Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duygusuzm'un Diyet Günlüğü
- Konu Sahibi duygusuzm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Evde hamur kızartması yapılıyor, en minik olanlarından iki tane yemeyi düşünüyorum ama kalorisinin ne kadar olduğu hakkında bir bilgi bulamadım.
Sizce kaç kaloridir? :44:
Havlu peçetelerle yağlarını iyice aldıktan sonra 3 tane minik hamur kızartması yedim bu akşam :)
3 tane minik kızartma karnımı doyurmadı elbette ama en azından tatmış oldum, yaklaşık 300 kalori olarak hesapladım. Daha fazla olması mümkün değil zaten, olabilecek en yüksek kaloriyi kabul ettim
- 23 Şubat 2009
- 112
- 9
- 296
Havlu peçetelerle yağlarını iyice aldıktan sonra 3 tane minik hamur kızartması yedim bu akşam :)
3 tane minik kızartma karnımı doyurmadı elbette ama en azından tatmış oldum, yaklaşık 300 kalori olarak hesapladım. Daha fazla olması mümkün değil zaten, olabilecek en yüksek kaloriyi kabul ettim
Bence de çok bile 300
ama 3 tanenin kesmesi de ayrı bi başarı. Beni kesmezdi 3 tane yemişken en az 5 olurdu heralde
azminize hayran kaldım
- 23 Şubat 2009
- 112
- 9
- 296
Başarıya ulaşmak zordur
Ben arada bir açıp eski fotoğraflarıma bakıyorum da... Rezillik ya.. Fil yavrusu benim yanımda küçük kalırmış
68lik hallerine mi yoksa öss zamanı dediğin 82liklere mi
68 çok değil yane
saol tatlımmm 2 gündür ayaklarım yere basmıyorrTwilightcııııımmm çok sevindim Hayırlı olsun
82 lik 78 lik hallerime bakıyorum Boyum incelmiş ve uzamış hatta benim bir boynum varmış
neyse agustosa kadar şu fazlalıklarımdan kurtulup güzel bir alışveriş yapmalıyımm
- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
4 kilo vermem lazım...
4 kilo dediğin nedir ki Allah aşkına :)
slm kizlar bende bu hafta fazla ugrayamadim iki gundur pekde dikkat edemedim ama kilo vermisim 49 kilo olmusum
sabah
bir bardak sut
ogle
iki dilim ekmek
peynir
domates
salatalik
aksam
cok az peynir attim agzima
salatalik
domates yedim
meyve yerim az sonrada artik kalan son kilolarimi yavas yavas veririm sanirim yani kalan 2 kilo cok agir gidecek
sabah
bir bardak sut
ogle
iki dilim ekmek
peynir
domates
salatalik
aksam
cok az peynir attim agzima
salatalik
domates yedim
meyve yerim az sonrada artik kalan son kilolarimi yavas yavas veririm sanirim yani kalan 2 kilo cok agir gidecek
Çilemcim sen de sonradan iyice açıldın dikkat etmeden kiloyu nasıl veriyorsun kız
Gözde yarın çık tartıya
sanirim cok hareket ve de suya borcluyum sadece uyumak icin dinleniyorum diger tum saatler ayaktayim yuruyus halindeyim ve gunde 2 litreden fazla su iciyorum