- 18 Mart 2008
- 3.964
- 17
Arkadaşlar, yeni yarışmamızın konusu Fantastik Makyaj.
Kurallarımız:
• Fotoğraflara nick yazılmayacak.
• Foto çekimleri mümkün oldukça net, makyajı öne çıkaracak şekilde olmalıdır.
• Fotoları imageshack’e yüklerken yeterince büyük bir boyutta eklemeye dikkat edelim. Çok küçük veya sayfa düzenini bozacak kadar büyük olmasınlar.
• Makyajınızı sadece göze veya yarım/bütün yüzünüze uygulayabilirsiniz.
• ıstediğiniz kadar pozu tek fotoda toplayarak, ya da 1 poz ile yarışmaya katılabilirsiniz. Haksızlık olmaması açısından herkes tek foto ile yarışmaya katılacak. (foto birleştirmeler serbest)
• Aksesuar kullanımı serbesttir.
• Yarışmaya katılacağınız fotoları, bana özel mesaj yolu ile ileteceksiniz.
foto göndermeye başlayabilirsiniz. 4 eylül cuma akşamı, saat 22:00 a kadar fotoğrafınızı bana gönderebilirsiniz. 23:00 da yarışma topiğini açacağım. (bir aksilik olmazsa)
Fantastik makyajda hayal gücünüzü istediğiniz kadar zorlayabilirsiniz.
Makyajla ilgili sınırlamamız yok.
17. sf da toplu halde birkaç fantastik makyaj örneği görebilirsiniz.
önemli bir nokta daha var. yarışmaya kendimize yaptığımız makyaj ile katılacağız. başkasına yaptığımız makyajlar ile değil...
Kurallarımız:
• Fotoğraflara nick yazılmayacak.
• Foto çekimleri mümkün oldukça net, makyajı öne çıkaracak şekilde olmalıdır.
• Fotoları imageshack’e yüklerken yeterince büyük bir boyutta eklemeye dikkat edelim. Çok küçük veya sayfa düzenini bozacak kadar büyük olmasınlar.
• Makyajınızı sadece göze veya yarım/bütün yüzünüze uygulayabilirsiniz.
• ıstediğiniz kadar pozu tek fotoda toplayarak, ya da 1 poz ile yarışmaya katılabilirsiniz. Haksızlık olmaması açısından herkes tek foto ile yarışmaya katılacak. (foto birleştirmeler serbest)
• Aksesuar kullanımı serbesttir.
• Yarışmaya katılacağınız fotoları, bana özel mesaj yolu ile ileteceksiniz.
foto göndermeye başlayabilirsiniz. 4 eylül cuma akşamı, saat 22:00 a kadar fotoğrafınızı bana gönderebilirsiniz. 23:00 da yarışma topiğini açacağım. (bir aksilik olmazsa)
Fantastik makyajda hayal gücünüzü istediğiniz kadar zorlayabilirsiniz.
Makyajla ilgili sınırlamamız yok.
17. sf da toplu halde birkaç fantastik makyaj örneği görebilirsiniz.
önemli bir nokta daha var. yarışmaya kendimize yaptığımız makyaj ile katılacağız. başkasına yaptığımız makyajlar ile değil...
Son düzenleme: