Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriDuyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj
merakli kalp kalbe karşıymış demekkyerimseniben aklıma bir de assolist makyajı geldi hani bülent ersoy ,ebru gündeşinkilerdenkaydirigubbakcemile3 masumiyet cnm acaba pudra veya beyaz far olablr mi bahsettiğin şey?
gizzem sanki beyaz krem gibi birşey o ya... mesela benim bu fantastikmakyaj yarışmasındaki fotolarımda yüzüm tamemen kmürdüm renkte far ile boyalı ama resme yansımamış bilemafoldumben
evet gerçekten mürdüm hiç görünmemiş fotoda:uhm: ama pozdan poza,makineye hatta ışığa göre değişiyor makyajın çıkması,mesela benim makyaj da çok çok daha fazla simli aslında ama bir türlü yansıtamadım ben o simleri:1no2:
beyaz krem gibi şey ne acaba ben de bilmyrum onu:uhm:
geyşadan genelde aynı tarz şeylr çıkar bence o olmasınn.assolist makyajı olabilirrrr :)gelin mkyajıda olbilir ama önceliği assolit makyajına veriorum bn:)
kizlar ben 5 numerolu yarismaciyim. yüzüne sürülen beyaz sey sorulmus sanirim. makyaj paletimdeki en acik fondoteni kullandim.. üzerinede beyaz farla gectim. beyaz olayi bu yaniii...:)
meraklı beni de en heyecanlandıran assolist makyajı oldu ne yalan söliymkaydirigubbakcemile3 aşkito cnm süpersin süpersin süpersin,harika olmş makyajınkaydirigubbakcemile5
selam kızlar..askitom 5 numara senmisinvereliniortakakannehir emeğine sağlık tebrik edeerim gerçektendealkisalkisalkis bu arada harbi çok hoş hatunsun arap makyajı benmde aklıma gelmiştifisfisfis benimde aklıma gelenler; nostaljik makyaj( eski yerli yabancı flimlerdeki gibi) lolita makyajı hint makyajı arap makyajı doğa temalı makyaj su temalı makyaj ateş ve alev temalı makyaj smiley makyajı:kedi:kaydirigubbakcemile3 düş makyajı gizem kadını makyajı gibi... yada konuyu dahada daraltarak;tek bir renk yada tek bir nesneden esinlenerek yapılmış makyaj olarak düşünmüştüm.. mesela değişik bir çiçek,ağaç,su, toprak,taş,böcek yada herhangi belirlediğimiz bir nesneden esinlenerek yapılan birşey gibi...
kızlar evet anket hazrlanabilir aslında fisfisfis bende arap hint ve nostalji arasından olsun derimyerimseniben her hangi bir temada olabilir aslında..fisfisfis aaaaa..kafam karıştı yinekafamçokkarıştı