DÜZ LİSEDEN MEMUR OLMAK

yas degılde bu saatten sonra 95 nasıl alacaksın..bilgilerın taze degıl buyuk ıhtımal evlı ve cocuklusundur nasıl ders calışacaksında 95 alacaksın..ımkansız gbı bırsey
katıplık gardıyanlık vs oralarda 70 alıp şansını deneyebılırsın ama oradada mulakatta genelde torpıl ışlıyor malesef

Yaş 33 bu yaştan sonra birşey olurmuyumki arkadasim :KK43:
Liseden bayan sira arkadasim itu elektrk muh. bitirdi, ayni sekilde ablasi cerrahpasayi bitirdi ayni. ama velakin anadolu lisesinden mezun en buyuk ablasi da anadoluda bi yerde ogretmeligi kazandi,
Ustelik 3 ude ayni kitaba calisti,yeni kitaplar almaya gucleri yoktu.

Calisirsan nie olmasin ki? Kpss ye calis. Okulun bi anlami yok. Olay kafa'da biter. 35 e kadar yolun var, basla hemen calismaya.
Lise mezunu olarak mi kpss yapacaksin? En kotu 95 almalisin. Alt yapin var mi,kurs falan? Soru cozme hizin,bilgilerin nasil?
Ablam 31 yasinda uzmanligi kazandi.
Senin azmine bagli hersey.

kpss girersin..
kpss lise merkezi atama puanı 90 95.. ki bu sene hiç kadro verilmedi lise/önlisan/lisanlara... muhtemelen bu puan şuan 95 üstüdür..
Düz lise mezunun seçeceği alanlar çok dar. Belki hizmetli kadrosuna atanır belkide memur..

açıktan atamalar da var.. örneğin, katiplik ve gardiyanlık . Bu sınavlar içinde 70 puanı aşarsan başvuru hakkın oluyor.. katiplik için klavyeyi iyi kullanman lazım.. gardiyanlık içinde boyunun en az 160 olup, boy ve kilonun birbiriyle dengeli olması lazım..
kpss önlisans 82 puan aldım.. klavyeden 130 küsür yazdım.. mülakattan elendim..

başarılar size
Torpil kisminida ben ekliyim unutmussunuz galiba

X