Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duygusuzm'un Diyet Günlüğü
- Konu Sahibi duygusuzm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Şubat 2009
- 112
- 9
- 296
hemen yediklerimi yazayım.
misafir olduğu için normal kahvaltı ettim ve yeniden başlama temposuna girmeye çalışıyorum.
sabah
* 2 küçük dilim kepek ekmeği
* peynir
* domates, salatalık
* 2 zeytin
* çay
ara
* yeşil çay
öğle
* yarım bardak light süt
* special k
akşam da ya yoğurt yerim ya da süt vs.
bakalım
misafir olduğu için normal kahvaltı ettim ve yeniden başlama temposuna girmeye çalışıyorum.
sabah
* 2 küçük dilim kepek ekmeği
* peynir
* domates, salatalık
* 2 zeytin
* çay
ara
* yeşil çay
öğle
* yarım bardak light süt
* special k
akşam da ya yoğurt yerim ya da süt vs.
bakalım
- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
umarım almamışımdır.
bak yeni geldim zaten azarlama beni hemen duygusuzcuum
Ben azarlamayınca kilo alırsan nolcak
Ben azarlamayınca kilo alırsan nolcak
almam umarım ya. zaten zor veriyorum.
neyse tekrar döndüm diyete
ama bu metabolizmamı nasıl hızlandıracağım bilmiyorum :/
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz bakalım gzd hoşgeldin tekrardann ama keşke bırakmasaymıssın 1 haftayı ancak 1 haftada nötrlüyosun 2 hafta boşa gitmiş oluyor benim gibi
bugün sabah:1 dılım kızarmış ekmek
peynır
çeri dometas
öğlen :yiyemedim
akşam:balık ızgara roka salatası
ayrıca sevgilimin wafflından azcıkk:78:
peynır
çeri dometas
öğle hariç menün güzelmiş senin :)iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz bakalım gzd hoşgeldin tekrardann ama keşke bırakmasaymıssın 1 haftayı ancak 1 haftada nötrlüyosun 2 hafta boşa gitmiş oluyor benim gibi
peynır
çeri dometas
öyle mi oluyor.
olsun nereden kurtarırsan kardır diyip kendimi avutuyorum
bu sefer daha düzenli dikkat edeceğim bakalım.
metabolizma hızlandırmak için bir tarif biliyorum ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum takviye amaçlı iyi olur ama
2 litre kadar suya
2 elma 1 limonu dörde bölüp atıyoruz ayrıca 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfili ekliyoruz kaynatıyoruz sonra süzüp içiyoruz..
ben bazaen yapıyordum ama etkisini tam ölçemedim..burdan öğrenmiştim..bende pazartesı ek olrak içiyim iyi aklıma geldi.
2 litre kadar suya
2 elma 1 limonu dörde bölüp atıyoruz ayrıca 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfili ekliyoruz kaynatıyoruz sonra süzüp içiyoruz..
ben bazaen yapıyordum ama etkisini tam ölçemedim..burdan öğrenmiştim..bende pazartesı ek olrak içiyim iyi aklıma geldi.
Son düzenleme:
- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Kaçaklar sizi Neyse Gözdecim madem karar verdin bu hafta sıkı tut bakalım:26:
Twilight sen de dikkatli ol ver yine 1 kilo bu haftada:26:
Neyse kızlar benim Kuvvet serilerine çalışmam lazım Öff beynim çamur gibi oldu artık
Bu hafta regl öncesi haftam sanırım cuma günü çok şiş olacağım belki bu hafta kilo bildiremem ben
Neyse kızlar benim Kuvvet serilerine çalışmam lazım Öff beynim çamur gibi oldu artık
Bu hafta regl öncesi haftam sanırım cuma günü çok şiş olacağım belki bu hafta kilo bildiremem ben
1.5 ay oldu canım ..biraz sıksam daha verirdim ama benimki yavaş yavaş gidiyorbu arada 4 kiloyu ne kadar zamanda verdin twilight
vercemmm inşallah canım merak etmee:92:Kaçaklar sizi Neyse Gözdecim madem karar verdin bu hafta sıkı tut bakalım:26:
hadi çalış sennn kolay gelsinnnn tatlımmm
- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
vercemmm inşallah canım merak etmee:92:
hadi çalış sennn kolay gelsinnnn tatlımmm
Sağol Salı günü finalim var şimdiden stres oldum sürekli bir şeyler yemek istiyorum umarım verdiğim kiloları geri almadan atlatırım şu haftayı hem regl dönemim hem sınav stresi
bakalım ne olacak bu haftaKaçaklar sizi Neyse Gözdecim madem karar verdin bu hafta sıkı tut bakalım:26:
iyi çalışmalar
ya keşke ben de o kadar zamanda o kadar kilo verebilseydim.1.5 ay oldu canım ..biraz sıksam daha verirdim ama benimki yavaş yavaş gidiyor
veremiyorum işte ben. dikkat etmeme rağmen. benim çok az gidiyor yani.
neyse daha bir dikkat edeyim bu hafta.
Sağol Salı günü finalim var şimdiden stres oldum sürekli bir şeyler yemek istiyorum umarım verdiğim kiloları geri almadan atlatırım şu haftayı hem regl dönemim hem sınav stresi
amann dolaptan abur cuburdan uzak dur tatlımmm emeklerin boşa gitmesinn,bak yazda geldi okulda kapanacak antalyaya gideceksin(antalyalısın yanlış hatırlamıyorum dımı) deniz güneş kummmm ve incecik sen
gözdeee bu hafta listayi tam uygula özellikle akşamları dikkat edersen güzel sonuç alacaksın ınanıyorum hadi bakalım..