• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Evde hamur kızartması yapılıyor, en minik olanlarından iki tane yemeyi düşünüyorum ama kalorisinin ne kadar olduğu hakkında bir bilgi bulamadım.

Sizce kaç kaloridir? :44:

Evde hamur kızartması yapılıyor, en minik olanlarından iki tane yemeyi düşünüyorum ama kalorisinin ne kadar olduğu hakkında bir bilgi bulamadım.

Sizce kaç kaloridir? :44:

Havlu peçetelerle yağlarını iyice aldıktan sonra 3 tane minik hamur kızartması yedim bu akşam :)

3 tane minik kızartma karnımı doyurmadı elbette ama en azından tatmış oldum, yaklaşık 300 kalori olarak hesapladım. Daha fazla olması mümkün değil zaten, olabilecek en yüksek kaloriyi kabul ettim :1:

Havlu peçetelerle yağlarını iyice aldıktan sonra 3 tane minik hamur kızartması yedim bu akşam :)

3 tane minik kızartma karnımı doyurmadı elbette ama en azından tatmış oldum, yaklaşık 300 kalori olarak hesapladım. Daha fazla olması mümkün değil zaten, olabilecek en yüksek kaloriyi kabul ettim :1:

Bence de çok bile 300 :D

ama 3 tanenin kesmesi de ayrı bi başarı. Beni kesmezdi 3 tane yemişken en az 5 olurdu heralde :D

azminize hayran kaldım :D

Başarıya ulaşmak zordur:1:

Ben arada bir açıp eski fotoğraflarıma bakıyorum da... Rezillik ya.. Fil yavrusu benim yanımda küçük kalırmış:60:

kızlarrrrr öğretmen oldummmmm bitlis tatvana atandımmmm:32::32:
dün açıklandı ama yaoğunluktan giremedim kızlarr yediklerime dikkat ediyorum ama çok kasmıyorum yaa,biraz daha sıkıya almalıyım

Twilightcııııımmm çok sevindim:65::65: Hayırlı olsun:65:

82 lik 78 lik hallerime bakıyorum:1: Boyum incelmiş ve uzamış hatta benim bir boynum varmış:27::27:

Twilightcııııımmm çok sevindim:65::65: Hayırlı olsun:65:

82 lik 78 lik hallerime bakıyorum:1: Boyum incelmiş ve uzamış hatta benim bir boynum varmış:27::27:
saol tatlımmm 2 gündür ayaklarım yere basmıyorr:9:
neyse agustosa kadar şu fazlalıklarımdan kurtulup güzel bir alışveriş yapmalıyımm:24:

Hem o hem de bu hafta dikkat edemedim ben pek:83:
Neyse bugün regl oldum:25: Artık tatlı krizlerim azalır herhalde:25:

slm kizlar bende bu hafta fazla ugrayamadim iki gundur pekde dikkat edemedim ama kilo vermisim 49 kilo olmusum :40:

sabah
bir bardak sut

ogle
iki dilim ekmek
peynir
domates
salatalik

aksam
cok az peynir attim agzima
salatalik
domates yedim

meyve yerim az sonrada artik kalan son kilolarimi yavas yavas veririm sanirim yani kalan 2 kilo cok agir gidecek:59:

Çilemcim sen de sonradan iyice açıldın dikkat etmeden kiloyu nasıl veriyorsun kız:1:

Gözde yarın çık tartıya:63:

Son düzenleme:
Back