kruvaze perdeler sanırım yine mekanizmalı oluyor. ama ben bi arkadaşımda gördüğüm çakma kruvaze modelini çok hoş buldum. hem de mekanizması ile falan da uğraşmassın. arkadaşım seninki gibi uzun bir tülü ortadan 2ye kestirmiş. kornişin bir sırasına bi parçayı, diğer sırasına öteki parçayı geçirmiş. böylece kruvaze bir model elde etmiş.her iki parçayı da kenarlardan toplayarak perde kancasıyla duvara tutturmuş. tabi tuttururken kurdela gibi bişeyle bağlamış. umarım anlatabilmişimdir. altına da güneşlik olarak stor kullanmış..
Walla bende yaptırdıgm için pisman oldugum kruvaze perdemi nasıl düz perdye dönüştürürüm onu düşünüyorumkızlar benimde salonumun perdesi düz bende kruvaze perde yapmak istiyorum cesaret toplasam yapıcam acaba güzel olur mu korkuyorumda :18:kötü olursa diye yapan var mı kızlar böyle bişi
Bence en güzelı düz tül modellerı. Hatta geçengün evim şahane programında kadın dümdüz organze tül almistı desensîz işlemesız cok şık ve modern duruyordubu tarz bişey yapabilirsin o kahve kısmı yapmasan da olur hatta benim bi arkadasım evinde eskiden moda olan bu krinkıl tüllerini yapmıştı böyle ortadan kesip kornişin rayının bırıne bi tülünü diğer raya diğer tülü geçirip fon perdeleri yaptıkları dibi ama daha uzun bi parçayla duvara tutturmuştu...
Merhaba bayanlar?
Salonumun perdesini geçen yıl düz, bütün, tavandan yere sakallı tül yaptırdım. Herkes kruvaze yaptırıyor diye kruvaze istemiyordum. Şimdi bütün perdeyi yıkaması ve asması zor oluyor.Kruvaze olursa iki parça daha kolay olur diye düşünüyorum. Bu düz perde kruvazeye dönüştürülebilir mi acaba? Bir bilginiz var mı?
Fotolar da ters olmuş kusura bakmayınKızlar ekte de benim perde var düğün zamanı aceleyle seçtim işte şimdi de beğeniyorum .pilleri çok sık 5 mt duvara 15 mt tül kullanılmış .kruvaze ye çeviren olur mu koltukların da spor aslında .olur mu
Yapılır canim perdeye götür uç uca yapsın iç içe geçirmeli yaptırma mekanizmasini çıkarmak kolay cikarmadan da atabilirsin makinaya kornişden söküp ama sakallidan biraz kaba durur adanadaysan bizim mağazanın adresini verebilirimMerhaba bayanlar?
Salonumun perdesini geçen yıl düz, bütün, tavandan yere sakallı tül yaptırdım. Herkes kruvaze yaptırıyor diye kruvaze istemiyordum. Şimdi bütün perdeyi yıkaması ve asması zor oluyor.Kruvaze olursa iki parça daha kolay olur diye düşünüyorum. Bu düz perde kruvazeye dönüştürülebilir mi acaba? Bir bilginiz var mı?
Fotolar da ters olmuş kusura bakmayın
Merhaba bayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?