• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

duygusuzmmm yine ben geldim:D

Senin tavsiyene uyup dün yoğurt yedim hem de baya yedim yani:D (1 kaseyi geçmedim tabi) Ama sonra bir şey geldi aklıma ben tam yağlı yoğurt yedim siz yarım yağlı ya da light yoğurtlardan mı yiyorsunuz? Doktorun tam yağlı yoğurt da öneriyor mu?

hey kızlar :)
uzun zamandır uğrayamadım buraya ve diyet miyet hak getire :44:
bugün tekrar başladım.
yani bu hafta tartılmadım.

herkes çok iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla :52:

hemen yediklerimi yazayım.
misafir olduğu için normal kahvaltı ettim ve yeniden başlama temposuna girmeye çalışıyorum.

sabah
* 2 küçük dilim kepek ekmeği
* peynir
* domates, salatalık
* 2 zeytin
* çay

ara
* yeşil çay

öğle
* yarım bardak light süt
* special k

akşam da ya yoğurt yerim ya da süt vs.
bakalım :D

Gözde:57: Umarım kilo almamışsındır:57:

Vesper doktorum bana yağsız yoğurt demişti ama ben light yoğurtları yiyemiyorum kesinlikle o yüzden normal hazır yoğurtlardan yiyordum tam yağlı sanırım bir sorun olmadı:44:

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz bakalım gzd hoşgeldin tekrardann ama keşke bırakmasaymıssın 1 haftayı ancak 1 haftada nötrlüyosun 2 hafta boşa gitmiş oluyor benim gibi:36:
bugün sabah:1 dılım kızarmış ekmek
peynır
çeri dometas
öğlen :yiyemedim
akşam:balık ızgara roka salatası
ayrıca sevgilimin wafflından azcıkk:78:

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz bakalım gzd hoşgeldin tekrardann ama keşke bırakmasaymıssın 1 haftayı ancak 1 haftada nötrlüyosun 2 hafta boşa gitmiş oluyor benim gibi:36:
bugün sabah:1 dılım kızarmış ekmek
peynır
çeri dometas
öğlen :yiyemedim
akşam:balık ızgara roka salatası
ayrıca sevgilimin wafflından azcıkk:78:
öğle hariç menün güzelmiş senin :)
öyle mi oluyor.
olsun nereden kurtarırsan kardır diyip kendimi avutuyorum :61:
bu sefer daha düzenli dikkat edeceğim bakalım. :27:

metabolizma hızlandırmak için bir tarif biliyorum ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum takviye amaçlı iyi olur ama
2 litre kadar suya
2 elma 1 limonu dörde bölüp atıyoruz ayrıca 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfili ekliyoruz kaynatıyoruz sonra süzüp içiyoruz..
ben bazaen yapıyordum ama etkisini tam ölçemedim..burdan öğrenmiştim..bende pazartesı ek olrak içiyim iyi aklıma geldi.

Son düzenleme:
Kaçaklar sizi:1: Neyse Gözdecim madem karar verdin bu hafta sıkı tut bakalım:26:
Twilight sen de dikkatli ol ver yine 1 kilo bu haftada:26:

Neyse kızlar benim Kuvvet serilerine çalışmam lazım:52: Öff beynim çamur gibi oldu artık:5:

Bu hafta regl öncesi haftam sanırım cuma günü çok şiş olacağım belki bu hafta kilo bildiremem ben:27:

Kaçaklar sizi:1: Neyse Gözdecim madem karar verdin bu hafta sıkı tut bakalım:26:
Neyse kızlar benim Kuvvet serilerine çalışmam lazım:52: Öff beynim çamur gibi oldu artık:5:
Bu hafta regl öncesi haftam sanırım cuma günü çok şiş olacağım belki bu hafta kilo bildiremem ben:27:
vercemmm inşallah canım merak etmee:92:
hadi çalış sennn kolay gelsinnnn tatlımmm:7:

vercemmm inşallah canım merak etmee:92:
hadi çalış sennn kolay gelsinnnn tatlımmm:7:

Sağol:5: Salı günü finalim var şimdiden stres oldum sürekli bir şeyler yemek istiyorum umarım verdiğim kiloları geri almadan atlatırım şu haftayı hem regl dönemim hem sınav stresi:5:

bakalım ne olacak bu hafta :52:
iyi çalışmalar :61:
1.5 ay oldu canım ..biraz sıksam daha verirdim ama benimki yavaş yavaş gidiyor
ya keşke ben de o kadar zamanda o kadar kilo verebilseydim.
veremiyorum işte ben. dikkat etmeme rağmen. benim çok az gidiyor yani.
neyse daha bir dikkat edeyim bu hafta.

Sağol:5: Salı günü finalim var şimdiden stres oldum sürekli bir şeyler yemek istiyorum umarım verdiğim kiloları geri almadan atlatırım şu haftayı hem regl dönemim hem sınav stresi:5:

amann dolaptan abur cuburdan uzak dur tatlımmm emeklerin boşa gitmesinn,bak yazda geldi okulda kapanacak antalyaya gideceksin(antalyalısın yanlış hatırlamıyorum dımı) deniz güneş kummmm ve incecik sen:32:

gözdeee bu hafta listayi tam uygula özellikle akşamları dikkat edersen güzel sonuç alacaksın ınanıyorum hadi bakalım..

Back