senin de aramadığın bir insani birden bire arayıp, dertleşmek, hatır sormak istersen ve o insan da seni geri çevirmez ve sanki daha daha konuşmusun gibi kaldığınız yerden konuşmaya devam ederse, ve daha da önemlisi bu 1 ay, 1 sene, 5 sene ayrılığa rağmen bu insanın başı gerçekten sıkıştığında yardımına koşacak ilk insanlardan biriysen ve aynı şekilde onun da öyle oldugunu biliyorsan EMIN OL KI..... O kişi senin dostundur... Sen de O’nun...

" Her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir. Avucumuzu sıkmadan, gevşekce tutarsak, kum taneleri kaymaz, durur.

Avucumuzu kapatıp, sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya baslar. Bir kısmını tutmayı basarsanız da, çoğu akıp gider.

ılişkiler de böyledir. Esneklik varsa, diğer insana saygı duyuluyor ve özgürlük tanınıyorsa ilişkiler bozulmaz. Ama diğer insanı çok bunaltırsanız ilişki de yavaş yavaş bozulur ve biter.

Hayatta pek cok insanla karşılaşırsın Ama sadece gerçek dostlar senin kalbinde bir iz bırakır.

selam arkdaşlar... çok yorgun bi halde düzceden sesleniyorum.:sinifsinif:
nasılsınız...yasemin bacım ALLAH SABIR VERSİN...mekanı cennet olur insallah...
gündüzüm sana karşı çok mahçubum inan.tam iş zamanına denk geldi gelmen.fındıktan ayrılamadım .nede evime buyur edebildim.. kusura bakma olurmu..a.s.a.s.hepinizi çok öpüyorum.sevgilerimle

slm canlarım nasılsınız?denefim özlettin kendini bitti inş fındık dimi canım neyse bundan sonra bol bol dinlenirsin canım..yasemin yüreğine sağlık canım çok güzel ve anlamlı bir yazı gerçekten bu zamanda böyle dostluklar zor kuruluyor etrafımızda dost diyebileceğimiz insanlar ya yok yada çok az allah hepimize gerçek anlamda dostluklar kurabilmeyi nasip etsin inş çok öpüyorum seni canım.. gündüzüm sen nasılsın?

selam arkdaşlar... çok yorgun bi halde düzceden sesleniyorum.:sinifsinif:
nasılsınız...yasemin bacım ALLAH SABIR VERSıN...mekanı cennet olur insallah...
gündüzüm sana karşı çok mahçubum inan.tam iş zamanına denk geldi gelmen.fındıktan ayrılamadım .nede evime buyur edebildim.. kusura bakma olurmu..a.s.a.s.hepinizi çok öpüyorum.sevgilerimle
üzme canını canım ya aslında pazar günü gelecektim ya
dayı oğlu kız kaçırınca onlara gidip geldik pazarteside biz fındiğa girdik
çarşamba günü bitirdik dedim denef'de bitirmiştir kısmetse bayramda gelirim sıkma canını aaaaaaaaaa
ben köylü çocuğuyum köylümün derdinden anlarım gülüm:1hug:

slm canlarım nasılsınız?denefim özlettin kendini bitti inş fındık dimi canım neyse bundan sonra bol bol dinlenirsin canım..yasemin yüreğine sağlık canım çok güzel ve anlamlı bir yazı gerçekten bu zamanda böyle dostluklar zor kuruluyor etrafımızda dost diyebileceğimiz insanlar ya yok yada çok az allah hepimize gerçek anlamda dostluklar kurabilmeyi nasip etsin inş çok öpüyorum seni canım.. gündüzüm sen nasılsın?
iyiyim burfe sen nasılsın yerleştin evine hangi semte taşındın
kız bayramdan sonra buluşam gene
nasılsa tanıdık birbirimizi bu sefer ev toplantısı yaparız olmazmıdelikafadulden

teşekkür ederim defne sanada kolay gelsın fındık toplamak bıraz zahmetlı iş

sagol bacım. ben pek toplamadım.yövmiyeciler topladı.ama yinede peşlerinde geziniyon...

bende özledim bacım.sende evinde güle güle otur canım..

gündüzüm sagol bacım.çok üzülmüştüm.sözlerinle beni teselli ettin.bayramda muhakkak görüşelim bacım.kaç gün kalacaksın bayramda ...

gündüzüm sagol bacım.çok üzülmüştüm.sözlerinle beni teselli ettin.bayramda muhakkak görüşelim bacım.kaç gün kalacaksın bayramda ...

1.gün gelecem 3.gün dönerim sanırım
bi o gün gelsin bakalım
olamsa kurbanda daha erken gelcem kurbanımız var olacak ya

gündüzüm yine üsküdardayım inş canım ayarlayabilirsek belki bayramdan sonra bişiler yaparız. çok teşekkür ederim denefim kedicik ne yaptı acaba hala ses yok ondan

iyi günler arkadaşlar evet sabah actım ve hemen çıktım senı fark edemedim gündüzcuğum bu gün bıraz yoğunum ramazan temızlığı yapıyorum tüm arkadaşlara işlerinde kolaylıklar dilerm .burfe bana yakınsın bende gebzedeyım

iyi günler arkadaşlar evet sabah actım ve hemen çıktım senı fark edemedim gündüzcuğum bu gün bıraz yoğunum ramazan temızlığı yapıyorum tüm arkadaşlara işlerinde kolaylıklar dilerm .burfe bana yakınsın bende gebzedeyım

kolay gelsin sana canım bende boş boş takılıom öle evt gebze yakın sayılır bidaha buluşma olursa gelirsin belki canım

selamm kızlarr ohh topik şenlenmiş ne güzel....
herkeste bir yoğunluktur gidiyo maaşaallah...Allah başka keder vermesin...
Ramazanda geliyor hayırlısıyla artık daha bir heyecan daha bir koşturmaca...tabii tatlı koşturmacalar...
denefim hoş geldin aramıza kız özlettin kendini yokluğun belli oldu inanki...hadi gözün aydın fındık ramazan gelmeden bitti çok şükür...yasemin canım gebzede çok yakın sayılmaz aslında :)valla herkes bir uçta gündüzde karşıda ....ama yeterki istensin engeller aşılır buluşuruz inş....

selamm kızlarr ohh topik şenlenmiş ne güzel....
herkeste bir yoğunluktur gidiyo maaşaallah...Allah başka keder vermesin...
Ramazanda geliyor hayırlısıyla artık daha bir heyecan daha bir koşturmaca...tabii tatlı koşturmacalar...
denefim hoş geldin aramıza kız özlettin kendini yokluğun belli oldu inanki...hadi gözün aydın fındık ramazan gelmeden bitti çok şükür...yasemin canım gebzede çok yakın sayılmaz aslında :)valla herkes bir uçta gündüzde karşıda ....ama yeterki istensin engeller aşılır buluşuruz inş....

aslında uzak sayılmayız yeterki yolları bilelim diymi :roflol:

Back