- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
günaydın şuan gebzedeyım ama bayramda düzcedeyim görüşmek üzere kib
kısmet se bende 1.gün dzcede olacağım bir aksilik çıkmazsa tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şuan gebzedeyım ama bayramda düzcedeyim görüşmek üzere kib
günaydın arkadaşlar nasılsın gündüzün karanlığı
üzme canını canım ya aslında pazar günü gelecektim yaselam arkdaşlar... çok yorgun bi halde düzceden sesleniyorum.:sinifsinif:
nasılsınız...yasemin bacım ALLAH SABIR VERSıN...mekanı cennet olur insallah...
gündüzüm sana karşı çok mahçubum inan.tam iş zamanına denk geldi gelmen.fındıktan ayrılamadım .nede evime buyur edebildim.. kusura bakma olurmu..a.s.a.s.hepinizi çok öpüyorum.sevgilerimle
iyiyim burfe sen nasılsın yerleştin evine hangi semte taşındınslm canlarım nasılsınız?denefim özlettin kendini bitti inş fındık dimi canım neyse bundan sonra bol bol dinlenirsin canım..yasemin yüreğine sağlık canım çok güzel ve anlamlı bir yazı gerçekten bu zamanda böyle dostluklar zor kuruluyor etrafımızda dost diyebileceğimiz insanlar ya yok yada çok az allah hepimize gerçek anlamda dostluklar kurabilmeyi nasip etsin inş çok öpüyorum seni canım.. gündüzüm sen nasılsın?
teşekkür ederim defne sanada kolay gelsın fındık toplamak bıraz zahmetlı iş
slm canlarım nasılsınız?denefim özlettin kendini bitti inş fındık dimi canım neyse bundan sonra bol bol dinlenirsin canım..yasemin yüreğine sağlık canım çok güzel ve anlamlı bir yazı gerçekten bu zamanda böyle dostluklar zor kuruluyor etrafımızda dost diyebileceğimiz insanlar ya yok yada çok az allah hepimize gerçek anlamda dostluklar kurabilmeyi nasip etsin inş çok öpüyorum seni canım.. gündüzüm sen nasılsın?
gündüzüm sagol bacım.çok üzülmüştüm.sözlerinle beni teselli ettin.bayramda muhakkak görüşelim bacım.kaç gün kalacaksın bayramda ...
iyi günler arkadaşlar evet sabah actım ve hemen çıktım senı fark edemedim gündüzcuğum bu gün bıraz yoğunum ramazan temızlığı yapıyorum tüm arkadaşlara işlerinde kolaylıklar dilerm .burfe bana yakınsın bende gebzedeyım
selamm kızlarr ohh topik şenlenmiş ne güzel....
herkeste bir yoğunluktur gidiyo maaşaallah...Allah başka keder vermesin...
Ramazanda geliyor hayırlısıyla artık daha bir heyecan daha bir koşturmaca...tabii tatlı koşturmacalar...
denefim hoş geldin aramıza kız özlettin kendini yokluğun belli oldu inanki...hadi gözün aydın fındık ramazan gelmeden bitti çok şükür...yasemin canım gebzede çok yakın sayılmaz aslında :)valla herkes bir uçta gündüzde karşıda ....ama yeterki istensin engeller aşılır buluşuruz inş....