Düzce///81

iyi geceler kızlar nasılsınız?neler yaptınız görüşmeyeli ben çok yoğun ve yorgunum bu aralar biliosunuz taşınıyorum bu hafta sonu ev kalktı gidio şuan çok sıklıorum gördükçeneyse..yasemin81 hoşgeldin cnm aramıza seninlede bol bol kaynatırız artık..denefim işten ayrıldın he hayırlısı olsun cnm ya ev hanımı oldun sende artık bizim gibi o kadarda kötü değil ya yan gel yat boşveeer tadını çıkar bol bol gezersin işte hem belki ist da gelirsin bizlere gerçi alışman zor olur bir dönem ..gündüzcüm sen düzcelere gidion he bizsiz zaten bi buluşamadık düzcede neyse sen bizim yerimize git gez denefle görüşücen herhalde neyse bizim yerimizede sohbet edersiniz bizi anmayı unutmayın ..çok uzun oldu galiba hepinizi öpüyorum canlarımopuyorumnanaktana.s.

eh evet burfe'çiğim sizsiz düzceme gidiyom malesef
söz yakında arabam olursa gideceğim zaman sizi üsküdardan toplamaya başlarım dermişim :roflol:
sana kolay gelsin arkadaşım hangi semte taşınıyon onu belirtmemişsin
kediçik81 ne yaptı acaba yerleştimi bilmiyorum
denef72 üzülme be canım ev kadını olmak zor bişey değil yap temizliğini yemeğini filan git komşuya iki laklak et
çarşıya çık dolaş keyfiini çıkar canım

günaydın bacılaaarrrrr...........

denefim aramıza hoş geldin canım artık ev hanımı oldun bizim gibi ....inş hakkında hayırlısı olsun ....
uzun yıllar çalışmış biri olarak ilk zamanlar zorlanabilirsin.. ama işi gücü bitir yap kahveni otur kk başına bak vakit nasıl geçiyo anlamassın bilem...:))

gündüzüm sende gidiyorsun düzceye ..neyse çok gez emi benim gibi buraya dönünce keşke şunuda yapsaydım,şurayada gitseydim deme ...ben herseferinde öle derim neden şurayada gitmedim neden şunuda yapmadım..:) denefimlede buluşacaksınız ohh bol bol muhabbet edin...bizide kaynatın:)) inş bayramdada hep beraber tekrar buluşuruz :)öpüyorum hepinizii :)

günaydın kızlar.evet ilk ev hanımı günümden size meraba diyorum.kaydirigubbakcemile3
evde olmakta güzelmiş ya.uyudum kalktım anamla kahvaltı yaptık
gündüzüm annem rahatsız dün doktora çıkarttım.yarın adapazarına gidecegiz...anju yapılacak kalbinden..senağlamasenağlamakaç gün kalacagımız belli degil.onun için sıkıntım var.üzülüyom.insallah bişey çıkmaz..onun için seni arıcaktım..insallah denk geliriz bacım.

canım yaa çok üzüldüm Rabbim şifa versin anneciğine...
bizi aydınlat olurmu arkadaşım merak ederim ben şimdi .....

teşekkürler burfe bende aranızda olmaktan mutluyum sanada iyi yolculuklar gündüz karanlığı bizden selam söyle düzceye

günaydın kızlar.evet ilk ev hanımı günümden size meraba diyorum.kaydirigubbakcemile3
evde olmakta güzelmiş ya.uyudum kalktım anamla kahvaltı yaptık
gündüzüm annem rahatsız dün doktora çıkarttım.yarın adapazarına gidecegiz...anju yapılacak kalbinden..senağlamasenağlamakaç gün kalacagımız belli degil.onun için sıkıntım var.üzülüyom.insallah bişey çıkmaz..onun için seni arıcaktım..insallah denk geliriz bacım.

selam bayanlar nasılsınıza.s.
canım ev hanımlıgın hayırlı ugurlu olsun:asigim:a.s.
canım uzulme emı aklım sızde kaldı zaten cumayı iple çekıyorum inşallah kotu bı durum çıkmaz ...içimde bı umut var her şey iyi çıkacak sankı :teselli:

selam bayanlar nasılsınıza.s.
canım ev hanımlıgın hayırlı ugurlu olsun:asigim:a.s.
canım uzulme emı aklım sızde kaldı zaten cumayı iple çekıyorum inşallah kotu bı durum çıkmaz ...içimde bı umut var her şey iyi çıkacak sankı :teselli:

sagol ablam.ya doktorumuzda kontrol amaçlı dedi.ama bi soru işareti çıkmış ekg de.ama anama sölemedim.kontrol olsun dedi dedim...gelinde azıcık bana destek olun ablam.hem annemim rahatsızlıgı hemde işten ayrılmam psikolojimi bozdu...çok özledim sizlerle dertleşmeyi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun defne inşallah annen en kısa zamanda iyileşir

sagol bacım .insallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım hepinize hayırlı sabahlar.....

Hepinizin kandilini kutluyoırum....

Cümlemizin duaları kabul olur inşaallah...:Saruboceq:

Rabbimin rahmeti ve bereketi üzerimize olsun....

denefciğim çok geçmiş olsun
merak içindeyim inşallah annen iyileşir canısı
önemli birşeysi çıkmaz inşallah
haberini bekliyoruz

herkese selamlar....kimsecikler uğramamış yine topiğe....
denef nerelerdesin canım gelişmeleri merak ediyorum...

merhabalar arkadaşlar şuan düzcedeyim düzcede olmak çok güzel bayramda da düzcedeyim inşallah buluşuruz

kızlar hepinize iyi geceler ben yarın sabah taşınıyorum kısa bi süre sizlere veda ediyorum en kısa zamanda net bağlanacak inş evi biran önce yerleştiririm rahat rahat takılırım sizlerle kendinize iyi bakın canlarım öpüyorum sizleri sevgiyle kalın:)a.s.

Back