Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar nasılsınız?neler yaptınız görüşmeyeli ben çok yoğun ve yorgunum bu aralar biliosunuz taşınıyorum bu hafta sonu ev kalktı gidio şuan çok sıklıorum gördükçeneyse..yasemin81 hoşgeldin cnm aramıza seninlede bol bol kaynatırız artık..denefim işten ayrıldın he hayırlısı olsun cnm ya ev hanımı oldun sende artık bizim gibi o kadarda kötü değil ya yan gel yat boşveeer tadını çıkar bol bol gezersin işte hem belki ist da gelirsin bizlere gerçi alışman zor olur bir dönem ..gündüzcüm sen düzcelere gidion he bizsiz zaten bi buluşamadık düzcede neyse sen bizim yerimize git gez denefle görüşücen herhalde neyse bizim yerimizede sohbet edersiniz bizi anmayı unutmayın ..çok uzun oldu galiba hepinizi öpüyorum canlarımopuyorumnanaktana.s.
canım yaa çok üzüldüm Rabbim şifa versin anneciğine...
bizi aydınlat olurmu arkadaşım merak ederim ben şimdi .....
günaydın kızlar.evet ilk ev hanımı günümden size meraba diyorum.kaydirigubbakcemile3
evde olmakta güzelmiş ya.uyudum kalktım anamla kahvaltı yaptık
gündüzüm annem rahatsız dün doktora çıkarttım.yarın adapazarına gidecegiz...anju yapılacak kalbinden..senağlamasenağlamakaç gün kalacagımız belli degil.onun için sıkıntım var.üzülüyom.insallah bişey çıkmaz..onun için seni arıcaktım..insallah denk geliriz bacım.
selam bayanlar nasılsınıza.s.
canım ev hanımlıgın hayırlı ugurlu olsun:asigim:a.s.
canım uzulme emı aklım sızde kaldı zaten cumayı iple çekıyorum inşallah kotu bı durum çıkmaz ...içimde bı umut var her şey iyi çıkacak sankı :teselli:
geçmiş olsun defne inşallah annen en kısa zamanda iyileşir
berat kandiliniz mübarek olsun.. herkese hayırlı kandıller